Buna İlave Olarak İki Farklı Telifli İçerik Çalışıyorum. Adsenseye Bağlıyken Firma Mutlaka Telif Yollayıp Kapatıyordu. Adsenseye Bağlı Değil iken Sadece Manuel Eşleşen Gönderiyorlar...
Hocam kesinlikle katılıyorum ufak detay diye yazmadım.Bende şunu ilave ediyim.Adsense bağlıyken firma telif atıyor adsense bağlı değilken firma telif atmıyor bu her zaman olur diye yazmadım ama oldu bir kaç kere.Bu bahsettiğim içerik örneğin 3 sezon 1 sezonu bağlı 2-3 bağlı değil bağlı olana geliyor bağlı olmaya gelmiyor.
Arkadaşlar youtube ip konusunda yaptığı çalışma bu

---------- Spam Engelliyici 13:00 ---------- Önceki Mesaj 12:39 ----------
bugun bendende gitmis 1 kanal saatlik 15k izleniyordu video patlamisdi bugun kanalida patlattlar sagolsun youtube
Hocam benim görüşüm dahada somutlaştı sorun şurdada olabilir.Para kazanması açık olan kanalı adsense bağlayınca kapanıyor.Youtube en son yaptığı güncelleme ile artık boşta duran kenardaki kanallar para kazanması kapalı adsense bağlayınca açık.
Youtube botları para kazanması açık olup adsense bağlayınca bu kanalları kapatıyor.Şuanda böyle kanal kalmadı boşta durup para kazanması açık olan kanalları adsense bağlamayın arkadaşlar bence.
Son düzenleme: