Boşver haritayı hacı abi sağlık bakanı ve yerli haber sitelerini takip et
https://twitter.com/drfahrettinkoca/status/1238336845131534336
Evet az önce okudum bende..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Boşver haritayı hacı abi sağlık bakanı ve yerli haber sitelerini takip et
https://twitter.com/drfahrettinkoca/status/1238336845131534336
Evet az önce okudum bende..
1 ölü var suan resmi açıklamayı bekleyin.
bizim halkın çogunlugu bunu umursamayacak bi kitle ne yazıkki.hatta kendi hasta oldugunu bilse,ben ölecemde onlar yaşayacak mı diye kapı kapı gezip millete bulaştıracak çok adam tanıyorum.etrafa yayılırsa en çok sıkıntı çekecek ülkelerden biriyiz bence bakıyorum mesela herkes öleceksek ölelim,napalım yani modunda.hepimiz şakaya vuruyoruz,egleniyoruz bize bişey olmaz filan diye....bian önce çaresini bulsalarda herkes rahat bi nefes alsa,nasıl bi yılmış bu 2020 arkadaş.mahvetti bizi valla şimdiden.
Hatırlayan varmı Baba Vanga 2019 da avrupanın ekonomik olarak çökmeye başlayacağını ve 2026 da avrupa nüfusunun hızla tükenme noktasına geleceğinden bahsetmişti..
avrupanın çökeceğini bilmek için kahin olmaya gerek yoktu hocam sadece avrupa birliği zorlu testlerden geçmiyordu.Yunanistan 2011 de battığında avrupa birliği dağılıyordu almanlar para verdide kurtardı. İspanda öyle portekizde öyle alayı borç içinde bogulurken almanya para verip kurtardı avrupa birliğini.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.