Kanalların Adsense Yansımaması Hakkında - ÇÖZÜM

deneme amaçlı olarak yaklaşık yarım saat önce eski tarihli bir gmaille yeni bir kanal açtım ve video yukledim.an itibariyle hala kendi pub numaram gorunmuyor

arkadaşlar tam olarak ne oldu sımdı bızım bırsey yapmamız gerekıyormu yoksa youtube cozdu duzelttımı sorunu ?

Biri şu yeni tasarıma nasıl geçeceğimi söyleyecek mi ? altta öyle bir seçenek yok bendee

6219811747049371

pub id kısmında böyle çıkan varmı arkadaşlar ?

Herhangi bir videonu izleme ekranina gelip sayfa kaynagini goruntuleyip "pub" diye aratirsan hem kendi adsense pub'ini hem de bu sonu 71'li pub'i goreceksin.

Gerci forumda da bir arkadas bahsetmisti bugun. Belki zaten bu sekilde girip gormussen mesajimi dikkate alma hocam :)

Herhangi bir videonu izleme ekranina gelip sayfa kaynagini goruntuleyip "pub" diye aratirsan hem kendi adsense pub'ini hem de bu sonu 71'li pub'i goreceksin.

48 ile başlayan bi Pub no ve 6219811747049371 bu var.Kendi NO m hala yok :mad:

Bana kalırsa adsenseyi değilde youtube kanalını yeni tasarıma geçirmek daha doğru gibi bilmiyorum sadece bir düşünce denemek lazım . çünkü ara sıra tasarım değişiyordu kurcalamak lazım

Bana kalırsa adsenseyi değilde youtube kanalını yeni tasarıma geçirmek daha doğru gibi bilmiyorum sadece bir düşünce denemek lazım . çünkü ara sıra tasarım değişiyordu kurcalamak lazım

adsense yeni tasarıma nasıl geçiyoz kardes? sol altta öyle bir seçenek yok

Düzelip düzelmediğini kesin anlamamız için:

Adsense ' e kanalını en az 2 gün önce bağlayan arkadaşlar durumunu belirtsin.

Normalde de kanallar adsense'e 1-2 günde oturuyordu çünkü.

benimki adsenseyi bırak dünkü gösterimlerde görünmez oldu :)

Bakın arkadaşlar şöyle bir deneme yaptım, varolan bir kanalımdaki videoyu açtım sayfa kaynağını görüntüle dedim ve pub id de benim adsensim olmayan bir id vardı, farklı tarayıcı ile o videonun bulunduğu kanala girdim ve aynı adsense mi yeniden bağladım bu arada diğer tarayıcıdaki kapatmadığım videoya sayfayı yenile yaptım ve tekrar sayfa kaynağını göster dediğimde benim adsense in pub id geldi, işe yararmı bilmiyorum ama sanırım kanallarınızda yeniden ilişkilendirme yapmak bu sorunu çözecek gibi görünüyor.

Düzelip düzelmediğini kesin anlamamız için:

Adsense ' e kanalını en az 2 gün önce bağlayan arkadaşlar durumunu belirtsin.

Normalde de kanallar adsense'e 1-2 günde oturuyordu çünkü.

Bende değişen bişey yok 9 Ocak'ta bağlamışım analytics bölümünde hala 0 görünüyor ve adsense'e de yansımıyor.

Diğer konuda da yazmıştım bu akşam bu şekilde farklı bir adsense ile ilişkilendirme yaparak düzeldiğini. Bende bir iki saatte reklamlar görünmeye başladı.

kanali yeni adsenseye bagdastirinca ne kadar zamanda aktif hala geliyor arkadaslar deneyen arkadaslar varsa.. ?

ben elimdeki adsenselere yonelttim . bir değişim olmadı... para kazanma hala sıfır...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri