Kanalların para kazanmasının gitmesi

• Kullanıcı mean
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Adsense para kazanmalarin gitmesi

• İşleme girenlerde para kazanma gidenler-gitmeyenler

Oy: 141 67,5%
  • İşleme girmeyenlerde para kazanma gidenler - gitmeyenler

Oy: 32 15,3%
  • Adsenseye yeni bağlanan kanallarda para kazanması gidenler - gitmeyenler

Oy: 36 17,2%

• Kullanılan toplam oy
    209
normal para kazanma gitme olayına benzemiyor mail yok kanala özel gidiyor şuan fark edemedim ancak bir çok kanalımın gitmiş :/ umarım zararsız çıkarız

Gelirim çok yüksek olmamasına rağmen bende de izlenme sayıları en yüksek olan kanalların para kazanmaları devre dışı kalmış. İzlenimi düşük kanallarda ise sorun yok gibi gözüküyor şimdilik.

Ben tüm kazanması giden kanallarımı kurtardım şimdilik bi sıkıntı yok takipteyim bazı arkadaşlar tekrar kapanıyo demişti umarım tekrar kapanmaz

Son düzenleme:
Ben şuanlık tüm kazanması giden kanallarımı kurtardım şimdilik bi sıkıntı yok takipteyim bazı arkadaşlar tekrar kapanıyo demişti umarım tekrar kapanmaz

hocam kapanırsa eitiketlermisin beni

benimde en az 200 kanalım gitmiş
neyse allahtan gecen ay cok kazanıdran kanallarımın hpsini partnere tasımısım.

hocam kapanırsa eitiketlermisin beni

benimde en az 200 kanalım gitmiş
neyse allahtan gecen ay cok kazanıdran kanallarımın hpsini partnere tasımısım.

Geçmiş olsun hocam bende 15 civarı kanal gitti geriye kalanlar hala sağlam , aksi bi durum olursa etiketlerim senide
Nasıl kurtardın hocam ?

Kanalları kökten silip 8 saat sonra kurtarma yaptım hocam o şekilde hepsi geri geldi sorunsuz ünlem engel yiyen de olmadı hiç

Geçmiş olsun hocam bende 15 civarı kanal gitti geriye kalanlar hala sağlam , aksi bi durum olursa etiketlerim senide

Kanalları kökten silip 8 saat sonra kurtarma yaptım hocam o şekilde hepsi geri geldi sorunsuz ünlem engel yiyen de olmadı hiç

Para kazanmaları tekrar giderse yazabilir misiniz hocam. Takipteyim.

Adsense de az kanalı olanlarda sorun olmuyor sanırım.. Çok şükür bir sıkıntı yok şimdilik.. Fakat benim düşüncem geçenlerde bir çok kişinin adsensesi banlandı tekrar açıldı sistemsel bir hatadan dolayı buda öyle bir durum olmasın.. Bu kadar kişide sıkıntı olduğuna göre sistemseldir diye umut ediyorum

bazı kanalların para kazanması hala açık. eskisi gibi 1 kanala baglı toplu gitmemiş benim tahminlerim sistemsel hata olması yoksa ayıklaması çok saçma neye göre ayıkladılar madem ayıkladınız digerleri niye açık :( umarım gün içi düzelir

edit : hakkındaki kısmına tekrar gelmiş
iX9d0lU.png

Son düzenleme:
4 adsense var 3 adsensenin para kazanması gitmis 4. adsensede 10 kanal baglı telifli vs kanalda var fakat o adsensede simdilik bi sey yok digerlerinde 30 ar civari kanal ekliydi kanallari sile sile 9 ar taneye dusurdum. simdilik kalan 9 ar kanalların para kazanması acık herhangi bi durum yok bekleyelim gorelim yarın oylene netlesir.

@DreamLuka senin adsensede kac kanal baglı su an ?

Ben yokum arkadaş, bir hafta falan uğramamalı youtube a yoksa gene sinir hastası olacağız.
Adsense'ime bağlı sanırım tüm kanallarda reklam çıkmıyor, uyarı vs e yok adsense bağlı mailde, adsense 9 aylık, hesap spama düştüğünden beri (yeni kanal ekler eklemez kapanma durumu) adsenseyi hiç ellemedim ve 4 aydan fazladır bir yükleme silme dahi yapmadım geçen iki ay toplu alanlardanım. full episode vs gibi kasıtlı etiket açıklama başlık girdiğimi hatırlamıyorum hiç, durum bundan ibarettir arz ederim.

4 adsense var 3 adsensenin para kazanması gitmis 4. adsensede 10 kanal baglı telifli vs kanalda var fakat o adsensede simdilik bi sey yok digerlerinde 30 ar civari kanal ekliydi kanallari sile sile 9 ar taneye dusurdum. simdilik kalan 9 ar kanalların para kazanması acık herhangi bi durum yok bekleyelim gorelim yarın oylene netlesir.

@DreamLuka senin adsensede kac kanal baglı su an ?

15 civarı kapanan vardı onları kurtardım toplamda 40 kanal var adsensede diğerlerinde herhangi bi sorun yok

isyan bayragını cekip basacam google binasını her ay bi ibnlk yapıyorlar. bu nedir hacı bezdirdiler valla.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri