Kapanan YARDIM konum

kubmarley

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.coinskop.com
KAPANAN ADSENSE GERİ ALINIR

Sayın yetkili arkadaşlarım açılan konum kapanmıştır . Kapanma Sebebi olarak yapılan yorumlar ve benim ilgilenmediğim söylenmiş . 1. olarak yapılan yorumlar beni ilgilendirmez konu benim konum olabilir ama yapılan yorumlar forum üyelerinin yorumlarıdır bu kişilerle forum yoneticileri ilgilenmeli bundan dolayı benim YARDIM konum kapanamaz . 2. olarak benim ilgilenmediğim söylendi 1 konu açtım şuanda açılmamış +30 mesaj skypede +70 mesaj var . Tek tek bakmaya ilgilenmeye çalışıyorum . Şuanda dükkandayım hem işimle hemde bu işle ilgileniyorum . İlgilendiğim kişilerin adsenselerini aldığım kişilerinde nickini özelden mnote ile paylaştım hala kanıt isteniyor zaten herhangi bir satış konusu değil ne bu hırs ve istekler . Burada işe yarar bir konu açıyorum karşılıksız konum kapatılıyor . O kadar kapatılacak boş konu varki emin olun ( Forum yöneticileri ) benim açtığım konu son sıralarda olur . Hatta şahsen ben yonetici olsam kapanmasına bir sebeb bulamam .

Forumda paylaşım yapılmamasının sebebi forumda ki boş insanlar boş olarak adlandırdığınız konular değil . Temizlenmesi gereken boş olarak adlandırdığınız konular değil boş insanlar olmalıdır . Ben bu boş insanları kaayle almadan paylaşım yapıyorum sonuç yine moral bozucu .

Konuyu actıgımdan beri 4 kişi nin bilgisayarında çalışma yaptım 6 adsense kurtardık . 1 kişinin bile kurtarılmış olması bu konunun boş olmadığınının kanıtıdır . Yöntemi fixlenmemesi için paylaşmadım . Çünkü gerçekten önemli bir yöntem bu kapanan bir adsenseyi geri almak biten ümitleri yeniden canlandırmak . Belkide zamanı gelecek konuyu kapatanın adsensesini geri alacaktık .

İYİ NİYETİ BU SEFER ÜYELER DEĞİL FORUM YÖNETİCİLERİ SU İSTİMAL EDİYOR SANIRIM .

Bu yazıdan sonra banlanırsamda sınırsız banlayın beni süre vermeyin çünkü geri dönüşüm olmaz . Ben bu foruma ihtiyacım olduğu için girmiyorum belki bir insanın bana ihtiyacı olabilir diye giriyorum . Bu forumdan bu zamana kadar kazancım oldu tabi nankörlük yapmam ama ilk 2 ay daha sonrasında tek kazancı güzel arkadaşlıklar oldu .

Bu konuyu açmak ile bile bir zaman harcadım bunun karşılığını çok merak ediyorum yetkili kişiler tarafından . Bu konuya eğer mantıklı bir açıklama gelmez ise allaha emanet olun .

Diyanet konusuna basan arkadaşlar size hiç birşey demiyorum allah sizi iyi etsin .

Teşekkür ederim

Arkadaş hem böyle bir hizmeti ücretsiz sunuyor hemde karşılığında böyle bir muamele görüyor gerçekten yazık. O kadar işinin gücünün arasında yardım etmiş o kadar kişiye hemde tek bir kuruş bile istememiş diyanete veya başka bir vakıfa yardım edilmesini istemesi neden battı onuda anlamadım. Neyse gerçekten anlamadığım çok şey var şu forumda..

Arkadaşın hesabını bugun 19:50 de aldım dun aldıklarım şuanda online degıl onlıne oldugunda yazarlar bilgilendirme yapıldı

1 tane hesap gerıye alınmıstır.
Kendisine teşekkür ederim.

Askıya alınmış bir hesapta çalışma yapıldı şu an için açık ekim pininin gelmesini bekliyoruz....21 inde banlanan hesabimda da çalışma yapıldı ama o geri dönmedi.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Herşeye herkeze cevap olmuştur inşallah Teşekkür ederim eline koluna sağlık güzel kardeşim benim sonuna kadar helal olsun emeğim

az önce [MENTION=11292]kubmarley[/MENTION] hocam tarafından yeni banlanan hesap tekrar geri alındı...Çok teşekkürler hocam. Hesap 4 hane ödeme bekliyordu ve girişte devredışı bırakılmıştı...

Son düzenleme:
konu din ve siyasete doğru kaydığı için kapatıldı galiba
en azından ben öyle gördüm

en başta siz böyle saçma bir seçimi tek zorunlu bağış kurumu olarak şart koşarak konuyu siyasete kaydırmış oldunuz zaten

Genel olarak yardım istememiş olabilirim ama lösev kızılay vb kurumlara yapılan yardımlarıda kabul etmıcek kadar kişiliksiz değilim saçmalama biraz mantığını kullanan insan zaten bunu anlar .

en başta siz böyle saçma bir seçimi tek zorunlu bağış kurumu olarak şart koşarak konuyu siyasete kaydırmış oldunuz zaten

bizde onu diyoruz :) arkadaş anlamak istemiyorki. biz diyoruz illa bagış şartı koyuyorsan sadece diyanet degil bırak insanlar nereye istiyorsa oraya bagış yapsın. belki ben diyanete degilde lösev e metmetçiğe kızılaya yapacam. neden böyle bir zorunluluk getiriyorsun. belki benim komşum fakir 20k alacagım paradan 5k sını belki ona verecem yani neden illa diyanet biz bu yüzden konuşuyoruz hocam. ama arkadaş sanki diyanete hakaret ediyormuşuz gibi gösteriyor

Konu açıldığından beri takip ediyorum, gerçekten o kadar komik yorumlara şahit oluyorum ki.Siyasette siyaset. Kimse şunu düşünmemiş mi acaba? 95K para kurtardık demiş 4-5 adsenseden hadı 100k diyelim adam kendine % 25 ini istese 25k yapar ki bi ton kişi de pm atmıştır 400-500k lik bir adsense kurtarma ihtimalı vardır.Yanı yardım şartı yerıne % 25 i kendine alsaydı cok rahat bı 100k kazanırdı o zaman kimse birşey demez yapıyor hakkıdır alır der,adam bağışlayın bana da dekontu gösterin ben sizlerden para istemıyorum diyor herkes siyaset yorumları yapıyor tuhaf gerçekten

Konu Sahibi Diyanet Diyorsa Onun İsteğine Razı Gelmek Gerekir. Kendisine Neden Lösev Değil, Neden Mehmetçik Değil Deme Hakkı Yok Kimsenin...

Konunu ben kaldırmadım. Fakat şöyle bir şey var. Eğer bir konu tartışamaya sebebiyet verecek ise veya konu altında çok fazla tartışma çıkarsa o konu kaldırılır. Ayrıca ilgili konunda tam 12 sayfa mesaj vardı her sayfa ise 10 mesaj yani 120 mesajı ben işimi gücümü bırakarak tek tek okudum. Tartışma çıkarak türdeki mesajları sildim. İleri geri konuşanları banladım. Daha sonra ben dışarı çıktım ne oldu bilmiyorum. Biraz saygı! Eğer benden sonra tartışma devam ettiyse kaldırılmış olabilir veya konu incelenmek üzere kaldırılmıştır. Eğer konunuz işe yaramaz bir konu olsaydı ilk anda direk kaldırırdık.

valla kimse kusura bakmasın adam ilk konuyu açtığında adsense hesabı banlanan bi iki kişide deneme yapacam sonra ücretsiz paylaşcam yöntemi dedi aman fixlenirciler yorum manyağı yapıp paylaşma sat yok efendim şöyle yap böyle yap diye ortalığı karıştırdı adam akıllı sabredip beklenilseydi kubilay hoca yöntemi verecekti kapanan konusunda kendiside yazdı aldığım yorumlardan dolayı bir şartım var dedi bağış istiyorum dedi. Felaket tellalı arkadaşlar bi rahat duraydı şu an herşey çok daha güzel olacaktı kendi adıma konuşacak olursam yöntemi aldıktan sonra düzgün bir şekilde hocam ben diyanet değilde xx derneğine bağışlıcam deseydim adam yok demezdi yani.
El birliğiyle ortalığı karıştırıp aman fix aman ban diye ateş çıkaran arkadaşlar eserleriyle övünsün. [MENTION=11292]kubmarley[/MENTION] hocam iyi niyetli bir şekilde sana son kez yöntemi açıklamanı öneriyorum sen ne dersen de o yöntem bir hafta içinde elden ele en az 100 kişiye gidecek zaten sonrası gene belli.

gereken yardımda bulunulur tek ögrenmek istedigimiz bu yöntem gecen sene banlanmıs adsenler icin geçerlimi sadece bunu sölermisin

Tam 2 sayfa cep telefonundan yazdım ama geri sildim. Allah bu Devletin kurumunu siyaset olarak gorenleri ıslah etsin ne diyim, Devlet'in ne olduğunu bilmeyecek kadar cahil insanlar var.

Konunu ben kaldırmadım. Fakat şöyle bir şey var. Eğer bir konu tartışamaya sebebiyet verecek ise veya konu altında çok fazla tartışma çıkarsa o konu kaldırılır. Ayrıca ilgili konunda tam 12 sayfa mesaj vardı her sayfa ise 10 mesaj yani 120 mesajı ben işimi gücümü bırakarak tek tek okudum. Tartışma çıkarak türdeki mesajları sildim. İleri geri konuşanları banladım. Daha sonra ben dışarı çıktım ne oldu bilmiyorum. Biraz saygı! Eğer benden sonra tartışma devam ettiyse kaldırılmış olabilir veya konu incelenmek üzere kaldırılmıştır. Eğer konunuz işe yaramaz bir konu olsaydı ilk anda direk kaldırırdık.

Yaw böyle bir konu neden tartışmaya sebebiyet verecek konu olarak görülürki eminimki ben oraya diyanet değilde normal yardımlaşma yazsaydım farklı bır konudan tartışma açılırdı bunu herkez biliyor . Her konunun altında aynı şey bu şekilde yapılan saygısızlıklar süresiz banlanmalı bence .

Genel olarak yardım istememiş olabilirim ama lösev kızılay vb kurumlara yapılan yardımlarıda kabul etmıcek kadar kişiliksiz değilim saçmalama biraz mantığını kullanan insan zaten bunu anlar .

Hocam senden ricam.Konunun çok fazla uzamaması tamam sağolasın iyilik yaptın ettin çok tşk ederiz bu konu gibi bir çok konuda oldu o arkadaşlara tşk edelim burdan bunları yazıyorum ben daha bir faydasını görmediğime rağmen yazıyorum.
Skype mesaj yazdık olumlu olumsuz dönersen seviniriz çok kişi var herhalde ondandır.
Diyanet konusu güzel düşünmüssün ama burda arkadaşlar gelipte yok ben bağış yapmam yok onu yapmam bunu yapmam deme hakları kesinlikle ve kesinlikle yoktur siz isterseniz paranın %25 bana vericeksiniz derseniz yada parayı çöpe atıcaksınzı derseniz şart olarak kabul eden bu şekilde kabul eder kimse itiraz edemez.

Son olarak lütfen bu konu daha fazla uzamasın hocam.Madem bir iyilik yaptınız sonunu getirirsiniz iyi olur.Bu nasıl olur.
1-Konunun fixlenme olasılığı olduğu için sizin yazdığınız için yazdım.Konu 1 saat açık tutarsınız gören görür şanslı kişiler kimse artık.Görmeyenlerde görenlere isterse mesaj atabilir.
2-Özel pm dönüş yaparak paylaşırsınız ve skype paylaşırsınız.
3-Konuyu isterseniz paylaşırsınız.
4-Konuyu ister paylaşırsınız ister paylaşmassınız.Paylaşmassanızda açıklamasını yaparsınız.Bu gece bu konu halledilirse çok güzel olur artık nasıl olursa

Son düzenleme:
Arkadaş hem böyle bir hizmeti ücretsiz sunuyor hemde karşılığında böyle bir muamele görüyor gerçekten yazık. O kadar işinin gücünün arasında yardım etmiş o kadar kişiye hemde tek bir kuruş bile istememiş diyanete veya başka bir vakıfa yardım edilmesini istemesi neden battı onuda anlamadım. Neyse gerçekten anlamadığım çok şey var şu forumda..

Dün akşamdan beri bu 4. konu 1 tane adsensem açıldı diyen yok. Hala neyin peşindesiniz anlamıyorum. Kardeşim şu forumdan banlanan bir üyenin adsensini aç artık. Team ile bakıcam gmail hesbaında ban mail i olupta adsens i aktif olmuş ise tamam. Ama gelipte şu kadar hesap açtım 50 100K kurtardım. Bir sürü insan yardım bekliyor mesaj atıyor sykpe ekliyor. Hala yönetimde yönetim.

1 tane hesap gerıye alınmıstır.
Kendisine teşekkür ederim.

Dün akşamdan beri bu 4. konu 1 tane adsensem açıldı diyen yok. Hala neyin peşindesiniz anlamıyorum. Kardeşim şu forumdan banlanan bir üyenin adsensini aç artık. Team ile bakıcam gmail hesbaında ban mail i olupta adsens i aktif olmuş ise tamam. Ama gelipte şu kadar hesap açtım 50 100K kurtardım. Bir sürü insan yardım bekliyor mesaj atıyor sykpe ekliyor. Hala yönetimde yönetim.

Sana gövde gösterisi yapayım ihtiyiacın var yani tamam bir saniye actıklarıma ıletıyorum mesajlar gelır

1 tane geldi devamı gelir

Is yapcak konular formdan silinir zaten.fixlenmesin diye.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri