Kanalımı Kopyalıyor!

• Kullanıcı Skrillex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Skrillex

Kayıtlı Üye
Selamun Aleyküm.. arkadaşlar ben bir içerik oluşturmak için çaba göstereyim herif gelsin kanalımdaki videoları indirip kendi kanalına atsın

Son düzenleme:
buraya konu açacağına telif at gitsin.Hayır %90'ının spam yaptığı forumda kimi kime şikayet ediyorsunuz

buraya konu açacağına telif at gitsin.Hayır %90'ının spam yaptığı forumda kimi kime şikayet ediyorsunuz

Forum spam çalışıyor diye içeriğime sahip çıkmayayım mı? Ben zaten şikayet ettim ama sizinde desteğinizi istiyorum.

---------- Spam Engelliyici 14:00 ---------- Önceki Mesaj 13:59 ----------

İzlenim bile almamış neyini flaglicen bunun, milyon izlenirse eşleşen atarsın :))

Yılanın başını küçükken ezeceksin mübarek :D

aman kardeşim neyi dert ediyosun o adam bi seviyeye gelemez ki zaten. Binlerce oyun kanalına bak hepsini fake hesabı vardır hepside kopyalanıyordur. SEn videolarına kanalının adını koy bırak kim ne yaparsa yapsın. Binlerce oyun videoları var senin videolarını alsalar ne olacak?

Yanlış hatırlamıyorsam kanalınızı burda paylaşmıştınız. Büyük ihtimalle burdan birisidir. Kanallarınızı burda paylaşmayın arkadaşlar.Burdan gelecek olan 100-150 izlenim ve 1-2 abonede varsın gelmesin. Herkes kötü niyetlidir demiyorum ama aramızda kötü niyetlilerde var kesinlikle kimsi inkar etmesin.

https://www.youtube.com/channel/UC89xtVPTtxA7coHixZwIjeg bu muydu kanal? Nasıl flag atioz bilen varsa söylesin

O benim ki la :D

---------- Spam Engelliyici 14:04 ---------- Önceki Mesaj 14:02 ----------

Binlerce oyun videoları var senin videolarını alsalar ne olacak?

Ben içeriğin benden başka bir yerde yayımlanmasını istemiyorum içeriği üreten benim gitsin kendi içeriğini kendi üretsin.

O benim ki la :D

---------- Spam Engelliyici 14:04 ---------- Önceki Mesaj 14:02 ----------

Ben içeriğin benden başka bir yerde yayımlanmasını istemiyorum içeriği üreten benim gitsin kendi içeriğini kendi üretsin.

istemiyorsan at telifi niye buraya reklam ediyorsunki onu anlamadım ben.

Niye mi reklam ediyorum bunu yapan bu forumdan bir karaktersiz onu bulmaya çalışıyorum.

karaktersiz diyorsunda aslan bu forumun %80 i spam yapıyor ha senin kanalını kopyalamış hada başka kanalı kopyalamış arada bir fark görmüyorum ! kopyalanmasından rahatsız oluyorsan standart prosedür izler telif atarsın iş biter

senin kanalının panel resiimin yolla nerden bilelim kopyaladığını

karaktersiz diyorsunda aslan bu forumun %80 i spam yapıyor ha senin kanalını kopyalamış hada başka kanalı kopyalamış arada bir fark görmüyorum ! kopyalanmasından rahatsız oluyorsan standart prosedür izler telif atarsın iş biter

Peki atıyorum telifleri kızma :p

İçerik tamamen sana aitse at güzel kardeşim telifi o zaman. Yoksa bu konuyu açtığın için hem kanal ifşa yüzünden hem de flag'lemeye azmettirmek suçundan ceza alablirsin.

Allah için flag'leyin nedir ya?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri