Kapanmalar Hakkında Çözüm Önerileriz

Buna İlave Olarak İki Farklı Telifli İçerik Çalışıyorum. Adsenseye Bağlıyken Firma Mutlaka Telif Yollayıp Kapatıyordu. Adsenseye Bağlı Değil iken Sadece Manuel Eşleşen Gönderiyorlar...

Hocam kesinlikle katılıyorum ufak detay diye yazmadım.Bende şunu ilave ediyim.Adsense bağlıyken firma telif atıyor adsense bağlı değilken firma telif atmıyor bu her zaman olur diye yazmadım ama oldu bir kaç kere.Bu bahsettiğim içerik örneğin 3 sezon 1 sezonu bağlı 2-3 bağlı değil bağlı olana geliyor bağlı olmaya gelmiyor.

Arkadaşlar youtube ip konusunda yaptığı çalışma bu

---------- Spam Engelliyici 13:00 ---------- Önceki Mesaj 12:39 ----------

bugun bendende gitmis 1 kanal saatlik 15k izleniyordu video patlamisdi bugun kanalida patlattlar sagolsun youtube

Hocam benim görüşüm dahada somutlaştı sorun şurdada olabilir.Para kazanması açık olan kanalı adsense bağlayınca kapanıyor.Youtube en son yaptığı güncelleme ile artık boşta duran kenardaki kanallar para kazanması kapalı adsense bağlayınca açık.

Youtube botları para kazanması açık olup adsense bağlayınca bu kanalları kapatıyor.Şuanda böyle kanal kalmadı boşta durup para kazanması açık olan kanalları adsense bağlamayın arkadaşlar bence.

Son düzenleme:
ya keşke adsense banlansa yada kanal banlansa yemin ediyorum havalara uçarım sevinçten. Sıkıntı kanalda reklam çıkmaması. Toplu ban olsa o kanalım kapansa yeni kanal açar aynı içerikten devam edersin ama olmuyor. Reklam çıkmayan bir kanalımı farklı pc de farklı kanalda farklı adsense ye bağladım ilk gün tamam 2. gün pert. Şu an benim için en büyük sorun bu. Toplu ban furyaları bu güncellemenin yanında dertten sayılmaz.

Evet arkadaşlar 2 haftadır adsense kanal bağlamıyorum bir çok kanal boşta duruyor.Bağlasam kapanıcak biliyorum geçtiğimiz senelerdeki gibi ocak ayı kapanmalar azalmadı.Ben şahsen adsense bağlamadığım kanallar kapanmıyor.Elimde 10 yakın adsense varsa şuanda 2 adsense kanal bağlı diğerlerinde değil.Adsense şu bot sistemi adsense kanal bağlayınca daha doğrusu kanal para kazanınca kapanıyor.

Youtube en son yaptığı hamle herşeyi değiştirdi bence.Boş duran kanallar artık adsense bağlayınca para kazanıcak ne yaptıysa youtube orda güncelleme çıkardı adsense bağlayınca sanki radara giriyoruz kanal kapanıyor.Bu da youtube para kazanma özelliğine ne kadar önem verdiği gösteriyor.

Eğer adsenseye bağladığımız kanallar kapanıcaksa ve kapanan kanallarda kesinleşme olmayacaksa adsense işi kesinlikle spam bakımından bunu ilk kez yazıyorum bitmiştir 4 senede hiç yazmadığım şeydir bunu ilk kez yazıyorum zaten böyle gitmez.Ya bu kapanmalar duracak yada birşeyler yapmamız lazım.

Evet arkadaşlar 2 haftadır adsense kanal bağlamıyorum bir çok kanal boşta duruyor.Bağlasam kapanıcak biliyorum geçtiğimiz senelerdeki gibi ocak ayı kapanmalar azalmadı.Ben şahsen adsense bağlamadığım kanallar kapanmıyor.Elimde 10 yakın adsense varsa şuanda 2 adsense kanal bağlı diğerlerinde değil.Adsense şu bot sistemi adsense kanal bağlayınca daha doğrusu kanal para kazanınca kapanıyor.

Youtube en son yaptığı hamle herşeyi değiştirdi bence.Boş duran kanallar artık adsense bağlayınca para kazanıcak ne yaptıysa youtube orda güncelleme çıkardı adsense bağlayınca sanki radara giriyoruz kanal kapanıyor.Bu da youtube para kazanma özelliğine ne kadar önem verdiği gösteriyor.

Eğer adsenseye bağladığımız kanallar kapanıcaksa ve kapanan kanallarda kesinleşme olmayacaksa adsense işi kesinlikle spam bakımından bunu ilk kez yazıyorum bitmiştir 4 senede hiç yazmadığım şeydir bunu ilk kez yazıyorum zaten böyle gitmez.Ya bu kapanmalar duracak yada birşeyler yapmamız lazım.

Ne Yazık ki Bende Seninle Aynı Fikirdeyim. İlk Defa Bu Kadar Karamsar Bakıyorum.

Geçen ay kesinleştirmedikleri paraları kesinleştirip versinler de ondan sonra düşünürüz hocam bunları ;)

yalnız hocam sorunun sadece spamlara özel olmadıgınıda hesaba katmak gerek.böyle kalıcak olursa kimse özgünlede ugraşamaz,spamlada.web sitelerinde dahi sorun çıkarıyor bu ara google.

Özgün kanalları bıraksalar özgüne devam edelim diyicemde, özgünleride kapatıyolar.

yalnız hocam sorunun sadece spamlara özel olmadıgınıda hesaba katmak gerek.böyle kalıcak olursa kimse özgünlede ugraşamaz,spamlada.web sitelerinde dahi sorun çıkarıyor bu ara google.

Hocam youtube için o aksilikler her günellemenin başında oluyor zaten, sonraki bir kaç ay içinde o hatalarda fixlenip yoluna devam ediyor. Geçen senede toplu banlar olmuştur, arada özgünlerde gitmişti. Ama güncellemedeki hataları zamanla fixlediler ve sonraki aylarda düzeldi ve sadece spama düşenler banlanarak devam etti.

Hocam spamdan ibaret değil doğru özgünde var işin içinde ama %90 spamdan ibaret özgün çalışan arkadaşların bu durumdan etkilenmesi daha kötü ama şöyle bir ayrım yapmanız da gerek.Spamdan örnek verecek olursak.Bence yeni hiç kanal bağlanmamış adsenseye bu kapanmalar etkisi gösteriyorsa sıkıntı zaten büyük.
Toplu kapanmalar konusunda arkadaşlar yazıyor 5 kanalım kapandı 10 kanalım kapandı adamın adsensesi daha önce kapanmalar fazla olmuş bağlamış kapanmış diğer durum adamın adsense daha önce 1-2 kanal kapanmış diğer başka durum adamın adsensesinde sadece 1 kanal kapanmış yeniden bağlamış kapanmış.Bu ayrımı iyi yapmak gerek hocam bir adsense daha önce hiç kapanan kanal olmamasıyla olması farklı durumlar bence.Toplu kapanmalarda herkes yazıyor ama kimin adsenseni nasıl belli değil.Özgün çalışıyorum diyor adam ama nasıl çalıştığı belli değil.Spam yaparak mı özgün çalışıyor yarın özgün diyorlar v.s bu ayrımlar önemli.Ama son zamanlarda artık herşey birbirine girmiş durumda bu ayrımlar ne derece önemli oda meçhul.

Youtube daha önce yapmadığı eşinin benzeri olmadığı güncelleme boşta duran para kazanması açık olan kanallar reklam çıkıyordu.Sonra millet yazıyordu fazla kesinleşti ondan sonra reklam veren v.s problemide oluyordu.Youtube bunu kökten çözdü o aradada bunları çözerken birde güncellemesini ekledi.Youtube için reklam veren önemli adsense yada partnere bağlı olmayan kanallarda neden reklam çıksın dedi.Eğer adsenseye bağladığımız kanallar kapanırsa kapanan kanal kesinleşme olmassa iş bitmiştir demektir.İnş çözülür bu durum yada çözeriz.

Bu Sorunların Başladığından Bu Yana Forumdaki Genel Görüş Kapanmaların Sadece Türkiye ve Vietnam Üzerinde Olduğu Yönünde. Gerekçe ise Spamı En Çok Yapan Ülkeler Arasında Yer Alması. Bu Tezi Çürütmek için İmkanı Olan Bir Arkadaşı Kobay Olarak Kullansak Nasıl Olur? Bizler için Şöyle Bir Çalışma Hazırlasa;

USA VDS (Daha Önce Kullanılmamış)
USA Adsense (Daha Önce Kullanılmamış)
USA Telefonu ile Açılmış ve Onaylanmış YT Kanalı
USA İçerik

Bu Sorunların Başladığından Bu Yana Forumdaki Genel Görüş Kapanmaların Sadece Türkiye ve Vietnam Üzerinde Olduğu Yönünde. Gerekçe ise Spamı En Çok Yapan Ülkeler Arasında Yer Alması. Bu Tezi Çürütmek için İmkanı Olan Bir Arkadaşı Kobay Olarak Kullansak Nasıl Olur? Bizler için Şöyle Bir Çalışma Hazırlasa;

USA VDS (Daha Önce Kullanılmamış)
USA Adsense (Daha Önce Kullanılmamış)
USA Telefonu ile Açılmış ve Onaylanmış YT Kanalı
USA İçerik

Mantıklı

Son olarakta şunu söylemek istiyorum belki böle böle değişik fikirler çıkar.Şimdi yeni güncellemede adsense bağlayınca para kazanma açılıyor.O arada kanal ayarlarında kanalın para kazanması açtığımız zaman adsense bağlantısı yöneltiyor youtube şunu mu demek istiyor kanalın maili adsense yap ve para kazan.Yani o kanal ile hem para kazan hem adsense olsun.Biz kanalı kendi adsensemize bağlayınca aynı ip ile youtube anlıyor adsenseyi inceliyor mu youtube adsense ilişkilendirme aynı ip yerine örneğin kanal fransa ip olur bağlarken onun linki kopyalarız adsense zaten böle bir yöntem var öle yaparız anlamaz daha iyi mi olur.

hocam bu yazdıklarınızı denedinizmi, nasıl sonuç aldınız

hocam bu yazdıklarınızı denedinizmi, nasıl sonuç aldınız

Hocam yaptım bunu sonuç aynı ben o mesajı yazmadan bağlama şeklim şuydu mozilla portable adsense giriyordum mozilla gizli sekmesinden kanala kanalın adsense bağlama linkini adsense yapıştırıyordum ama fayda yok.

Bizim için Adsense Temin Etsen? Ben VDS ve İçerik Temin Edebilirim. Uyar mı Sana?

Uyar ;)
Da usa vdsleri bana temin etki ordan usa adsense açayım adsenseye başvururken telefonu bile usa girerim

İphone 8 cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderilmiştir...

yeni adsense, yeni kanal (her iki hesapta aynı gmail adresine bağlı) tek hesap deneyen oldu mu?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri