Kanal HIRSIZLIGI :@

• Kullanıcı Aprcc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
databilim 2 ay kullandım 30 tane kanal vardı o zamanlar hiçbir sorun yaşamadım yani suçu direk oraya atmak olmaz kanıtlanırsa kullanmaz kimse benim arkadaşında çalındı yukarda yazmış [MENTION=575]bendenx[/MENTION] nasıl oldu bizde bilmiyoruz araştırıyoruz.

bugün birçok kişinin kanalı çalınmış bi rivayete göre botcuların bunu yaptığı söyleniyor

konuya baya bi paylasim olmus hepsini okuyamadim paylasildiysa ozur dilerim ip adresi radoreye ait radoreden bulunur gibime geliyor bu adam buyrun link IP Address 178.211.33.125

botcular bunu yapacağını sanmıyorum lakin bottaki açığı bulan birisi bunu kullanarak birçok hesaba ulaşmıştır. benim aklıma bi tek bu geliyo çünkü çalınan hesabı sadece databilimde kullandım başka bi yerde paylaşmadım kimsede bilmez mail adresini. ağırlıklı olarak databilimdeki bi açıktan kaynaklandığı geliyor aklıma.

Fbi cia halt yemıs bızımkılerın yanında : ):) :) arkadaslar dırek databilime yuklemek olmaz yanı bot sahibi yapdı dıyemeyız ama bu ıs cıkacak ortaya..
hadi sopaları alalım adamın dukkanı basalm :) :) :) :)

Arkadaşlar ben Vps ve Vds lerden şüpheleniyorum açıkçası , Serverlere Keylogger tarzı program kurulursa ne olur hiç düşündünüzmü ???

Helal olsun dostlar işi çözdünüz hemencik. Adiyi hiç acımayın. Kazazedeler kesinlikle ve kesinlikle savcılığa suç duyurusunda bullunmaktan çekinmesin ki böyle olaylar bi daha olmasın.
İbretlik diye forumun baş köşesine asarız adamın fotosunu da.

Karabela sen şuan databilim kullanıyon mu?Bu arada dediğin gibi suçu oraya atmak olmaz.Celalettin öyle bir şey yapmaz.Ya birisi bi açık yakalayıp milletin mail şifre vs ele geçirdi.Ya da gmail ler elle değil de başkası tarafından alındıysa onlar tarafından yapılmış olabilir.
databilim 2 ay kullandım 30 tane kanal vardı o zamanlar hiçbir sorun yaşamadım yani suçu direk oraya atmak olmaz kanıtlanırsa kullanmaz kimse benim arkadaşında çalındı yukarda yazmış [MENTION=575]bendenx[/MENTION] nasıl oldu bizde bilmiyoruz araştırıyoruz.

En iyi yapabılceğin şey bilişim suçlarına şikayet etmek mailin şifre bilgileri değişmeyı bırak login olmak bile büyük suç anında paketlerler adamı eğer yapmak istersen.
Savcılık googledan adsense bilgilerini alır adresinden adamı sorgu için karakola çeker adam da tekrar bunu yapmaz

Arkadaşlar öncelikle hesabı çalınan herkese geçmiş olsun, tatildeyim çok bakamıyorum ama bazı arkadaşlar adamın her şeyini ortaya dökmüş tebrik ediyorum. Savcılığın gerekeni yapmasını diliyorum.

admın bilgilerini indexse acık bir bölümde yayınlamak suc teşkil ediyor ve cok ciddi geri tepebilir
adı soyadı dükkanı vs maddi ve manevi tazminat davası acar ve kazanır ( davada cok kısa sürer örnek cok dava oldugu için )
bu yüzden bilgiler ilgililere özelden verilse daha iyi olur

bence bu denli tespit yapılmışken kanalı çalınan herkesin istisnasız konudaki paylaşımın cıktısıyla birlikte suç duyurusu yapması gerekir

şımdı eski kanallarıma bakıyordum benımde kanalımı çalmış. ne yaptınız bu adam hakkında

7.Sayfada adamın tüm bilgileri oratlığa dökülmüş, bu adam yakalandımı bi gelişme varmı?
Benim de kanalımı çalmıştı 50 belki daha fazla deneme sonrası zar zor şifresini sıfırlayarak gerim aldım. Çok büyük zarara uğrattı beni.

Savcılığa gidin elinizdeki ip numarası ve isimle birlikte dilekçe verin, hakkında kovuşturma başlatılsın. Herhangi bir bedel ödemenize gerek yok. Sadece dilekçe yazdırma masrafı ödersiniz. Avukata da ihtiyacınız yok. Savcılık durumla ilgili size gerekli açıklamayı yapacaktır.

Edit: Ayrıca önemli bir tavsiyede bulunayım. Google Chrome uzantılarınızı kontrol edin. Bu botlardan bazıları uzantı kaydediyor ve geri silmek neredeyse imkansız. Tarayıcıyı her açtığınızda tekrar yükleniyor. Silemezseniz o makineyi temizlemeden bir daha kullanmayın.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri