Son bilgi,
Arkadaşlar iki arkadaşımızın sitesi bulunmaktadır.
[MENTION=9026]nsk1984[/MENTION] [MENTION=13461]orontes[/MENTION]
Elimdeki listede bu iki arkadaşımızın dışında teslim olunmayan bana göre yok. Varsa ben paramı yatırdım, sitemi alamadım diyen lütfen belirtsin.
Alım yapmıyorum. Sorun yaşayan arkadaşlarımında sorunlarını çözümü için buradayım. Özellikle sorun yaşayan arkadaşım ve birebir görüştüğüm [MENTION=9549]flyx[/MENTION] dahil olmak üzere her bir sorunu halledeceğim.
Kimseyi herhangi bir şekilde mağduriyet yaşasın istemedim. Ancak elde olmayan nedenlerden dolayı bir süredir problemler yaşamaktayım. Sunucu ile, işi bilmediğimden değil, sadece sorunları çözmekle geçen bir zaman olduğundan dolayıdır.
Arzu ederseniz ki, uzun süredir youtube işi yapmıyorum ve iş alımıda yapmıyorum. Elimde olan sitelerin tamamını da çıkardım. Reel hayatımdaki işim var sadece, buradan yanlış anlaşılmasını istemem, ben hosting konusunda siz domaininizi yenilediğiniz sürede destek verebilirim. Domain yenilenmez ve düşer ise, tekrardan bilgi verirseniz aktif ederim. Anlayacağınız tek tek kontrol edemiyorum.
Tekrardan yaşanan mağduruiyetleri gidermek için elimden geleni yapacağım. Benim burada yönetici olmuş olmam dokunulmaz olmam anlamına gelmiyor. Bir sorununuz şikayetiniz olduğunda tabiki şikayetinizide açacaksınız. Bunuda bilmenizi isterim.
Şimdilik tekrardan işlere yoğunlaşıyorum. Mağduruiyetleri ortadan kaldırmak adına hızlı işlemler gerçekleştireceğim.
Saygılarımla
anliyorum hocam ama bende site islerini kurcalamak icin bi mazaret ariyordum allahtan uplamislar konuyu okudum aklima yatti siInle bi irtibata gecip konusmak isterdim ama alim yapmicam diyorsaniz o baska alim yapmayi dusunurseniz bana bilgi verebilirseniz sevinirim tesekkurler.