İsrail Gazze ye Kara Harekatı Emrini Verdi. Allah Yadımcıları Olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hocam size savaşa katılın diyen mi oldu ? youtubede biriktirdigin parayla silah alıp savaş diyenmi oldu anlamadım. orda yazdıgınız msj cok yanlış rahat mı battı ne demektir hocam ? kimseye rahatın battıgı yok. biz rahatsız oldugumuz için bu tepkiyi veriyoruz. hiç bir mesajımdada israili vuralım israili yok edelim gibi bir msj yazmadım .
Rahatı battı sözünü anladığın anlamda yazdığını sanmıyorum cümle gereği gelişen birşeydir.Şurda ne güzel fikir tartışması yapıyoruz saygımızı bozmadan birbirimize karşı.Sorun yok relax.

hocam size savaşa katılın diyen mi oldu ? youtubede biriktirdigin parayla silah alıp savaş diyenmi oldu anlamadım. orda yazdıgınız msj cok yanlış rahat mı battı ne demektir hocam ? kimseye rahatın battıgı yok. biz rahatsız oldugumuz için bu tepkiyi veriyoruz. hiç bir mesajımdada israili vuralım israili yok edelim gibi bir msj yazmadım .

E ben de size demedim zaten rahat mı battı diye. Neden benden alıntı yaptığınızı anlamadım. Ben rahat mı battı diye savaşa girelim. Hadi İsraili vuralım diyen arkadaşlara dedim. Hiç bir mesajınızda israili vuralım demediniz ama ben zaten size demedim rahat battı mı diye israili vuralım diyene dedim.

Rahatı battı sözünü anladığın anlamda yazdığını sanmıyorum cümle gereği gelişen birşeydir.Şurda ne güzel fikir tartışması yapıyoruz saygımızı bozmadan birbirimize karşı.Sorun yok relax.

Yok Serkan abi kötü bir niyetim yoktu zaten arkadaşa da demedim. Ama ülkeyi hemen savaşa sokacak birine demem abes düşmez sanırsam. Ama bu bi Türkiye ile olacak iş değil ki. Kimse bir şey yapmıyor. Ha 1-2 ülke İsrail ile antlaşmaları bozuyor falan güzel şeyler de. Yok yani daha etkili bir adım yok. Adamlar kafalarına göre ülke bombalıyor. Sebep ise askelerimiz(3-4 tane sanırsam) öldürüldü. E neden halka ateş ediyorsun o zaman. Zaten bunların kadın milletvekilleri varmış. Kadınları ve çocukları da öldüründe üreyemesinler diye canlı yayında konuşmuş galiba. Ya neler neler bilmiyorum. Şu araplar bir akıllanıp birleşse de kendilerini korusa diyorum ama yok. Aralarında adam akıllı bir İran var. O da kendini geliştiriyor anca Gazze gibi olmamak için.

Son düzenleme:
E ben de size demedim zaten rahat mı battı diye. Neden benden alıntı yaptığınızı anlamadım. Ben rahat mı battı diye savaşa girelim. Hadi İsraili vuralım diyen arkadaşlara dedim. Hiç bir mesajınızda israili vuralım demediniz ama ben zaten size demedim rahat battı mı diye israili vuralım diyene dedim.

Rahat mı battı bize dedin daha fazla karıştırma istersen.

evet hocam olabilir . öfkeliyiz. sinirliyiz. gidip saldıracak halimiz yok. arkadaşlarında bu konuda üstelememeleri iyi olur . burda öfkeden bazen ne dedigimizi sasırabiliyoruz . kimseyi üzmek kırmak gibi bir niyetim yok.

Sorun yok arkadaşlar.yazıları üzerimize alınmayalım.Hepimizim amacı fikri aynı.TÜRK MİLLETİ VE DEVLETİNİN iyi olması sözü geçen saygın bir devlet olması.Hepimizin fikirleri ortak noktada buluşuyor aslında.Birisi gelişerek teknoloji ile bunu yapmayı savunuyor kimisi topla tüfekle ama HEDEF aynı.

Bu arada konu kapatılacak 15 dk ya.Bugün dualarımız kalbimiz Filistin halkı ile olsun.Hepiniz Allaha emanetsiniz gece görüşürüz.

Bakın burda zaten amaç şavaş cıksın çıkaralım vuralım demekde değil.İlk mesajımda yazdım bu konuda.Biz kimizki israile irana abd ye şavaş açalım kafa tutalım.Ama sesini çıkar elini koy taşın altınada birşeyler yap diyoruz.diyorum.

Tabiki şavaş iyi bir şey değil,tabiki zararımızda kaybımızda çok olur.

Tek istediğim şu ülke artık bi Bizi sınamayın Bizi test etmeyin devrini bitirsin arkadaş..Gına geldi yemin ediyorum,gına geldi her zaman aynı kullanılan sözlerden.

Bazı arkadaşlar savaş çıksın diyor ve her şeyi vuralım edelim olsun bitsin gözüyle görmekte lakin işler böyle basit değil emin olun. Siz farkındasınız lakin diğer arkadaşlar bunun bilincinde değil. Türkiye ye laf atan arkadaşlar var yok işte ülkenin hali perişan hükümet yönetemiyor gibisinden,
ben hükümet yandaşı bir vatandaşım oyum iktidar partisinedir bunu her yerde söylerim şöyle bir gözünüzü kapatıp geriye dönün. senin yaş büyük üstad evli barklı adamsın hatırla bakalım eski dönemi ssk hastahanelerini ordaki perişanlığı birde şimdikine bak.

ŞUAN ÜLKEMİZ KENDİ HELİKOPTERİNİ SAVAŞ GEMİSİNİ TANKINI UÇAĞINI SİLAHINI Yapan bir ülke. Nerden Nereye bunları neden görmüyorsunuz. Sadece ordu tarafıda değil ülke her açıdan gelişmiş ve en üst seviye ülkeleri arasında yer almış. Başka ülkelere olan muhtaçlığımız tamamiyle bitmek üzere.

Türkiye İsraili yok edecek silah gücüne ve ordu gücüne sahip bu bilinen bir olay lakin öyle savaşalım edelimle olmaz. Bizim annemiz babamız demez mi niye vuruldu oğlumuz diye ?

Size demiyorum lakin bazı arkadaşlar boş laf yapıyor siyasetten anlamıyor. sizinle sabaha kadar tartışılır çünkü belli bir olgunluğa sahipsiniz. lakin yaşı büyük olup olgun olmayan insanlar var onlara ne desen boş.

Bazı arkadaşlar savaş çıksın diyor ve her şeyi vuralım edelim olsun bitsin gözüyle görmekte lakin işler böyle basit değil emin olun. Siz farkındasınız lakin diğer arkadaşlar bunun bilincinde değil. Türkiye ye laf atan arkadaşlar var yok işte ülkenin hali perişan hükümet yönetemiyor gibisinden,
ben hükümet yandaşı bir vatandaşım oyum iktidar partisinedir bunu her yerde söylerim şöyle bir gözünüzü kapatıp geriye dönün. senin yaş büyük üstad evli barklı adamsın hatırla bakalım eski dönemi ssk hastahanelerini ordaki perişanlığı birde şimdikine bak.

ŞUAN ÜLKEMİZ KENDİ HELİKOPTERİNİ SAVAŞ GEMİSİNİ TANKINI UÇAĞINI SİLAHINI Yapan bir ülke. Nerden Nereye bunları neden görmüyorsunuz. Sadece ordu tarafıda değil ülke her açıdan gelişmiş ve en üst seviye ülkeleri arasında yer almış. Başka ülkelere olan muhtaçlığımız tamamiyle bitmek üzere.

Türkiye İsraili yok edecek silah gücüne ve ordu gücüne sahip bu bilinen bir olay lakin öyle savaşalım edelimle olmaz. Bizim annemiz babamız demez mi niye vuruldu oğlumuz diye ?

Size demiyorum lakin bazı arkadaşlar boş laf yapıyor siyasetten anlamıyor. sizinle sabaha kadar tartışılır çünkü belli bir olgunluğa sahipsiniz. lakin yaşı büyük olup olgun olmayan insanlar var onlara ne desen boş.

ülke ekonomisi gerilerse ülke demem ben ona zaten hocam. ülke ilerlemek zorundadır . kazanmak kazandırmak zorundadır. bunu iktidara borçlu degiliz. bunu milletimize borçluyuz. insanlar devlet olmadanda gelişebilir. ama devletler insan olmadan gelişemez. bunu iktidar partisi yaptı demek hata.

Mükemmel bir yazı oldu yüreğine sağlık çoğumuzun düşünceside bu yönde ama insan ister istemez kötü oluyor bunları görünce .... Dua etmekten başka çaremiz yok Allah sonumuzu hayır etsin

Rahat mı battı bize dedin daha fazla karıştırma istersen.

Ben lafımın sonuna kadar arkadasındayım. Her gün şehit haberleri yayınlanırken siz sözünüzün arkasında olur musunuz bilemem tabi. Türkiye'yi tehdit eden bir ülke ile savaş olur. Oraya asker gönderilir kimse karşı çıkmaz ama Türkiye'den bağımsız bir savaş olur orada Dur! derler adama. Dünya bizim kontrolümüzde değil ki her yere müdahale edelim. Senin dediğini herkes ister. Gazze'nin kurtulması adına dediklerini.

ülke ekonomisi gerilerse ülke demem ben ona zaten hocam. ülke ilerlemek zorundadır . kazanmak kazandırmak zorundadır. bunu iktidara borçlu degiliz. bunu milletimize borçluyuz. insanlar devlet olmadanda gelişebilir. ama devletler insan olmadan gelişemez. bunu iktidar partisi yaptı demek hata.

mübarek kardeşim hükümetin görevi bu bunu bende biliyorum peki sana soruyorum daha önce ki hükümetler neden yapmadı bunu onlarda hükümetti bunlarda hükümet lütfen ülkenin gelişimini görün sabit fikirli olmayın.

Gelişimi gören herkes nedense hükümetin görevi bu der hepinize soruyorum daha önce ki hükümetler neden görevini yapmadı o zaman ?

Neyse bunada yazayımda çıkayım :D

Türkiye'nin şu 10 yılda geliştiği gibi dünyada hiç bir ülke,bu derece hızlı ve iyi işlerle gelişememiştir.Yiğidi öldür hakkını ver demişler.

Saygılarımla.

Bakın o kadar Müslüman hayatını kaybetti hangi Müslüman devlet çıkıp açıklama yaptı veya hangisinin halkı İsrail karşıtı gösteri yaptı bizim dışımızda tepki gösteren yok ama bir yine bir Müslüman ülkesinde karışıklık savaş durumu olsa o ülkenin insanları çıkıp yine Türkiye'den yardım isteyecek çünkü biz ne kadar karşıt görüşlü olursak olalım yeri geldiğinde AKPliside,CHPliside,MHPliside,HDPliside çıkıp tepki gösterebiliyoruz ha hükümet olarak sadece lafta kalabilir bugün AKP böyle ama CHP,MHP olsaydı da durumun farklı olacağını zannetmiyorum. Çünkü abicim biz halk olarak güçlüyüz insani hisler olarak güçlüyüz vicdan olarak güçlüyüz yarın öbür gün inşallah olmaz ama farklı bi Müslüman devletinde,Türk soyundan gelen devletlerde hatta farklı dine dile mensup ülkede bi sorun olsa yine halk olarak sokağa dökülürüz. Ama kimse askeri olarak bi şey yapabileceğimizi düşünmesin bu durumdan sadece hükümet vs değil biz de sorumluyuz Atatürk zamanında ''Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz.'' demiş ama o günden bu yana Türk halkının yaptığı tek bir gelişmeye yönelik hamle yok böyle olmasını kendimiz istedik biz onlar 100 adım atarken biz 1 adım anca attık o yüzden anca böyle kınamakla yetinebiliriz.

Ben lafımın sonuna kadar arkadasındayım. Her gün şehit haberleri yayınlanırken siz sözünüzün arkasında olur musunuz bilemem tabi. Türkiye'yi tehdit eden bir ülke ile savaş olur. Oraya asker gönderilir kimse karşı çıkmaz ama Türkiye'den bağımsız bir savaş olur orada Dur! derler adama. Dünya bizim kontrolümüzde değil ki her yere müdahale edelim. Senin dediğini herkes ister. Gazze'nin kurtulması adına dediklerini.

Pkk ya silah yardımını para yardımını ben mi yapıyorum acaba öyle bi oyun dönüyo ki siz görmüyosunuz ne diyim ki.

Osmanlıya karşı zamanında haçlılar kuruldu bütün hristiyanlar toplandı aynısını biz yapamıyoruz ya yazık valla bize bütün müslüman ülkelerinede yazık başka bişey değil biz rahatımıza bakalım tabi bizim keyfimiz bozulmasın.

Genelde her düşünceye saygılı olmaya çalışırım ama bazı arkadaşlar resmen saçmalamış.Yani oradakilerle bizim ne alakamız var gibi laflar etmeye çalışmışlar.Beyler bi yerde çoluk çocuk demeden bombalar yağdırılıyorsa ölüm kusturuluyorsa birinin çıkıp da bu zulme dur demesi gerekmiyor mu?Dur derken yani "Sabrımızı taşırmasınlar" , "Bıçak kemiğe dayandı", "Dostluğumuz ne kadar kıymetliyse, Düşmanlığımız da bir o kadar şiddetlidir" gibi anlamını yitirmiş, çığrından çıkmış ifadeleri kastetmiyorum.Yani "laftan anlamayanın hakkı kötektir" anlamında dur diyecek birileri.Malumunuz İsrail laftan sözden anlamıyor.Eee dünyanın zaten umrunda değil.O zaman geriye tek bir şey kalıyor : Anladıkları dilden konuşmak
E bunu biz mi yapıcaz?Abicim kim yaparsa yapsın bu saatten sonra yeter ki yapsın.Çünkü bu insanlık meselesidir.Zalime merhamet , mazluma ihanettir.Ama ölenler müslüman olduğu için Batının pek umrunda değil.Geriye tek seçenek kalıyor.Müdahele edecek kişilerin müslüman ülkeler olacağı.Bu durumda pek mümkün görünmüyor.Çünkü dediğimiz gibi onlar kendi dertlerindeler.Arap kralları bi elleri yağda bi elleri balda kral odalarında yelpazeler eşliğinde hayat sürüyorlar.Ümitli olduğumuz bir tek ülke kalıyor o da Türkiye. Ama o da birşey yapmayınca/yapamayınca ister istemez kanımıza dokunuyor yani bu çaresizlik zorumuza gidiyor.Ama savaşsa savaş.Devlet çıkarları yerin dibine batsın bu saatten sonra.

Son olarak bende yazayım görüşümü: Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz Hz. Ali ..

вєякαη;493171' Alıntı:
Şunu net bi şekilde anladım ki Türkiye'nin hiç bir dostu yokmuş

TÜRK'ün başında bela olmazsa, TÜRK dünyanın başına bela.

"Allah (c.c) Hz. Musa'ya gönderdiği kitapta İsrailoğulları'nın yeryüzünde iki kere bozgunculuk yapacaklarını, kutsal yurdu ele geçireceklerini ve ona egemen olacaklarını ve haber vererek yükselişlerini bozgunculuk yolunda kullandıklarında onları perişan edecek, onların kutsal değerlerini ayakları altına alacak ve onları yerle bir edecek kullarını başlarına musallat edeceğini hükmetmiştir." (İsra 1-44)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri