İşmi ? Youtube mu ?

şöyle yapardım işten geldigim sürelerde işimi kolaylaştıracak spam çalışması yapardım full kurulum 1 2 saat max ayırabilecegim süre aileme çocuklarıma kendime zaman ayırırdım

her gelen mail de acaba hangi kanal kapandı stresi ödendi ödenmedi geldi gelmedi stresi:) hiçbir plan yapamama stresi:)

youtube öyle bir platform ki biraz kazandığında daha fazla kazanabileceğini düşünüyosun ve kazanabileceğin miktarın ne alt sınırı ne üst sınırı var bi bakmışsın gece yatıp sabaha binlerce dolar kazanabilirsin o yüzden bu işin tadını alanın bırakma şansı çok az bana göre

Tabii benim gibi riski sevenlerdenseniz :D
evde 2-3 çocuk varsa durum değişir :D

iş hocam. bana bu işi öğreten abi 2016 ya kadar bitecek dedi.

2016'ya biticek lafını gerçekten çok duymaya başladım bende ama bu ne kadar doğru bilinmez. Facebook bile video yüklemede para kazanma özelliği açacakken bende bunlar hurafe gibi geliyor :)

2016'da bitecek kesin bilgi yayalım. Google çok kararlıymış bu sefer hepimizi evlerimizden aldıracakmış :D

youtube'un ne kadar iyi yüksek kazandırdığı söylensede bi geleceği yok ve kimse itibar etmiyo saymıyo bile herşey para değil. yt'yi bi kumar gibi görüyorum ne zaman ne olacağı hiç belli değil belki kimsenin inanamıycağı kadar çok kazanırsın ama bi anda da yere çakılırsın gözünün yaşına bakmaz, kısaca tabiki iş..

iş her zaman öncelikli olmalı bana göre ek boş zamanlarında youtube'la uğraşıp ek gelir elde edersin. Tabi biz öğrenciyiz daha 300-400 çıkarsak ekstra bereket versin :D

ikisi bi arada yürütülse daha makbul olmazmı ki

illede bi seçenek seçilse iş derdim heralde

özgün olmayıpta burda yt diyen insan geleceğini düşünmeyen insandır yt işinin sabahı bile belli değil tabikide sağlam bi iş

Herkesin istediği işler farklı,hırsları farklı,çalışma isteği farklı,ihtiyaçları farklı tek bir cevabı yok bunun,ben iş derim ama youtube da birkaç senede 20 senelik iş hayatında kazanılacak para hatta çok daha fazlası da kazanılabilir herkesin kendi bileceği şey.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri