Kanalların Adsense Yansımaması Hakkında - ÇÖZÜM

tüm kanalları değiştirden aynı adsenseye tekrar bagladım yarın saat 12'de bakıcam degısen bırsey olucakmı olursa haber verırım herkese ıyı geceler .

bir tane mailime cevap gelmedi hala... bıkmadan gonderdım... 10 gun oldu hala bir tane bile cevap gelmedi youtubeden ..

Arkadaşlar. Sorun çözüldümü veya çözebilen varmı. Bazıları görülmeye başladı demiş. Bende hala tık yok. yapabılen varsa yazabilirmi

barındırıcı bir adsense var onu kullanmıyordum istatistiği sıfır şuan yeni kanal açıp bağladım videolar attım spam şeklinde bakalım gösterimler gelince yansıyacakmı

Ya arkadaş birisi şu yeni tasarıma nasıl geçiyoz yazmamız , sol altta gözükmüyor bende öyle bir seçenek. ve yeni tasarımdada değilimç.

adsensede anasayfaya gelin altta solda çıkıyor arkadaşlar.ileri ileri deyin kendi geçer.kanalları tekrar mı bağlamak lazım onu anlamadım

arkadaşlar sayfa kaynağında arama yaptığımızda 2 gündür "adsense" kelimesi 11 kez çıkıyordu 1 saat önce bu 10'a ve şimdi de 9'a düştü. "pub"kelimeside 21 den 17 e düştü youtube heralde yavaş yavaş kirlettiği videolarımızı temizliyor.
herkese iyi geceler iyi çalışmalar beklemekten başka çare yok 5 tane kanalımı bende adsense değiştirdim dün bugün halen 1 veri bile yok. denildiği gibi fazla sürmez umarım ve 48 saat içerisinde çözüme kavuşur.

ve pub id de sorun çıkaran id "4895533112976992" bu id numarasının yerine bizim pub-id miz olmalı.

Hocam hangi 48 saat. 1 haftadır bekliyorum şahsen ben. Daha uzun sure bekleyen arkadaşlarda var. Ayın 15sinde düzelecek diye bir kaç yorum okumustum. Sanırım onlarda doğru değil.

Hocam hangi 48 saat. 1 haftadır bekliyorum şahsen ben. Daha uzun sure bekleyen arkadaşlarda var. Ayın 15sinde düzelecek diye bir kaç yorum okumustum. Sanırım onlarda doğru değil.

hocam bende ayın 7 sinden beridir bekliyorum denemediğim yol kalmadı söylenen herşeyi yaptım ama olmadı. ya konuyu açan arkadaşların dediği gibi yapacağız yada bekleyeceğiz ve sen benim halimi düşün ayın 9 unda para kazanmalarım kapatıldı bütün kanallarımın ve hiçbiri geri gelmedi diğer adsensemdeki 3-5 kanal tek kaldı bide üzerine yeni açtığım kanallarda da bu sorunla karşılaşınca nalları diktim resmen.

Valla hocam sürekli takipteyim bende. her 10 dakikada bir kontrol ediyorum. Pub numaraları uyuşuyor fakat goruntulenme 0 hala

arkadaşlar ben yeni adsense geçiş yaptım 10 saat önce sorun yine çözülmedi

Ben zaten Ocak ayı içersinde yeni bir adsense başvurusu yapmıştım, onaylandı...

Yeni görünümlü adsenseye 7 kanal bağladım yaklaşık 5-6 gün oldu bu 7 kanalda toplamda 50.000 gösterim aldım ama adsenseye hala yansımadı.

Yeni gmail açıp validenin adını verdim onun üzerinden adsense başvurusu yaptım umarım onaylanır..

yeni adsense açma gibi birşey yapmayın Allah aşkına ya. bizlik bir durum yokki adamlarda sorun var.

yeni adsense açıp kanalları oraya taşıma fikrini kim çıkarttı Allah aşkına?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri