KanalD Youtube Kanalı GERÇEKTİR !

J
  • Kullanıcı Jiraslan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: KanalD Youtube Kanalı Sahtedir ! Konuyu Okuyun .

yazdığım yazıları oynuyosun ve farklı yöne çekiyosun anlatmak istediğimi anlamamak için bitarafını yırtıyosun sivilceli ergen.ihtar ve telif hakkı tabiykide farklıdır ama senin kelime anlama kabiliyetin yok. açıp bi sözlükdende bakamıyosun. ihtar "uyarı demektir" benim söylediğim Telif ihtarı yedim kelimesi ise Telif hakkı uyarısı yedim anlamına gelir.sahte telif yediğinde telif hakkı ihtarları kısmı kırmızı yanar fakat sahte telif yediğin videoyu(belli bir süresi varmı bilmiyorum)kaldırdığında Telif hakkı ihtarları ışığı tekrar yeşil olur. kendi gözümle gördüğüm şeyemi inanacam senin gibi bir sivilceli ergenemi inanacam.

Telif sahte yada degil farketmez. Videoyu silmen telifin kalkmasina sebep olmaz. O bi ara oldu sistem sorunuydu belkide fakat artik olmuyor. Silinmesi icin 6 ay beklemen gerek, oda en az 6 ay. Sen telif ve ihtarin farkli seyler oldugunu soyledin, bende sana onlarin youtube'da ayni seyler oldugunu soyledim. Telif ve ihtar adlari altinda farkli seyler yemiyorsun yani. Videoyu sildiginde ortadan kalkan Content ID uyarilaridir. Telif ve ihtarin kelime anlaminin farkli olmasi senin youtubeda bunlari 2 farkli kategoride yiyecegin anlamına gelmez. Daha oncede soyledim onun adi Telif Hakki Ihtaridir kacinci kez oldu bilmiyorum. Sen burada boyle soylersen millet sanacakki sahte telif yesek nolur silince gidiyor nasilsa, isin asli oyle degil silsende gitmiyor 6 aydan once.

Keske sivilceli ergen demeden once 1 dakikani ayirip actigim 2-3 tane olan konuya baksaydin yurtdisinda yasadigimi, cocuklara gonullu ingilizce dersleri verdigimi hatta forumda karsiliksiz insanlara bu konuda yardim ettigimi gorebilirdin. Ayrica yazdigin yazilara falanda oynamadim, kendin ne yazdigindan haberin yok ki. Neyse artik su andan itibaren engelliler listeme giris yapmis bulunmaktasin, cidden iskembenden sallayarak millete yanlis bilgiler verme. Bilmiyosan git oku ogren.

Kapandı gitti konu Bizde hiç birlik yok o kadar kişi sahte teliften şikayet ediyor birlik olmassak daha çok sahte telif yeriz

nASRETTİN HOCA MİSALİ :D .. BİZİM AHALİ ÇOK MEMNUN BİR KAÇ FİL DAĞA GÖNDERINIZ ;) HAHA HOCAM BEN YERLI ÇALIŞMIYORUM O BAKIMDAN... AMA HERKESLE RİÇİN BAKTIM BİR KAÇ BİŞE YAZDIM YANİ.. ÇÖZUMDE SEN ADAMDAN ÖNCE YUKLE VİDEONU, SEN AT ONA TELİFİ... 3 TELİF ATTIR... ISRARCI OL... ADAM İSPAT EDEMEZ EDEMEZ İSE ÇATIRDI BAŞLAR ÇÖZUM BUDUR..... ADAMDAN HIZLI DAVRAN, TELİFİ GÖNDER, İSPAT O KİŞİYE KALIR...

nASRETTİN HOCA MİSALİ :D .. BİZİM AHALİ ÇOK MEMNUN BİR KAÇ FİL DAĞA GÖNDERINIZ ;) HAHA HOCAM BEN YERLI ÇALIŞMIYORUM O BAKIMDAN... AMA HERKESLE RİÇİN BAKTIM BİR KAÇ BİŞE YAZDIM YANİ.. ÇÖZUMDE SEN ADAMDAN ÖNCE YUKLE VİDEONU, SEN AT ONA TELİFİ... 3 TELİF ATTIR... ISRARCI OL... ADAM İSPAT EDEMEZ EDEMEZ İSE ÇATIRDI BAŞLAR ÇÖZUM BUDUR..... ADAMDAN HIZLI DAVRAN, TELİFİ GÖNDER, İSPAT O KİŞİYE KALIR...

Bu benlik bir iş değil hepimizin meselesi eğer para kazanıcaksak birlik olmamız lazım bende başladım başlıyalı türkçe hiçbir şey yüklemedim bana dokunmayan yılan bin yaşasız mantığıyla harekete diyorlar böyle olmaz birlik olmamız lazım bak o zaman birda bu sahte telifler kalıyor mu en azından bu kadar yayın olmayacağı garanti

edit............

tartısmayı bırakında kendı aranızda arkadaslar.. Ne oldu bu konu?

[MENTION=1931]Mercurial[/MENTION] & [MENTION=2477]efsane1903[/MENTION] Beyler şu gereksiz tartışmaya bir sorun verinde şu sahte telif atarak milletin kazancıyla oynayan kanalı kapatmak için bir şeyler yapalım örgütlenim şikayet felan edelim konunun açılış amacı bu 4 aydır forumu takip ediyorum ilk defa bu kadar uzun bir tartışma gördüm

[MENTION=1931]Mercurial[/MENTION] & [MENTION=2477]efsane1903[/MENTION] Beyler şu gereksiz tartışmaya bir sorun verinde şu sahte telif atarak milletin kazancıyla oynayan kanalı kapatmak için bir şeyler yapalım örgütlenim şikayet felan edelim konunun açılış amacı bu 4 aydır forumu takip ediyorum ilk defa bu kadar uzun bir tartışma gördüm

Ben elemani engelledim gitti zaten gormuyorum daha ne yazdigini. Tartisma gereksiz degildi, Arkadas sahte telifin video silinince gittigini dusunuyor ve bu yonde bilgi veriyor. Ustune ihtar ve telif farkli seyler diyip telifi herkesin degil sadece resmi kuruluslarin atabilecegini soyluyor. Biride cikip demediki sen yanlissin. O zaman susardi belki.

Beyler sizde bir el atsanızda şu sahte telifcilere karşı bir şeyler yapsak, en azından denesek artık
[MENTION=2389]Tri[/MENTION]galx [MENTION=1309]LoonyTuneS[/MENTION] [MENTION=1680]De Te Fabula Narratur[/MENTION] [MENTION=51]beyto33[/MENTION]

Bu sahsi durdurmanin tek yolu kanali Kanal D'ye sikayet etmek. Sikayet sayisi fazla olursa ve gorundugu gibi kanal onlarin degilse youtube ile iletisime gecip kanali kapattirabilirler.

Doğrudan eşleşen vermeyen hesaplara telif atanlar benim gözümde sahtetdir. Koskoca Kanal D, Contend ID alamayacak mı?!

Bu sahsi durdurmanin tek yolu kanali Kanal D'ye sikayet etmek. Sikayet sayisi fazla olursa ve gorundugu gibi kanal onlarin degilse youtube ile iletisime gecip kanali kapattirabilirler.

Hem ordan hemde youtube kanalından şikayet etmek eminim yakında zamanda sonuç verir fakat kimsenin umrumda değil anca sahte telif yediklerinde akılları başlarına gelir her neyse ben elimden geleni yaptım sağlık olsun

Hem ordan hemde youtube kanalından şikayet etmek eminim yakında zamanda sonuç verir fakat kimsenin umrumda değil anca sahte telif yediklerinde akılları başlarına gelir her neyse ben elimden geleni yaptım sağlık olsun

Yahu adam sahte telif videoyu silince gidiyor diyor, onu goren adam tabii zahmet edipte sikayet etmez :D Biride hala oyle bisey yok demedi. Sadece resmi kanallardan atilabiliyormus telif ihtari. Ne diyim bilemedim.

Yahu adam sahte telif videoyu silince gidiyor diyor, onu goren adam tabii zahmet edipte sikayet etmez :D Biride hala oyle bisey yok demedi. Sadece resmi kanallardan atilabiliyormus telif ihtari. Ne diyim bilemedim.

Ne diyebilirsin ki hocam bazı yargıları değiştirmek imkansız bilende bilmeyende konuşuyor millet anca kendi başına geldiğinde bu durumu anlıyacaktır.Bir diğer ironik durumda o kadar kişi konuyu okuyor ama hepsi sus pus anlamadım bunları amaçları nedir ? Git kitap oku en azından biraz ufkun açılsın.Adam sahte telif atıp milletin kazancıyla açıkça oynuyor biz hala sonuca varamadık yazıklar olsun

bi ara kanalD de bi avukat vardı kanllara eşleşen 3. taraf atıyordu, bu avukatla iletişime geçerseniz kanalı kapattırabilir. yumi arkadaşımız kanald nin attğı eşleien 3. tarafların gerçek olup olmadığını sormak için kanald yi arayınca bu avukatla görüşmüştü adam eşleşen 3. tarafı ben atıyorum demişti.

edit............

bi ara kanalD de bi avukat vardı kanllara eşleşen 3. taraf atıyordu, bu avukatla iletişime geçerseniz kanalı kapattırabilir. yumi arkadaşımız kanald nin attğı eşleien 3. tarafların gerçek olup olmadığını sormak için kanald yi arayınca bu avukatla görüşmüştü adam eşleşen 3. tarafı ben atıyorum demişti.

Valla buradaki arkadaşlar afedersin bir cacık olmaz şurda 15 kişi toplansa şikayet etsek 1 haftaya kapanır herkes 4-5 kanaldan şikayet etse yeter max 3-4 dakikalarını alır ama umarım bu arkadaşlar birgün sahte telifle karşılaşırlar o zaman görürürm ben onları

Resmi bir kanal olmadigi bakildiginda zaten belli, tek sorun kanald.com.tr sitesinden kanalina bir sekilde onay almiski kanalin baglantisi haline getirebilmis.
Ayrica burda herkes bir araya gelmis suru psikolojisi seklinde kanali kapattiralim diyor ama soyle bir durum varki burda %kac insan ozgun calisiyor ? O adam ne yapiyorsa burdaki cogunlukta onu yapiyor. Ha adam tutturmus telif yemiyor kanal kapanma derdi cekmiyor diye bence biraz kiskanclik ve kizginlik olmasi yanlis. Sahte telif olaylarini hic birimiz sevmiyoruz kabul ama bunu ne sadece o yapiyor nede bizim %100 ozgun videomuza gelip telif atar.

Resmi bir kanal olmadigi bakildiginda zaten belli, tek sorun kanald.com.tr sitesinden kanalina bir sekilde onay almiski kanalin baglantisi haline getirebilmis.
Ayrica burda herkes bir araya gelmis suru psikolojisi seklinde kanali kapattiralim diyor ama soyle bir durum varki burda %kac insan ozgun calisiyor ? O adam ne yapiyorsa burdaki cogunlukta onu yapiyor. Ha adam tutturmus telif yemiyor kanal kapanma derdi cekmiyor diye bence biraz kiskanclik ve kizginlik olmasi yanlis. Sahte telif olaylarini hic birimiz sevmiyoruz kabul ama bunu ne sadece o yapiyor nede bizim %100 ozgun videomuza gelip telif atar.

Benim gibi " kopya " içerik ile para kazanan bu şahıs, benim " kopya " şeklinde attığım videolara haksız " telif " verecek ve biz de bunu hazmedicez, öyle mi?

Yerler öyle olayı.

Kimseye dokunmasa gram laf edilmez ama aynı bizler gibi " kopya " cı bu arkadaş, kendisi gibi " kopya " ile para kazanmaya çalışan insanların yolunu tıkıyorsa her yol mübahtır O'na.

HER YOL!

O kadar.

Kardeşim biraz mantıklı konuş gözünü seveyim, kanald.com.tr sitesinin bağlantınsı ekledi diye kanalın kanal d ile bağlantısı olduğunu nasıl anladın ? Bu nasıl bir düşünce yapısı kanal %1.000.000 sahte telif felanda atamaz kanal d yi arayıp sorduk hala şu adamın kanalına resmi diyorsun PES!! Doğrusu
Benim gibi " kopya " içerik ile para kazanan bu şahıs, benim " kopya " şeklinde attığım videolara haksız " telif " verecek ve biz de bunu hazmedicez, öyle mi?

Yerler öyle olayı.

Kimseye dokunmasa gram laf edilmez ama aynı bizler gibi " kopya " cı bu arkadaş, kendisi gibi " kopya " ile para kazanmaya çalışan insanların yolunu tıkıyorsa her yol mübahtır O'na.

HER YOL!

O kadar.

Bu kadar tepkilisinizde !! Burda 20 kere gelin örgütlenelim şu sahte telif atan kanalı kapattıralım dedim birinizde çıkıp katılmadınız hadi 2-3 dakikamızı ayırıp 4-5 kanaldan şikayet edelim demediniz

Yerler öyle tepkiyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri