Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
sürekli olarak artıyor sayı beyler..
Ben şuanlık tüm kazanması giden kanallarımı kurtardım şimdilik bi sıkıntı yok takipteyim bazı arkadaşlar tekrar kapanıyo demişti umarım tekrar kapanmaz
Ben şuanlık tüm kazanması giden kanallarımı kurtardım şimdilik bi sıkıntı yok takipteyim bazı arkadaşlar tekrar kapanıyo demişti umarım tekrar kapanmaz
hocam kapanırsa eitiketlermisin beni
benimde en az 200 kanalım gitmiş
neyse allahtan gecen ay cok kazanıdran kanallarımın hpsini partnere tasımısım.
Nasıl kurtardın hocam ?
Geçmiş olsun hocam bende 15 civarı kanal gitti geriye kalanlar hala sağlam , aksi bi durum olursa etiketlerim senide
Kanalları kökten silip 8 saat sonra kurtarma yaptım hocam o şekilde hepsi geri geldi sorunsuz ünlem engel yiyen de olmadı hiç
Para kazanmaları tekrar giderse yazabilir misiniz hocam. Takipteyim.
4 adsense var 3 adsensenin para kazanması gitmis 4. adsensede 10 kanal baglı telifli vs kanalda var fakat o adsensede simdilik bi sey yok digerlerinde 30 ar civari kanal ekliydi kanallari sile sile 9 ar taneye dusurdum. simdilik kalan 9 ar kanalların para kazanması acık herhangi bi durum yok bekleyelim gorelim yarın oylene netlesir.
@DreamLuka senin adsensede kac kanal baglı su an ?
15 civarı kapanan vardı onları kurtardım toplamda 40 kanal var adsensede diğerlerinde herhangi bi sorun yok
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.