Kız kardeşim kanal açtı

burakorkmaz3

Kayıtlı Üye
Son düzenleme:
İlk videolar bence troll videosu olsun hocam, düz gameplayi kimse izlemez şayet tanınmamış ise. Ama troll, eğlence videoları herkesin ilgisini çekebilir.

Misal; Takım arkadaşlarımı oyunu bilmiyorum diye trolledim gibi gibi... (harbidende bilmiyor sanırım)

İlk videolar bence troll videosu olsun hocam, düz gameplayi kimse izlemez şayet tanınmamış ise. Ama troll, eğlence videoları herkesin ilgisini çekebilir.

Misal; Takım arkadaşlarımı oyunu bilmiyorum diye trolledim gibi gibi... (harbidende bilmiyor sanırım)

Mobilden oynuyor as mı olacakmış neymiş tam bilgim yok. Yüksek rütbe dedi. Bilgisayardan bilmeyince böyle olmuş. Bende dedim madem telefondan oynuyorsan ondan görüntü al direkt diye yok bilgisayardan istiyorum diyor. Teşekkürler yorum için.

Kız kardeşine bu vergi olaylarından bahsetmeni tavsiye ederim..

Facecam çok küçük seste düzeltilme yapılmalı oyun video kalitesi çok düşük video acıklama ve etiketlere daha fazla önem gösterilmeli küçük resim çok basit kalmış

izleyici kitlesinin 8 ile 15 yaş arası olacağını düşünürsek. gayet iyi tepkiler veriyor. kesinlikle devam etmeli farklı oyunlar denemeli hocam.

kolay kolay kimseye söylemem ama kardeşiniz yetenekli. tipi filan da uygun

gayet iyi tepkiler veriyor. kesinlikle devam etmeli farklı oyunlar denemeli hocam.

Aynı düşünceye bende sahibim, biraz daha bu tür videolar çektiğinde daha iyi olacağına eminim. Başarılar dilerim, inşallah iyi yerlere gelirsiniz..

Kız kardeşine bu vergi olaylarından bahsetmeni tavsiye ederim..

Sıkıntı olmaz. Ben varım hocam teşekkürler :)

Facecam çok küçük seste düzeltilme yapılmalı oyun video kalitesi çok düşük video acıklama ve etiketlere daha fazla önem gösterilmeli küçük resim çok basit kalmış

Evet hocam onu bende söyledim. Mikrofon u tam ayarlayamamış bazı yerlerde patlıyor. Obs üzerinden kayıt almış ayarları düşük olarak optimize etmiş. Etiket ve küçük resim evet dediğiniz gibi düzenlenecek. Teşekkürler hocam yorumunuz için.

Yaş kitlesi size uygun olmadığı için bu normaldir.

izleyici kitlesinin 8 ile 15 yaş arası olacağını düşünürsek. gayet iyi tepkiler veriyor. kesinlikle devam etmeli farklı oyunlar denemeli hocam.

Evet zaten hedefi o yönde. Çocukları eğlendirecek ki bunu bende söyledim. O yönde tepkilerin olsun diye. Aslında bu videoyu sadece ayarları denemek için kayıt etmiş. Bende gönlü olsun belki motive olur diye editleyip koydum. Çok teşekkür ederim değerli yorumlarınız için hocam :)

Aynı düşünceye bende sahibim, biraz daha bu tür videolar çektiğinde daha iyi olacağına eminim. Başarılar dilerim, inşallah iyi yerlere gelirsiniz..

Teşekkürler hocam yorumunuz için.

Teşekkürler hocam yorumunuz için :)

Hayırlı olsun hocam başarılar.

Teşekkürler hocam.

bu kız bu işi yapar, o ışığı gördüm ben

Normalde evde pek bir somurtkandı. Nasıl böyle tepkiler verdi bende anlamış değilim, teşekkürler hocam :)

Kız kardeşinizin önü açık hocam.
Desteğinizi kesmeyin.
Yalnız kardeşinizin ses düzeyini biraz daha alçaltın.
Misal her çığlık attığında videonun sesini kapattım.
Sorun kız kardeşinizin çığlık atması ya da bağırması değil.
Ses düzeyi çok yüksek olduğu için izleyenleri uzaklaştırır.

Peşini bırakmayın. 5-10 video atıp pes etmeyin bu şekilde videolarla hızlıca ilerler. Ufaktan adsense reklamları da verin.

Kendi görüntüsünü biraz daha büyütsün kozmik gibi. Mikrofon da iyileştirilebilir. Gerisi kardeşine bağlı ve kendisinde ışık var, izlenir.

Kız kardeşinizin önü açık hocam.
Desteğinizi kesmeyin.
Yalnız kardeşinizin ses düzeyini biraz daha alçaltın.
Misal her çığlık attığında videonun sesini kapattım.
Sorun kız kardeşinizin çığlık atması ya da bağırması değil.
Ses düzeyi çok yüksek olduğu için izleyenleri uzaklaştırır.

Evet hocam fark ettim, mikrofonda patlamalar oluyor düzeltecek diğer sefere. Teşekkürler yorum için.

Teşekkürler hocam.

Peşini bırakmayın. 5-10 video atıp pes etmeyin bu şekilde videolarla hızlıca ilerler. Ufaktan adsense reklamları da verin.

Kendi görüntüsünü biraz daha büyütsün kozmik gibi. Mikrofon da iyileştirilebilir. Gerisi kardeşine bağlı ve kendisinde ışık var, izlenir.

Teşekkürler yorum için düzelecek hocam kamera boyutu ve ses.

Video da Yasin'in 0.79 kdası olduğunu falan söylüyordu kötü sanırım :D

79 kıll alıyorsa 100 kere ölüyor demek bu
ses olayını çözmenız lazım kısık sesle dınlememe rağmen sesin yükseldiği yerlerde rahatsızlık duydum
Webcam biraz büyütülmeli zira sağ alttakı abone ol butonları gibi olmuş :)

79 kıll alıyorsa 100 kere ölüyor demek bu
ses olayını çözmenız lazım kısık sesle dınlememe rağmen sesin yükseldiği yerlerde rahatsızlık duydum
Webcam biraz büyütülmeli zira sağ alttakı abone ol butonları gibi olmuş :)

O zaman gerçekten kötüymüş Yasin :D Evet hocam söyledikleriniz de haklısınız, ilk video böyle oldu ikinci de düzelecektir. Teşekkürler yorumunuz için.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri