Kanalınız hiç Kapanmayacak... Satılık Fikir

R
  • Kullanıcı rainbow112
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım – Bot Satış
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Para kazanma Tabiki olacak ...yoksa neden satayım ..

Tamam Para kazanma hep aktif olacak,zarar ziyan uyari ihlal olmayacak kanal asla kapanmayacak diyorsan sorun yok.

Hem herkese referans olmus olurum ,hemde beni sizde az cok bilirsiniz Forumdaki arkadaslarda.
Bir kanal acip,bazi videolar yukleyip para kaznamayi aktif edecegim ,hafta sonuna kadar bakacagiz kapanmassa 2.000 tl ok helali hos olsun.Ondan sonrada burda cikar derim bu adamdan alin guvenilir ve dedigi is dogru diye.

Kabulsen baslayalim isleme.

Yanliz, kanali kapatacaksin,videolar liste disi yada ozel olacak diye fikirler sunacaksan hic oyle deme isime yaramaz oyle bir kanal.Hersey normal siradan kanal gibi acik olacak herkese gorunecek ve dediklerin eksiksiz olacak tamamdir basimla birlikde.

Abi Fikrini Paylas Herkes Allah Razi Olsun Desin Bitsin Gitsin Birde Bin TL Istiyorsun Bende Mesela Bir Fikre Bin TL Verecek Para Olsa Bu Islerle Ugrasmazdim .!

Ayiptir

Sana 1.000 tlyi gözüm kapalı veririm yapacagım şey dünaydaki tüm tv showlarının videosunu atıcam yaklaşık 499 kanal açarak. O kaballardan biri telif yada toplulukdan kapanırsa yapıcagımız sözleşmeyle o verdigim paranın 100 katını vermeye hazırmısın?

Kardeş 499 kanal açmana gerek yok benim dediğim oalyla ömür boyu bir kanal Hem abone kasıcaksın hem dünya çapında izlenme alacaksın olay bu ..tEkrar söylüyorum 20 den fazla kişiye satmıyorum...

Tamam Para kazanma hep aktif olacak,zarar ziyan uyari ihlal olmayacak kanal asla kapanmayacak diyorsan sorun yok.

Hem herkese referans olmus olurum ,hemde beni sizde az cok bilirsiniz Forumdaki arkadaslarda.
Bir kanal acip,bazi videolar yukleyip para kaznamayi aktif edecegim ,hafta sonuna kadar bakacagiz kapanmassa 2.000 tl ok helali hos olsun.Ondan sonrada burda cikar derim bu adamdan alin guvenilir ve dedigi is dogru diye.

Kabulsen baslayalim isleme.

Yanliz, kanali kapatacaksin,videolar liste disi yada ozel olacak diye fikirler sunacaksan hic oyle deme isime yaramaz oyle bir kanal.Hersey normal siradan kanal gibi acik olacak herkese gorunecek ve dediklerin eksiksiz olacak tamamdir basimla birlikde.

Her dediğinin altını çiziyorum hepsine ok biri hariç yüklediğin her hangi bir video olmayacak ...bu bir katogori olacak ...vehiç ihtar almayacak ...

Kardeş 499 kanal açmana gerek yok benim dediğim oalyla ömür boyu bir kanal Hem abone kasıcaksın hem dünya çapında izlenme alacaksın olay bu ..tEkrar söylüyorum 20 den fazla kişiye satmıyorum...
Ustad bu iste kanal kapali olacak,videolar liste disi olacak yada ozel olacak gibi seyler varsa bunu afedersiniz +18 kanalda bile 2 ay acik tuttum kazandimda.

Denemedigim etmedigim yontem vs kalmadi Youtube'da ama bunun disinda kanal acik olacak herkese gorunur vs diyorsan dedigim gibi ilk musterin ben olayim,cumaya kadar deneyelim,sorun olmazsa cuma odemeni yaparim,o gunde bu konuya yazip arkadas hakli ve dedikleri dogru buyrun derim.

---------- Mesaj saat 21:45:38 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:45:02 civarında gönderildi. ----------

Her dediğinin altını çiziyorum hepsine ok biri hariç yüklediğin her hangi bir video olmayacak ...bu bir katogori olacak ...vehiç ihtar almayacak ...
Ok tamam ustad pm ile yada imzamdaki maile skype adresini yolla goruselim.

Yanlış anlama ama eger senin böyle bir yöntwmin olsaydı gider 499 kanal açıp hepsinin telif yemesini engellerdin ve bunu yaparak dünyanın parasını kazanırsın degil mi??? Sana tavsiye git martha stwert show ve. Jimm carry. Yada pana filmin videolarını yükşe bir kanala bir haftadan fazla dayanacakmı bakalım ?

Resimlide burda paylaş

Yanlış anlama ama eger senin böyle bir yöntwmin olsaydı gider 499 kanal açıp hepsinin telif yemesini engellerdin ve bunu yaparak dünyanın parasını kazanırsın degil mi??? Sana tavsiye git martha stwert show ve. Jimm carry. Yada pana filmin videolarını yükşe bir kanala bir haftadan fazla dayanacakmı bakalım ?

Resimlide burda paylaş

evet hocam bu gam gam style falan da koyalım justin timber bunları koyysun teliff hemen kanal kapanır o nasıl olucak youtube elmamı toplıyacak bence bunu bulan adam zengin olur eğer böyle birşey olmaz bence yanılacaktır arkadaş görün bakın 20 kişi 20 milyar demek:)

Yapmayın arkadaslar ya böyle bi olay yok zaman harcamayın İlla var diyosa muslera hocam kanal acıp uygulasın bakalım ne olucak :)

Hayir boyle birsey imkansiz.Imkani yok cunki Faruk ile ikimiz Gercek bir firmanin yuzbinlerce abonesi videosu olan koskoca bir firmanin kanalini ucurduk,ustelik Orjinal Youtube partneri hepsi kendi yapimlari vs.Imkansiz boyle birsey olmasi.Dedigim gibi olursada agzimdan ne ciktiysa aynen yerine getirecem.

evet hocam bu gam gam style falan da koyalım justin timber bunları koyysun teliff hemen kanal kapanır o nasıl olucak youtube elmamı toplıyacak bence bunu bulan adam zengin olur eğer böyle birşey olmaz bence yanılacaktır arkadaş görün bakın 20 kişi 20 milyar demek:)
Neden yaftalıyosun neden üçkağıtçı iması yapıyosun ... doğru güven diye bişey bırakmadıusahtekarlar...

Hayir boyle birsey imkansiz.Imkani yok cunki Faruk ile ikimiz Gercek bir firmanin yuzbinlerce abonesi videosu olan koskoca bir firmanin kanalini ucurduk,ustelik Orjinal Youtube partneri hepsi kendi yapimlari vs.Imkansiz boyle birsey olmasi.Dedigim gibi olursada agzimdan ne ciktiysa aynen yerine getirecem.

Abi sen böyle birşey bulsan satarmısın ücretsiz anlatırın o baskada :D yani adam bulsa kendi uygular fikir satmayla değil para saymakla zaman harcar :cool:

kesinlikle böyle böyle bir şey imkansız youtube böyle şeye izin vermez rainbow112 serkan abiye versin ozaman bakalım ama diyorum o kanal fazla dayanmadan giderrr böyle bir şey olamaz

---------- Mesaj saat 22:57:50 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:56:20 civarında gönderildi. ----------

Neden yaftalıyosun neden üçkağıtçı iması yapıyosun ... doğru güven diye bişey bırakmadıusahtekarlar...

kardeşim ne üçkağıtçısı iması imiş ben öyle birşey demedim konuyu başka yerlere çekme konuyu dağıtma konuyu uzatmana gerek yok ver serkan abiye bakalım görelim ne konuyu uzatıyorsun

muslera hocaya referans olarak işlem yapmanı rica ederiz. Yapmıyorsanda forumdan banlanmanı talep ediyorum böyle kişilerin bize faydası yok zararı vardır.

Adam; Cem Uzan beyler.
Arkadaslar kesin birsey gormeden karalama yapmayalim lutfen.

Abi sen böyle birşey bulsan satarmısın ücretsiz anlatırın o baskada :D yani adam bulsa kendi uygular fikir satmayla değil para saymakla zaman harcar :cool:
Sahsen ben satmam,kesseler beni gene satmam cunki Youtube zengini,dunyanin en iyi kaz***** olurum :) Yani saka bi yana akil mantik kesmiyor boyle birsey imkansizzz.Ne diyorum ben Koskoca kac yillik unlu taninmis firmanin kanalini ucurduk ve 1 gunde. Imkansizzz..(insallah yanilirim :) )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri