Kazancı Kesinleşmeyenler

İlginç bir durum olduğu kesin, ama illa yatacaktır tabii, bakalım ne zaman yatacak.

Bu saate kalmazdı halen şaşkınlıkla bekliyorum. Eski AdSense yayıncısı olanlar bilir. Böyle bişeyin olması AdSensenin mantığına Ve kurallarına aykırı... Mantık ötesi birşey Lakin böyle birşeyde daha öncede kimse yaşamadı .... ! Adsense de Ödeme kesinleştiği zaman ve ortada hiç bir sorun olmadığı zaman ödemeler hesaba yatar . Ortada hiç bir sorun yok ödeme kesinleşti ÖDEME HALEN YOK Merakla bekliyoruz....

benim hala kesinleşmedi temmuzun 1i 300 dolar kazaç var ama tahmini kazançlar 0 dolar

evet arkadaşlar herkes bunu duysun an itibari ile kesinleşmiş olan kazancım YOK OLDU buyrun !!!!!!!!!!!!

Haziran 2013 ayındaki kazançlarınız, Temmuz ayının ilk haftasında hesaplanacaktır. Lütfen güncellenmiş ödeme bilgileri için 7 Temmuz 2013 tarihinde tekrar kontrol edin. Anlayacağınız Mayıs ayı kazancımın üzerine oturuldu ! Resmen Şok oldum

evet arkadaşlar herkes bunu duysun an itibari ile kesinleşmiş olan kazancım YOK OLDU buyrun !!!!!!!!!!!!

Haziran 2013 ayındaki kazançlarınız, Temmuz ayının ilk haftasında hesaplanacaktır. Lütfen güncellenmiş ödeme bilgileri için 7 Temmuz 2013 tarihinde tekrar kontrol edin.

ya kesinleşmesse nolcak

Ödeme tarihi değişti şimdi de. 1 Temmuz yerine 31 Tem 2013 olarak görünüyor artık.

Ödeme tarihi değişti şimdi de. 1 Temmuz yerine 31 Tem 2013 olarak görünüyor artık.

kesinleşen mayıs ayı kazancım nerede ? şaka gibi ya kesinleşmese birşey demeyecem ama kazanç kesinleştikten sonra ödemenin yatmaması büyük saçmalık

para felan gelmez artık belkide diğer aylarda da böyle yapacak güvenim tamamen sarsıldı ..

kesinleşen mayıs ayı kazancım nerede ? şaka gibi ya kesinleşmese birşey demeyecem ama kazanç kesinleştikten sonra ödemenin yatmaması büyük saçmalık

para felan gelmez artık belkide diğer aylarda da böyle yapacak güvenim tamamen sarsıldı ..

dostum daha erken...gün içinde yatar inşallah

ne zaman yattı kardeşim ???? sen cuma günü ödeme alanlardansın konuyu iyi oku

Yarın sabahı bekliyeceğim yıllardır her ay sorunsuz ödeme aldığım hesabımdan ödemenin temmuza sarkması çok ilginç ..

---------- Mesaj saat 01:03:10 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:53:31 civarında gönderildi. ----------

1 Temmuz 2013 tarihinden önceki ödenmemiş, kesinleşmiş kazançlar

Tutar XXXX,78 $
Yöntem Elektronik Fon Transferi
Alacaklı adı Berkan XXX

Benim kanal partner oldugundan bu kadar cabuk geldi. Sizin kazançlar bugün veya yarin gelir gibime geliyor.

Benim kanal partner oldugundan bu kadar cabuk geldi. Sizin kazançlar bugün veya yarin gelir gibime geliyor.

ya hocam halen bekliyorum Telefonuma SMS Gelmesini ama Akbank' tan reklam Sms'leri geliyor ! Bu olay AdSensenin tarihinde görülmemiş bişey resmen kesinleşmiş mayıs ayı kazancımın üzerine oturdular artık haziran kazancımıda ağustos' a şutlarlar !!!!!

ya hocam halen bekliyorum Telefonuma SMS Gelmesini ama Akbank' tan reklam Sms'leri geliyor ! Bu olay AdSensenin tarihinde görülmemiş bişey resmen kesinleşmiş mayıs ayı kazancımın üzerine oturdular artık haziran kazancımıda ağustos' a şutlarlar !!!!!

Hic bilmiyorum valla AdSense'den anlamam ama gelir bugün, yarin

sen yine iyisin hocam benimki kesinleşmedi bile :D kesinleşse para felanda almıcam hani, pin isteği girmek için 1 ay bosuna bekliorm

sen yine iyisin hocam benimki kesinleşmedi bile :D kesinleşse para felanda almıcam hani, pin isteği girmek için 1 ay bosuna bekliorm

keşke benimkide kesinleşmese de para alamasam . fakat para kesinleşipte paranın yatmaması ileriki aylar içinde düşündürücü [hatta bu olay herkesi ilgilendiriyor ]

keşke benimkide kesinleşmese de para alamasam . fakat para kesinleşipte paranın yatmaması ileriki aylar içinde düşündürücü [hatta bu olay herkesi ilgilendiriyor ]

Ben 2 yıllık adsense hayatımda böyle bir şey ne gördüm ne duydum bankanız ile ilgili bir sorun olmasın görüştünüzmü, adsense yetkililerine bir mesajla ingilizcesi iyi olan bi arkadaşdan yardım isteyerek mesaj atınız, Muhakkaki türkiye yetkililerinden birinin telefonunu bulabilirsiniz biraz araştırsanız olmadı arayıp görüşünüz.

Ben 2 yıllık adsense hayatımda böyle bir şey ne gördüm ne duydum bankanız ile ilgili bir sorun olmasın görüştünüzmü, adsense yetkililerine bir mesajla ingilizcesi iyi olan bi arkadaşdan yardım isteyerek mesaj atınız, Muhakkaki türkiye yetkililerinden birinin telefonunu bulabilirsiniz biraz araştırsanız olmadı arayıp görüşünüz.

hocam bankayla pek alakası yok gibi ben banka bilgisi daha giremedim kazançlar kesinleşmiyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri