video çektiğim kanal gümlemiş benimki ayaktaşimdi nerden aşıracaz videoları başka yerdede yoktu ki
![]()
Buna sesli, güldüm
Belkide o kanal benimdi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
video çektiğim kanal gümlemiş benimki ayaktaşimdi nerden aşıracaz videoları başka yerdede yoktu ki
![]()
1 tane kapanan yok olacağınıda sanmıyorum dediğim gibi 15 mayıs dan sonra temiz bizim sular dersimizi iyi aldık
Buna sesli, güldüm![]()
Belkide o kanal benimdi![]()
1-kurtarıcı mail şekli
2-telefon onay şekli
3-şifre şekli (çok karışık şifreler asla konulmamalı normalde herkezin şifreleri akılda kalıcı kolay şifrelerdir kimse gidipde 6gJAEbj1a , oOTkTMSVE , 5tWHiqj54 gibi şifreler koymaz. bunun robot olduğunu anlıyabilir kolayca google)
4-kanalı açtın okey.peki açar açmaz para kazanmasını açtınmı ? bu bence spamın göstergesi gmail oluşturuyosun ardından youtube kanalı açıyorsun ve hemen para kazanmasını açıyosun.sen youtubeden para kazanmayı ne çabuk öğrendinde girip oraya para kazanmayı açıyosun ?.
bu gibi etkenler.
uyarı : artık her kanaldan sonra çerezleri silip ıp değiştirmeyi saymıyorum bile çünkü onları artık yapmassanız ne mail açış şekline bakar ne videolara toplu kıyımda yara alma olasılığınız çok fazla
350 den fazla kanal uçtu teşekkürler youtubeaçmaya devam no problem
![]()
Beni bile geçen spammerlar görüyorum![]()
kaç yuzellı ben suana kadar toplasan o kadar kanal acmamısımdır350 den fazla kanal uçtu teşekkürler youtubeaçmaya devam no problem
![]()
şakamı buya ben 10-15 kanal açtım kapananlar var başa çıkamıyorum yok bazısında reklam çıkmaz telif eşleşen uğraş herifler 350 dediyakaç yuzellı ben suana kadar toplasan o kadar kanal acmamısımdırhelal olsun sensei
kapanan kanal sayısı 350 ıse bıde kapanmayanı dusunemıyorum bence bızı aydınlatmalısın
![]()
kaç yuzellı ben suana kadar toplasan o kadar kanal acmamısımdırhelal olsun sensei
kapanan kanal sayısı 350 ıse bıde kapanmayanı dusunemıyorum bence bızı aydınlatmalısın
![]()
hocam gmaıllerı bot ılemı alıyorsunuz?karda yürür izimi belli etmem. görmek isteyen varsa excel dosyasını gösterimin in bitmiyor kanallar
tek çalışmıyorum 4 kişiyiz
artı arada kanal satışıda yapıyorum toptan. şuan sadece 1 tanesinde problem oldu. onlarıda değişim yapacağım. diğerlerinde kapanma yok çok şükür
hocam gmaıllerı bot ılemı alıyorsunuz?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.