Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bakarsınız youtube 15 haziranda türkiye ye para kazanmayı acar amerika falan uğraşmayız.
bardağa dolu tarafından bakmak![]()
Bakarsınız youtube 15 haziranda türkiye ye para kazanmayı acar amerika falan uğraşmayız.
Bence sorun geçici değil.Android ile açılan maillerin önüne geçmek için yapılmış olabilir.benim kendi kanaatim bu sorunun hala geçici bir şey olduğu,çünkü neresinden bakarsan bak mantık dışı birşey bu...
Bence sorun geçici değil.Android ile açılan maillerin önüne geçmek için yapılmış olabilir.
bakalım gün sonu düzelecekmi 100 kanal açmıştım çöpmü oldu yane belki mail satıcıları stok yaptığı için yt saldırmıştır
---------- Spam Engelliyici 13:49 ---------- Önceki Mesaj 13:39 ----------
beyler kaynak kodunda ülke ayarı görünüyor bi yolunu bulup manipülasyon yapılabilir fakat eğer kaynak koddan kaldırılmamışsa genel bi sorun olduğunu varsayabiliriz beklemede kalın
Vpn ile açılabilir o zaman.sadece androidde olsa ne ala,dua edelımde gmail acarken konumları ipden algılamasın
o kaynak kodlarda gördüğün ülke kodu en altta bulunan ülke-dil ayarlar olmasın
![]()
Vpn ile açılabilir o zaman.
google forums'da bi sürü konu açılmış bir kaç forumdads öyle türklermi bilmiyorum ama değilse tek türkiyei çin geçerli bi durum değil gibi görünüyor
---------- Spam Engelliyici 14:37 ---------- Önceki Mesaj 14:32 ----------
https://productforums.google.com/forum/#!forum/monetization-on-youtube
---------- Spam Engelliyici 14:42 ---------- Önceki Mesaj 14:37 ----------
güncelleme ülke ayarı başka yere taşınmış diyorlar ama hala tam bilgi değil
![]()
---------- Spam Engelliyici 14:45 ---------- Önceki Mesaj 14:42 ----------
arkadaşlar sanırım kısa süre içerisinde ülke seçeneği bu kısımda belli olucak
öyle bir yer yok hakkın da kısmın da
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.