Kanalın ülke ayarı gözükmüyor

• Kullanıcı caglar1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mail açarken ABD seçtim sıkıntısız bir şekilde para kazanma açıldı arkadaşlar. Haberiniz olsun.

arkadaşlar eski açılan bütün boşta bekleyen kanallarda da ülke değiştirilemiyor. Bütün eski kanallar boşa mı gitmiş oldu şimdi ?

Bende stok yapıyordum :( Az önce belki önceden açılmış diye girip bakım dedim hepsinde ülke kayboldu fena patladık :(

Hazırlık anlaşıldı eski açılan bütün mailleri iptal ettiler bu sayede ve ABD lokasyonuna yönlendirecekler bizi biz ABD üzerinden açmaya devam edeceğiz (yani kendimizi kandıracağız ) daha sonraki güncellemede ise ABD lokasyonu üzerinden giriş yapılmamış mailleri gümletecekler.

Bu senaryoyu 5-6 sene önce başka bir sektörde yaşamıştım , umarım o kötü senaryo ile karşılaşmayız.
ama sanmıyorum gerçi öyle birşey olacağını geçicidir.

15 hazirana kadar çok seneryo yazılır çizilir.
15 haziranda hersey belli olacaktır.

Adsense hesap doğrulama ucretinin gelmemesi
QUİZ de su anda bulunan sıkıntılar
Şu andaki dil ve diğer bazı özelliklerin kaybolması

Sağlam bir güncelleme geldinin habercisi bundan eminiz sadece
hayırlısı olsun diyelim

Geçen senede 15 Haziran'da büyük bir vurgun oldu diye hatırlıyorum yada 15 Mayıs damıydı ? İnşallah bu sorunlar bir an önce düzelir arkadaşlar.
Şuan çalışma STOP !

Benim merak ettiğim şu eski para kazanması açık olan mailler (kanallar) da problem yokta yeni açtığımız yani açacağımız mailler abd dahi olsa para kazanma gelmiyor mu ? deneyen varmı

3-4 gün önce açtığım bi kanal vardı. Ona bakıyım dedim para kazanma ayarlarında "Choose your country location before signing up for monetization."
yazıyor. Yani para kazanmayı açmadan önce ülkenizi seçin diyor.

Linke tıklayınca da kanal ayarları sayfasına yönlendiriyor tabi ülke seçme bölümü yok orada da.

Geçici bi sorun olduğunu düşünüyorum.

вєякαη;1027225' Alıntı:
Benim merak ettiğim şu eski para kazanması açık olan mailler (kanallar) da problem yokta yeni açtığımız yani açacağımız mailler abd dahi olsa para kazanma gelmiyor mu ? deneyen varmı

Mail açarken ABD'yi seçersen sorun olmuyor hocam az önce denedim açıldı kanalın para kazanması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri