konuyu baştan okumadım ama para kazanması açık önceden bölge ayarlaması yapılı kanalları etkiliyor mu bu durum bilgisi olan var mı?
Etkilemiyor. Önceden para kazanması açık olanların durumu stabil.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
konuyu baştan okumadım ama para kazanması açık önceden bölge ayarlaması yapılı kanalları etkiliyor mu bu durum bilgisi olan var mı?
şuan ki durumuna düşmek istemezdim kardeş elin ayağın bağlı hiçbirşey yapamıyorsun kanalları silemiyorsun..bu youtube güncellemesi bize yeni kanal açmayı engellettiriyor ama seni derinden vurmuş gibi..hepimizin başına gelebilecek birşey umarım böyle birşey olsa bile şu güncellemeden sonra olsun yeter ki ...yoksa elin kolun bağlı oturup beklemek en kötüsü..
buradan gmaili silebilirsin gmail silinince kanalda siliniyor https://security.google.com/settings/security/deleteaccount
Hay allah ramazana giriyoruz insaf be youtube
Gerçek zamanlının saymaması felan bende bir problem oldugunu düşünüyorum düzelecek 2 güne inş. bu olayda.
demek bende ki gibi 1000 tane olsa çıldırırsın![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.