efsane1903
Yasaklanmış
Cevap: KanalD Youtube Kanalı Sahtedir ! Konuyu Okuyun .
edit............
edit............
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kafam güzeldir saolasın senle anlaşamadığımız bir nokta var onu anlatmaya uğraşmaya gerek yok artık zira boşu boşuna post kastırıyon bizeyanlız o kadar yazı yazacagına bi ihtar yollayamadın ya yazdıklarının hiçbir anlamı yok.
herşey söylemeyle olmaz evlat. hayat yaşayarak öğrenilir. önünde çok basamak var. sen 5 er 5 er dırmanmaya çalısıyon ayağın takılır yere yapışırsın tikkat et.
1 er 1 er dırmanman senin için daha hayırlı goçum.
peki gardaş şöyle söyleyim. bana digitürk firması telif yolladı. 3-5 kerede abuk subuk kişiler sahte telif attılar videolara. digitürk telifi direk yolladı çünkü youtube ile anlaşmalı bir kurum. kendine ait yayın hakları var. ama bu sahte telif atanların yayın hakları falan yada bi sözleşmesi falan yok youtube ile. sahte telif atanların ihtarları videoyu silince kalkıyor. fakat digitürk direk ihtar yolluyor ve itiraz etseniz bile kalkmıyor. şimdi digitürk ile bu sahte telif yollayan kişilerin yolladığı ihtarlar arasındaki farkları söyledim. digitürk ile bu sahte telif atan kişilerin yolladığı ihtar aynımı sence kardeşim.biri youtube ile anlaşmalı firma diğeri abuk subuk 3-5 çapulcu. bunları aynı kefeyemi koyuyon.birinin ihtarını kaldırmak 6 ay diğerininki sadece videoyu silmeye bağlı. bu ikisini ayırt et.
senin gibi özürlüye laf anlatanda kabahat. bugüne kadar 1 tane kanalım kapanmadı siz bu işin ameleliğini yapmaya devam edin. bu kafayla bi halt olacagınızı sanmam.
şimdi anladım ağır işsizsin ve laf anlama özürlüsün.utanmadan "Telifte yemedin" kelimesini sıkıştırmış bide arayabiz yemeyiz böyle bayat numaraları. daha yukarıdaki postta dedim digitürkden telif ihtarı yedim diye. ayrıca o gösterdiğin postta kanalım kapandı diye yazdığım bir kelime göremedim . anlıyorum seni kendince beni alt etmeye çalışıyosun ama çok ekmek yemen lazım. bu tür numaraları yemeyiz biz. büyüde gel. okuman yazman yada yazanı anlaman zayıf biraz kitap okuda anlama kabiliyetin gelişsin. senle sabaha kadar boş boş post kasardım ama senin gibi ağır işsiz deilim malesef yatmam lazım. sende fazla pc başında durma beynin radyasyondan çok etkilenmiş belliki. her an şizofreni olabilirsiz tikkat et kendine koçum.
Merhaba arkadaşlar ' KanalD - YouTube ' Bu kanald sayfası profesyonel gözüküyor gerçek gibi haklısınız ama sahibi sahtekarın biridir.bu kanal ile ilgili telif vs. alırsanız bilinki sahte bir kanal tarafından almışsınızdır. KanalD ye ait Yt kanalı yoktur ! bilginize ! Kanal Sahibi Daha Önce Bu Forumdan Alican.Ö Nickinde Birisidir zaten Forumdan Uzaklaştırılmış .
--
Konu Bir Tartışma Konusuna Dönüştü sadece Bilgilendirmek İstemiştim , Az Önce Kanald yi aradım - (0212-478 00 88 - 0212 413 51 11) ikisinide aradım sizde arayın isterseniz. YT kanallarının olmadıgını söylediler. Kanalları olsaydı Sanırım telefonu açan operatör kızların bilgisi olurdu degilmi.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.