Kimse Beni Sevmiyor

• Kullanıcı zyjo1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Mühendislikten uzak dur git kızların çok olduğu bi bölümü yaz yoksa bi sınıfta 48 erkek 2 kız aynı tas aynı hamam :D
yok ben gelecegımı dusunuyorum hocam
kızlardan daha onemlı benım gelecegım eger hayatımı kurtarırsam ıstedıgım kız benım olur ...

---------- Spam Engelliyici 07:56 ---------- Önceki Mesaj 07:55 ----------

kadın sevgisi mi istiyon ? yoksa erkek sevgisi mi ? eğer ikincisiyse seni sevebilirim şifa bulacaksan ama kadın konusunda bir şey yapamam.
yanlıs anlamıssınız hocam

Ortamlara girmen için tavsiye vereyim biraz.
1)Kendini sev. Ölçülü miktarda bir egon olsun.
2)Genel manada baktığım zaman kimse(cinsiyet farketmeksizin) yanında çirkin, bakımsız birini istemiyor. Tip sonradan çok kazanılan birşey değil onu geçtim, bu yüzden bakımlı ol, giyimine kuşamına saçına dikkat et.
3)Bilgilen ve bu bilgini yeri gelince sat. Günlük gazete oku, dünyadan haberin olsun. Bunun dışında hobin neyse o konuda iyice bilgilen konusu açıldığında veya konuyu sen açtığında bu bilgilerini satabilirsin. Mesela benim internet, bilgisayar, telefon, işlemci vs. bilgim ile ölçüşebilecek kişi yok çevremde, bu bilgilerimi satıyorum. Bunun dışında orta-üst derece siyaset, futbol, ekonomi, uzay bilgim var, bunlar da çok işime yarıyor. Birçok popüler yabancı dizi ve filmi de izliyorum, bunlar da çok iyi. Ve hergün gazete okuyup gündemi takip ettiğim için ilgili ilgisiz birçok konuda fikrim de var. Uzun lafı kısası yani konuşabileceğim çok şey var, senin de böyle olur dediklerimi uygularsan, hem kendini geliştirmiş olursun hem de insanlar saygı duyar, konuştuğun zaman dinlerler.

Herkes şunu yap bunu yap olmadı git şunu yap diyor adam zaten bunları düşünmüştür sinirlenip sövüyorum diyor sevilmiyorum diyor belki tek başına gezmekten bile sıkılıyor arkadaş edinemiyorum diyor bu sayılanları nasıl yapsın bu arkadaş kimle yapsın adam akıllı bi dostu yokmuş hangi aktivite göz göze glemiyorum diyor öncelikle adam akıllı bi dotst lazım bu arkadaşa onu ortama sokacak alıştıracak sonra kendini yavaş yavaş çekecek bisiklet sürmeye benzer önce sağdan soldan destek alacaksın ki sürebilesin sana kıyak bi arkadaş lazım can başka bi şey değil seni her türlü ortama sokcak ve en çok söz hakkını sana verecek başkalarının yanında bozmayacak adam gibi bi arkadaş lazım kızlrı görünce hemen satmayacak tam tersi hep bi sorun oldugunda sana soracak kızların ve diğer erkek arkadaşlarının yanında bu şekilde millet yanaşır sana ve en çok senin firiklerine güvenirler herkes aklına takılanları sana sormaya başlar bu iş birazda reklam işi gibidir her neyse öyle bi şeyler.

Son düzenleme:
Hocam kötü bi sevilmeme anını bilinç altın hatırlayıp sürekli önüne sürüyor.En başta en iyi ilaç ibadet etmen namaz kılman.Sonrası ise iyi bir kişisel gelişimciye gitmen ve o anının fotoğrafını değiştirmen bende inanmazdım ama bizzat denedim onayladım , en azından mükemmel rahatlarsın.

Herkes şunu yap bunu yap olmadı git şunu yap diyor adam zaten bunları düşünmüştür sinirlenip sövüyorum diyor sevilmiyorum diyor belki tek başına gezmekten bile sıkılıyor arkadaş edinemiyorum diyor bu sayılanları nasıl yapsın bu arkadaş kimle yapsın adam akıllı bi dostu yokmuş hangi aktivite göz göze glemiyorum diyor öncelikle adam akıllı bi dotst lazım bu arkadaşa onu ortama sokacak alıştıracak sonra kendini yavaş yavaş çekecek bisiklet sürmeye benzer önce sağdan soldan destek alacaksın ki sürebilesin sana kıyak bi arkadaş lazım can başka bi şey değil seni her türlü ortama sokcak ve en çok söz hakkını sana verecek başkalarının yanında bozmayacak adam gibi bi arkadaş lazım kızlrı görünce hemen satmayacak tam tersi hep bi sorun oldugunda sana soracak kızların ve diğer erkek arkadaşlarının yanında bu şekilde millet yanaşır sana ve en çok senin firiklerine güvenirler herkes aklına takılanları sana sormaya başlar bu iş birazda reklam işi gibidir her neyse öyle bi şeyler.
senınde yuregıne saglık
bahsettıgın turden 4 kısı tanıyrum 3 tanesı kötu alıskanlıklar sahıbı +18 ıckı kumar vs .. 1 tanesıde sırf paragoz sadece yedır ıcır bu yuzden uzak duruyorum

Hiç takma kafana kardeş zamanla düzelecektir. Kimseye hakettiğinden fazla değer verme . Kimin vasfı senden üstünse onuda tınma .

önce bi kendi kedine konuş, sevmiyoalr diyosun ya niye acaba ? belkide kuruntu yapıyosun

Seni sevmemeleri doğal. mesela geçen gün [MENTION=10137]hikmetsonmez[/MENTION]' in konusuna attığın 2 mesaj .. Hikmet sadece film önerdi ve filmin linkini verdi sitesi oldugu icinde orada izlenmesi istendi. buna hiç kimse tepki göstermedi bi sen tepki gösterdin mesela o mesajlarını görenlerden bir kaçı benim gibi seni sevmemiştir :)

bence sıte adresını kaldır reklam olmasın

neden atarlandıgını anlamadım ? hayırdır?

Bide yaşça 17 yada 18 yaşındaydın galiba aklımda öyle kalmış bu yaşta bu tür düşüncelere girmek coğu kişi de var. Benim başıma geldi ve benim kardeşiminde onun bi küçüğünün de ..

Son düzenleme:
Kimse seni sevmek zorunda değil. Sende kimseyi sevmek zorunda değilsin. Başkalarını önemsemeyi bırak ve kendini geliştir. ;)

@HunterLord
mesajı yazmadan edemedım
forumda ne zaman lınk verılse yasak kaldırılsın vs vs vs yazılıyor
bende yazayım dedım ben nerden bılıyım sıte onun vs ... sızde onyargılı olmayın neyse tartısma cıkmasın sımdı tesekkurler.

Merhabalar
Çok farklı bır konu oldugunu bılıyorum marur gorun kımseye bu konuyu acamadım forumda kendımı rahat hıssedıyorum

Kimse beni sevmiyor, oncelıkle ıcıme kapanık bırıyım arkadas cevrem yok denecek kadar az hangı ortama gırersem gıreyım sevılmedıgımın farkına varıyorum sankı , ben olmasamda olur gıbı gelıyor .
Kımseyle goz goze gelemıyorum dogru durust cumle kuramıyorum arkadas ortamlarına katılmak ıstemıyorum bılmıyorum cok farklı bırıyım ne yapmam lazım canıma tak ettı bır anlık sınırlenıyorum ve cok cok sovuyorum tabı kendı ıcımde ne yapmam lazım doslat yardımcı olurmusunuz
hocam aynı konudan bende müzdaripim bence içine kapanık ve dogru dürüst cümle kuramıyorum ve bazen kendi kendime ölsemde kurtulsam gibi şeyler geliyor aklıma
Sürekli hastalığınız var mı?Epilepsi , panik atak v.s.
hocam bende panik atak var

Hiç kimseyi ezme karşısındaki senden ezik bile olsa değer ver sonra bir gün gelir o kişi çok değerlenebilir o yüzden söylemek istediği herkeze eşit davranırsan seni seven insan sayısıda o kadar fazla olur kendimden biliyorum

Bak kardes aen once bir kendin ol kimsenin seni sevmesine gerek yok ha sunu diyim arkadas ortamin olsun ama temiz iyi arkadaslar olsun tek basina yasama benim gibi hayattan zewk alamazsin gez eglen dolas gul hayat tek yasamak icin degil

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri