Kanalın ülke ayarı gözükmüyor

• Kullanıcı caglar1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir şey olacağı yok arkadaşlar spamdan kurtulmayacağız adamlar bizim sayemizde ekmek yiyor :D

Bakarsınız youtube 15 haziranda türkiye ye para kazanmayı acar amerika falan uğraşmayız.

bardağa dolu tarafından bakmak :)

arkadaşa katılıyorum ben google sadece abdye çalışan bir şirket değil dünya geneline eşit davranır diye düşünüyorum misal almanya açanlar var onlardada para kazanma yok ;) bekleyip görecez ama şuanki durum sadece abd üyelerine açık gibi duruyor ve bu mantıksız geliyor bana.

Bakarsınız youtube 15 haziranda türkiye ye para kazanmayı acar amerika falan uğraşmayız.

valla boşa umutlandırmayım kimseyi ama muhtemelen olacak olan odur. Hemen kötüye yormamak gerekir, spama karşı bir hamle olsa hiç mi anlamıyor adamlar direk ülkeyi hesabın açıldığı ipden verir.

Yeni maillerde para kazanma açılıyor ancak daha önce yaptığımız mail stoklarında geçerli olmuyor.

bakalım gün sonu düzelecekmi 100 kanal açmıştım çöpmü oldu yane belki mail satıcıları stok yaptığı için yt saldırmıştır :D

---------- Spam Engelliyici 13:49 ---------- Önceki Mesaj 13:39 ----------

beyler kaynak kodunda ülke ayarı görünüyor bi yolunu bulup manipülasyon yapılabilir fakat eğer kaynak koddan kaldırılmamışsa genel bi sorun olduğunu varsayabiliriz beklemede kalın

bakalım gün sonu düzelecekmi 100 kanal açmıştım çöpmü oldu yane belki mail satıcıları stok yaptığı için yt saldırmıştır :D

---------- Spam Engelliyici 13:49 ---------- Önceki Mesaj 13:39 ----------

beyler kaynak kodunda ülke ayarı görünüyor bi yolunu bulup manipülasyon yapılabilir fakat eğer kaynak koddan kaldırılmamışsa genel bi sorun olduğunu varsayabiliriz beklemede kalın

o kaynak kodlarda gördüğün ülke kodu en altta bulunan ülke-dil ayarlar olmasın

j5RgAG.png

yalnız köklü bir güncelleme ile spamı hepten bitirirlerse dünyada büyük yankı bulur.Ama biz para kazanması açık mevcut kanallarla bu haberin videoları ile de spamdan para yaparız :D
sonuç yine aynı kapıya çıkıyor,spam bitirilemez :)

o kaynak kodlarda gördüğün ülke kodu en altta bulunan ülke-dil ayarlar olmasın

j5RgAG.png

yok açılmış onaylanmış kanalımda gözüküyor birinde türkiye var onda seçilmemiş diğerinde amerika seçiliydi onda amerika görünüyor fakat bence düzelicek gibi içimi ferah tutuyorum inanıyorum hayırlısı diyorum :D

---------- Spam Engelliyici 14:25 ---------- Önceki Mesaj 14:21 ----------

Vpn ile açılabilir o zaman.

yok vpn ile denedim yine aynı sonuç değişmedi beklemedeyim gün sonu her şey ortaya çıkar hem bi ara yt ücretli içeriğe geçiçek dediler haziran civarı onun etkileri olmasın

Bu ülke seçeneği partnere girmeye engel mi peki ?

google forums'da bi sürü konu açılmış bir kaç forumdads öyle türklermi bilmiyorum ama değilse tek türkiyei çin geçerli bi durum değil gibi görünüyor

---------- Spam Engelliyici 14:37 ---------- Önceki Mesaj 14:32 ----------

https://productforums.google.com/forum/#!forum/monetization-on-youtube

---------- Spam Engelliyici 14:42 ---------- Önceki Mesaj 14:37 ----------

güncelleme ülke ayarı başka yere taşınmış diyorlar ama hala tam bilgi değil

Country%2Bbox.png

---------- Spam Engelliyici 14:45 ---------- Önceki Mesaj 14:42 ----------

arkadaşlar sanırım kısa süre içerisinde ülke seçeneği bu kısımda belli olucak

google forums'da bi sürü konu açılmış bir kaç forumdads öyle türklermi bilmiyorum ama değilse tek türkiyei çin geçerli bi durum değil gibi görünüyor

---------- Spam Engelliyici 14:37 ---------- Önceki Mesaj 14:32 ----------

https://productforums.google.com/forum/#!forum/monetization-on-youtube

---------- Spam Engelliyici 14:42 ---------- Önceki Mesaj 14:37 ----------

güncelleme ülke ayarı başka yere taşınmış diyorlar ama hala tam bilgi değil

Country%2Bbox.png

---------- Spam Engelliyici 14:45 ---------- Önceki Mesaj 14:42 ----------

arkadaşlar sanırım kısa süre içerisinde ülke seçeneği bu kısımda belli olucak

öyle bir yer yok hakkın da kısmın da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri