Kaç partner kanalınız var?

• Kullanıcı jakabvo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

jakabvo

Kayıtlı Üye
Toplamda kaç partner kanalınız var?

(Hepsinin toplamı : quiz+life+freedom+creative vs.)

Benim toplamda 185 tane partner kanalım var :)

185 mi Maşallah :) 3 adet partnere bağlı kanalım var 1 adet adsenseye 3. toplam ayda 200 tl getirmiyor.. çünkü hiç uğraşmıyorum :D daha doğrusu uğraşamıyorum :)

Toplamda kaç partner kanalınız var?

(Hepsinin toplamı : quiz+life+freedom+creative vs.)

Benim toplamda 185 tane partner kanalım var :)

185 ben daha ne diyim hocam yemın ederim siz bu yt'nın parasını hak ediyorsunuz mıllet 3 5 kanal kapandı dıye ağlıyor sizin sadece partner 185tane :D adsenselerın kanal sayınsı tahmın edemıyorum :D

175 mi ? :) Umarım sayının hakkını alabiliyorsunuzdur. Allah daha çok versin ne diyeyim. :)

Toplamda 200 adet'i geçmiştir.

awe, MN, Fredoom hariç. Quiz,CNation karışık :D

Son düzenleme:
2 tane kaldı maaş gibi getirisi var her ay :)

Sen partnere akmışsın adsense'den .

185 ben daha ne diyim hocam yemın ederim siz bu yt'nın parasını hak ediyorsunuz mıllet 3 5 kanal kapandı dıye ağlıyor sizin sadece partner 185tane :D adsenselerın kanal sayınsı tahmın edemıyorum :D

o kadar adsense kanalım yok,partnere ağırlık veriyorum ünlemden sonra ))

o kadar adsense kanalım yok,partnere ağırlık veriyorum ünlemden sonra ))

Aslında en iyisi partner tabi sağlam olanlarda çalışmak şartıyla adsense gibi para kazanma gitme derdi yok , telif geldi kanalı sil , topluluk geldi kanalı sil , dünya geneli geldi kanalı sil derdi de yok partner kanalı atana kadar devam :)

50 partner 50 adsense var, her kıyımda 10ar tane gidiyo, sanırım 10 partnet 10 adsense kaldı, kontrol etmeye bile korkuyorum artık :D

bu kadar çok kanal çalışanlar kanal kontrolünü nasıl yapıyorlar? birde sanırım kanalların çoğu kopya kendi içinde?

yani toplam 6 kategori 6 X 30 kanal = 180 kanal gibi ?

15 tane life var bende ünlemden sonra partnere agirlik veriyorum en mantiklisi partner adsensede kac kesicegini bilmezsin ama partnerde % 20 ne kesicegini biliyosun yani kafam rahat (:

Konuyu görünce üşenmedim tek tek saydım
119 tane partner var

Boslarla birlikte 300 partner doldurdukca ilerliyorum :D 50 tane video yuklu kanal var.

2 life, 1 zoomin, 1 quiz, 1 freedom, 2 music. Adsense bağlı kanalım yok. :)

200+ varda hepsi çok çok kazandırmıyor.ayda 30 dolar kazandıranda,10k kazandıranda var,boş boş yatanda var.önemli olan sayısı değil kazancı işte.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri