Sende en azından site var anladığım kadarıyla bizde oda yok kapalı.
peki neden hala burada süper mod olarak tutuluyor?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sende en azından site var anladığım kadarıyla bizde oda yok kapalı.
peki neden hala burada süper mod olarak tutuluyor?
arkadaş herkesi güzelce sövüşledi valla ne diyim cevap vermiyor 4 ay oldu siteler kazanç filan sağladıgı yok bazı sitelere günde 5 yazı giriyoruz ama bir şey olduguda yok. destek 0 varsa benim gibi olan bu konu hakkında bir şeyler yapalım bu iş böyle olmaz!!!
Kendisi devam etmek isteyen olursa devam edeceklerini verdiği ücreti isteyen iade isteyebiliyor. Kendisi Ocak ayında iade isteyenlerin ödemesini yapacağını söyledi
ne zaman söyledi hocam ben kendisine ulaşamıyorum.
[MENTION=7825]kkundakci[/MENTION] Bugün bi siteye bakayım dedim konulardaki resimler gözükmüyordu onlar düzelmiş sonra bi hit durumuna bakayım dedim günlük
Trafik İstatistikleri
visitors Günlük Tekil Ziyaretçi 106
pageviews Günlük Sayfa Görüntülenmesi 742
Gözüküyor. İndex almıyordu konular index almaya başlamış anlamadım 10 aydan sonra ne oldu'da birden nasıl böyle yükselişe geçmiş en son baktığımda ne ziyaretçi vardı ne bir şey google index almıyordu konuların resimler gözükmüyordu ne yaptınız hocam bir şeyler mi yaptınız merak ettim
Sen başlamışsın maşAllah biz konu sahibine ulaşmak için akla karayı seçiyoruz
insan bir geri dönüş yapmazmı anlamadım gitti 1 mail atacak altı üstü
sitedeki logoları değiştirmek, bazı eksikleri düzeltmek istiyorum 1 aydır ses yok
ne güzel dünya bu böyle..
İade etmek isteyn arkadaşlari not aliyorum pm geçsinler. Ocak ayindan itibaren ödemelere başlayabileceğimi belirtmek isterim. Sunucu ve site taramalari icin yaptigim ödemeden sonra elimde verebilecek bir nakit kalmadi.
Buradayım vurgun yapan bir adam değilim. Herseyim var sizlerde
---------- Spam Engelliyici 00:02 ---------- Önceki Mesaj 00:00 ----------
Ben elimden gelen herseyi yapmaya calisiyorum abi. Seninlede zaten yüzyüzede görüşeceğiz sözüm var.
Herkes düşer bizde düştük toparlamak için elimden geleni yapiyorum.
Siteleri acicam zaten kullanmak isteyen kullanir abi. Müsaitsen bir goruselim mi telefonda
[MENTION=7825]kkundakci[/MENTION] Bugün bi siteye bakayım dedim konulardaki resimler gözükmüyordu onlar düzelmiş sonra bi hit durumuna bakayım dedim günlük
Trafik İstatistikleri
visitors Günlük Tekil Ziyaretçi 106
pageviews Günlük Sayfa Görüntülenmesi 742
Gözüküyor. İndex almıyordu konular index almaya başlamış anlamadım 10 aydan sonra ne oldu'da birden nasıl böyle yükselişe geçmiş en son baktığımda ne ziyaretçi vardı ne bir şey google index almıyordu konuların resimler gözükmüyordu ne yaptınız hocam bir şeyler mi yaptınız merak ettim
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.