Komedya19 - Kanalım Spamdan Kapandı!!! Şaka Gibi :((

• Kullanıcı cosgunum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

cosgunum

Kayıtlı Üye
Geçen gün ilk itirazımı yanlış anlamışlar ve yanlış bir cevap yazmışlar diye forumda belirtmiştim...Bana durumu düzeltmem için bazı işlem basamaklarını yapmam gerektiğini bunun en başında da youtubede oturum açmam gerektiğini falan söylemişlerdi...Bunun böyle olmadığını belirten karşı bir cevap yazmıştım maili yanıtlayarak...İlk itiraz mesajıma 3-4 saatte dönmelerine rağmen mail yanıtıma 1,5 gün kadar dönülmeyince, itiraz sayfasından yeni durumu açıklar bir şekilde tekrar itiraz etmiştim dün gece...Şimdi yeni kalktım sayılır yataktan mail gelmiş mi diye baktım hemen ilk iş ve olarak...
VEEEEEEEEEE MUTLU SOOOOOOOOOOOOOOOOOONNNN...ŞÜKÜRLER OLSUN KANALIM AÇILMIŞ :) :) :)
Bunların genel tavırları galiba topluluk ihtarı duruyor ama sağlık olsun kanalım hayata döndü ya daha ne isterim...Buradan üzüntümü paylaşan ve desteklerini esirgemeyen tüm arkadaşlarıma SONSUUUZZZZ teşekkürlerimi sunuyorum...
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bu gün hayatımın en büyük hayal kırıklıklarından biriyle uyandım güne...Tamda okula gitmek için evden çıkacakken kanalımın durumuna bir bakayım diye girmeye çalıştığımda hesabınızı kalıcı olarak fesettik uyarısı ile karşılaştım...Okula gitmem gerektiği için evden nasıl çıktığımı bile bilemedim...Okuldan forumu takip edebiliyorum ama MEB'in internet alt yapısıyla mı alakalı nedir foruma yazamıyorum...Akşamı iple çektim inanın şu an yazarken ellerim titriyor sinirden...Dertleşmeye ihtiyacım var arkadaşlar...Bilenler zaten biliyor kanalımı...İçeriğinde spamla alakalı en ufak bir şey yok...Başlıklar ve açıklamalarda birbirini tekrar eden bir durum söz konusu da değildi...Neymiş Recep İvedik Konya Yolunda videomu youtube topluluğu uygunsuz etiketiyle işaretlemişmiş...Yesinler sizin topluluk kurallarınızı...Madem bu video topluluk kurallarınıza aykırı idi de neden 2 hafta boyunca Türkiye Popüler videolar arasında ilk sıralarda reklamını yaptın be Youtube amcaaaa... Video çok izlendiği için kesin bazı ş..sizlerin gözüne battı bastılar sahte FLAG'ı...Ama ne hikmetse kanalda eskiden tek bir topluluk uyarısı olmadığı halde (Yaklaşık 1 yıl kadar önce Düğün Dernekten telif yemiştim o da silinmişti sonradan) tekrar eden uyarılar ve ihlaller gibi saçmalıklarla ilk ihtarda sorgusuz sualsiz kapattılar gül gibi kanalımı...Giden 9000 organik aboneye mi yanayım, muhtemelen gelecek ay almayı beklediğim içerideki 300 küsür doların üstüne Creative yatacak ona mı yanayım...Neye yanayım bilemedim...
Aşağıdaki klasik maili göndermişler bana....Bilgi amaçlı...

Bende aşağıdaki yazıyı yazarak kendimi savunmaya çalıştım...Bilmiyorum ne olacak...

Yılmayacağım ama bu beni epey bir sarstı ne yalan söyliyeyim...Epey zor toparlanacağım sanırım :(

Son düzenleme:
abi çok geçmiş olsun gerçekten üzüldüm..
senin gibi emek veripte gerçekten el emeğiyle kazanan insana bunu yapan yada yapanlara gerçekten söylecek çok lafım var ama neysee...
itirazın kabul olur ümidi ile

bu haftaki kapanmaların mantığını henüz anlamış değilim

bu gösterdiginiz mailin aynısını şimdi girdiğim 3 tane güzel kazandıran quiz kanalımda gördüm hadi benim ki dizi de sizinkisi spam cok gecmiş olsun hocam gerçekten morel olarak sıfırız hayırlısı bakalım.

spamdan değil %99 tek topluluktan askıya alındı son 3 haftadır başıma gelen şey aramızdaki tek fark sen özgün ben spam bence özgün kanalı kapananlar bu işin üstüne gitmeli belki bizide kurtarırlar çok saçma şeyler oluyor son 3 haftadır

Youtube un son yaptigi kanal kiyimina akil sir erdirmek zor yurt disindaki insanlar da bundan sikayetci yabanci sitelerde youtube un yaptigi kiyimla ilgili yazi cok gordum.

spamdan değil %99 tek topluluktan askıya alındı son 3 haftadır başıma gelen şey aramızdaki tek fark sen özgün ben spam bence özgün kanalı kapananlar bu işin üstüne gitmeli belki bizide kurtarırlar çok saçma şeyler oluyor son 3 haftadır

hocam aynen tek topluluktan kapandı benimkilerde hani bu cosgun hocama gelen mail varya o geldi birde bana şu x videosu topluluk almıştır vs falan yazıyordu toplamda 30 video vardı 1 video linki vardı mailde yani tek topluluktan mı kapandı kanalım ?

Hepinize teşekkür ediyorum arkadaşlar...Benim gibi kanalı kapanan arkadaşlara da kendi adıma bende geçmiş olsun diyorum...
Kanalım tam özgün sayılmaz aslında içerisindeki bir kaç videoyu düşününce...Sonuçta sağdan soldan film fragmanlarından koparıp düzenleyerek üzerinde oynadığım ve yeni bir hale sokarak attığım videolarda vardı içerisinde...Örneğin Recep İvedik filminin yapımcısı ya da ne bileyiim Yusuf Yusuf filminin yapımcısı telif gönderseler ve kanalım telif nedeniyle kapansaydı..Yemin ediyorum çok üzülmezdim...Çünkü haklılık payları vardı onların fragmanlarından sahneler kullanmıştım videolarımda...Topluluk ve spam nedir arkadaş yaaa...Benim videolarımı kopyalayıp millet kanalına atmış onlar hala yayında çatır çatır...Benim kanal spam yapıyormuş ondan gümledi...Tabiii youtube de haklı 15 gün yarıyıl tatilini fırsat bilip son 1 ayda 10 yeni video yapıp yükledim yaaa SPAM yaptım dimi ....

spamcılar neyse de bu şekil emek veren insanların kanalını kapatmak ne demek ya !!
dediğiniz gibi tek topluluktan uçurdular bence
bazı haysiyetsiz insanalrın işi bu .. neden büyük aboneli kanallar kapanmıyor ?
akıl sır erdiremedim ben bu işe mafyamı türedi ne

hocam aynen tek topluluktan kapandı benimkilerde hani bu cosgun hocama gelen mail varya o geldi birde bana şu x videosu topluluk almıştır vs falan yazıyordu toplamda 30 video vardı 1 video linki vardı mailde yani tek topluluktan mı kapandı kanalım ?

diyorum ya hocam son 3 haftadır aynı teraneyi yaşıyorum tek topluluk askı tek topluluk askı

Kendi kanalım kapanmış kadar üzüldüm. Bu özgün kanal kapanmalarını gördükten sonra iyice soğuyorum özgünden. Youtube ne yapmaya çalışıyor anlamış değilim.

Umarım hem sizin; hem de diğer özgün kanalları kapanan arkadaşların kanalları bir an önce açılır.

Geçmiş olsun, 3-4 aydır olan bir şey bu.Tek topluluktan kanalı kapatıyorlar ve bu flag değil youtube kendisi otomatik topluluk atıyor ve kanalı askıya alıyor.Aralık 15'te benimde başıma geldi 19'da açtılar bu sefer topluluk ihlali uyarısı kanalda kaldı.Onun için itiraz ettim baktım yine kapatmışlar yine uğraştım zor bela açtırdım.İtiraz edin baya sonunda açılır ama açılınca kanalda kalan ihlale itiraz etmeyin otomatik olarak mı bakıyorlar ne yapıyorlarsa incelemeden tekrar kapatıyorlar

yt'nin bu hale gelmesinin sebebi de bizleriz aslında.

Geçmiş olsun hocam takip ediyordum kanalınızı umarım açtırabilirsiniz.

Bu gün hayatımın en büyük hayal kırıklıklarından biriyle uyandım güne...Tamda okula gitmek için evden çıkacakken kanalımın durumuna bir bakayım diye girmeye çalıştığımda hesabınızı kalıcı olarak fesettik uyarısı ile karşılaştım...Okula gitmem gerektiği için evden nasıl çıktığımı bile bilemedim...Okuldan forumu takip edebiliyorum ama MEB'in internet alt yapısıyla mı alakalı nedir foruma yazamıyorum...Akşamı iple çektim inanın şu an yazarken ellerim titriyor sinirden...Dertleşmeye ihtiyacım var arkadaşlar...Bilenler zaten biliyor kanalımı...İçeriğinde spamla alakalı en ufak bir şey yok...Başlıklar ve açıklamalarda birbirini tekrar eden bir durum söz konusu da değildi...Neymiş Recep İvedik Konya Yolunda videomu youtube topluluğu uygunsuz etiketiyle işaretlemişmiş...Yesinler sizin topluluk kurallarınızı...Madem bu video topluluk kurallarınıza aykırı idi de neden 2 hafta boyunca Türkiye Popüler videolar arasında ilk sıralarda reklamını yaptın be Youtube amcaaaa... Video çok izlendiği için kesin bazı ş..sizlerin gözüne battı bastılar sahte FLAG'ı...Ama ne hikmetse kanalda eskiden tek bir topluluk uyarısı olmadığı halde (Yaklaşık 1 yıl kadar önce Düğün Dernekten telif yemiştim o da silinmişti sonradan) tekrar eden uyarılar ve ihlaller gibi saçmalıklarla ilk ihtarda sorgusuz sualsiz kapattılar gül gibi kanalımı...Giden 9000 organik aboneye mi yanayım, muhtemelen gelecek ay almayı beklediğim içerideki 300 küsür doların üstüne Creative yatacak ona mı yanayım...Neye yanayım bilemedim...
Aşağıdaki klasik maili göndermişler bana....Bilgi amaçlı...

Bende aşağıdaki yazıyı yazarak kendimi savunmaya çalıştım...Bilmiyorum ne olacak...

Yılmayacağım ama bu beni epey bir sarstı ne yalan söyliyeyim...Epey zor toparlanacağım sanırım :(

Bu kargaşada itirazın etkili olacağını sanmıyorum ortalık sakinleşsin tek tek itiraz edicem kapanan kanallar için.

İlaveten sen bu mesajı yazıyorsunya bence çok büyük bi hata yapıyosun. Herkesin kanalı kapanıyor senin bu mesajını hazır bi taslak olarak görüp kopyalayan kişiler eminim bir veya birkaç tane değildir gören kopyalayıp atıyor böylelikle senin kanalınında diğer kanalalrdan farkı kalmıyor araya kaynıyor açılacağı varsada açılmayabilir. Benden sana tavsiye yazdığını burda paylaşma

Son düzenleme:
Bu topluluk olayının .ku çıktı zaten. Benim de, 1 sene önce, ingilizce " dolma kalem nasıl yapılır " içerikli videoma atılan flagdan dolayı kanallarım kapanmıştı. Flag atan herif dolma kalemle nasıl bir fantezi kurduysa artık :mad:

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri