Kanalların Adsense Yansımaması Hakkında - ÇÖZÜM

sonunda ya rahat rahat uyuyabilirim şimdi adsense sayıyor :)

evet düzelmiş gibi duruyor lakin bana ait pub kodunu kaynakta görebildim sonunda :) ama sinir bozucu pub koduda var ca-pub-6219811747049371 :)

Keşke Birde Nasıl Geçeceğimizi Anlatsaydınız Arkadaşlar

Bir kanalım hariç hepsi düzelmiş.
Sorun şuki, İzlenim ve Görüntülenme yinede yansımıyor.
:D

pasifik saati kullanıyorum 2 saatlik izlenim ve tık.

197 - 9 - 4,57% - 0,08 TL - 3,68 TL - 0,73 TL

:cool:

Şaka gibi.

Herkes kanallarını kontrol etsin Kendi Pub ID'sini görmesine karşın yinede tıkların sayılmadığını görecektir.
İzlenimler ve tıklar boşa gidiyor hala.

Keşke Birde Nasıl Geçeceğimizi Anlatsaydınız Arkadaşlar

anlatılacak bişey yok youtube kaynaklı bir sorun vardı sizin bişey yapmanıza gerek kalmadı sorun düzeldi .

---------- Mesaj saat 12:21:03 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:18:11 civarında gönderildi. ----------

Bir kanalım hariç hepsi düzelmiş.
Sorun şuki, İzlenim ve Görüntülenme yinede yansımıyor.

pasifik saati kullanıyorum 2 saatlik izlenim ve tık.

197 - 9 - 4,57% - 0,08 TL - 3,68 TL - 0,73 TL

:cool:

Şaka gibi.

Herkes kanallarını kontrol etsin Kendi Pub ID'sini görmesine karşın yinede tıkların sayılmadığını görecektir.
İzlenimler ve tıklar boşa gidiyor hala.

Boşa gitmiyor 48 saat içinde tam olarak yansıma süresi var şu anda herhangibir sıkıntı yok herşey eskisi gibi :)

anlatılacak bişey yok youtube kaynaklı bir sorun vardı sizin bişey yapmanıza gerek kalmadı sorun düzeldi .

---------- Mesaj saat 12:21:03 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:18:11 civarında gönderildi. ----------

Boşa gitmiyor 48 saat içinde tam olarak yansıma süresi var şu anda herhangibir sıkıntı yok herşey eskisi gibi :)

15 günde 15 kanal açtım 1k'dan aşağı video yok.
15 gündür ne tık ne izlenme alamadık.
İnşallah düzelir şu günlerde biraz para kazanalım.
Yoksa dipteyiz bu ay.
Geçen ay fazla fazla verdi Yt, bu ay geri alıyor.

15 günde 15 kanal açtım 1k'dan aşağı video yok.
15 gündür ne tık ne izlenme alamadık.
İnşallah düzelir şu günlerde biraz para kazanalım.
Yoksa dipteyiz bu ay.
Geçen ay fazla fazla verdi Yt, bu ay geri alıyor.

anladım bana da para lazım hedef 2015'e kadar 80 - 100 bin arası almak :D

Ben adsenseye 1 hafta önce fln üye oldum paneldeki ürünler içerik barındırıcısı fln oraya benim kazançlarım yansıyor ama tbm diplerde napmalıyım ? 0,01 € TBM :(

özetle: arkadaşlar bişe yapıyoprmuyuz sorun düzelsin diye?
yoksa sorun kendılıgınden sistemsel mi duzelıyor?
yada bizim bu işi hızlandırmamı ziçin yapmamız gereken bişe varmı ?
biri yazarmı bişeler

adsense yeni düzene geçiş yaptınmı veya adsense'e ilişkisini kesip sonra yeniden mi bağladın.Yoksa kendiliğinden mi düzeldi

kanallar için bir işlem yapmamıza gerek varmı bağlantıyı kesip tekrar bağlamak gibi ?

Sorun çözülmüş.
1 tane kanalım hala düzelmemiş.

benim 20 kanalımda 3-5 tanesi kendi ıd'im gerisi google'nin sorun düzelecek diye başlıyorum 20k video var 3k izlenim gösteriyo şaka gibi

Not: geçen ay 4 kanalım vardı böyle hiç kullanmadığım adsenseye bağladım 2 kanal ihtardan ay bitmeden kapandı kalan 2 kanalın kazançı adsensede kesinleşti!

benim dun gece deneme amaçlı açtığım kanal kendiliğinden düzelmiş

hiçbirşey yapmana gerek yok genel sorun vardı düzelmeye başladı kendiliğinden

evet arkadaşlar bir işlem yapmadan beklıyoruz...izliyoruz.. kendılıgınden duzelıyor...beklemedeyiz..ileride hala düzelmez ise ozaman manuel mudehale yapıcaz. adsense değiştirme felan çözumler arıyor olucaz...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri