Koronavirüs Salgını - Tek Konu

Evet az önce okudum bende..

İtalya'da 1 günde ortalama 200 kişi ölüyor, İspanya'da dün 84 kişi öldü ortalama bir kaç ayda 5bin kişi öldü ki en büyük ölümler son zamanlarda meydana geldi, gittikçe yayılıyor. Allah yardımcımız olsun, tedbiri her zaman üst seviyede tutmak gerek.

2612664_810x458.jpg

ABD Başkanı Donald Trump'ın önceki günlerde Brezilya heyetiyle yaptığı görüşmede sık sık yan yana bulunduğu Brezilya Devlet Başkanlığı İletişim Sekreteri Fabio Wajngarten'in koronavirüs test sonucunun pozitif çıktığı duyuruldu. Bunun üzerine Brezilya Devlet Başkanı da karantinaya alındı. Trump ise bu konuda endişeli olmadığını söyledi.

https://www.haberturk.com/trump-la-yakin-temastaydi-koronavirus-teshisi-kondu-2612664

Geçmiş olsun trump :D

Son düzenleme:
Tr e vaka 5 e yükseldi brezilya basbakanıda vrüse bulaşmıs trum tehlikede diyorlar beyaz saray acil toplanmıs aksama acıklama var bakalım simpson gerçekleşiyormu

Bu sayede anlıyoruz temizliğin önemini ve bu dünyanın fani olduğunu.

Avrupadan gelen kişi ve arkadaşlarında virüs 5 kişide tespit edilmiş. Karantinadalar umarım yaşları gençtir de virüsü yenerler.

İtalya da deselerdi Türkiye size seyahat yasağı uygulicak herkes gülerdi şimdi İtalya hayalet şehir oldu, temizliğin önemi herşeyi yener.

Son düzenleme:
ABD Başkanı Donald Trump, ülkede corona virüs nedeniyle ulusal acil durum edildiğini açıkladı.

Dünyanın gözü Donald Trump’ta! ABD Başkanı Donald Trump'ın #coronavirüs testi pozitif çıktı!

bizim halkın çogunlugu bunu umursamayacak bi kitle ne yazıkki.hatta kendi hasta oldugunu bilse,ben ölecemde onlar yaşayacak mı diye kapı kapı gezip millete bulaştıracak çok adam tanıyorum.etrafa yayılırsa en çok sıkıntı çekecek ülkelerden biriyiz bence.bakıyorum mesela herkes öleceksek ölelim,napalım yani modunda.hepimiz şakaya vuruyoruz,egleniyoruz bize bişey olmaz filan diye....bian önce çaresini bulsalarda herkes rahat bi nefes alsa,nasıl bi yılmış bu 2020 arkadaş.mahvetti bizi valla şimdiden.

Son düzenleme:
bizim halkın çogunlugu bunu umursamayacak bi kitle ne yazıkki.hatta kendi hasta oldugunu bilse,ben ölecemde onlar yaşayacak mı diye kapı kapı gezip millete bulaştıracak çok adam tanıyorum.etrafa yayılırsa en çok sıkıntı çekecek ülkelerden biriyiz bence bakıyorum mesela herkes öleceksek ölelim,napalım yani modunda.hepimiz şakaya vuruyoruz,egleniyoruz bize bişey olmaz filan diye....bian önce çaresini bulsalarda herkes rahat bi nefes alsa,nasıl bi yılmış bu 2020 arkadaş.mahvetti bizi valla şimdiden.

Ölenler cahil cühela takımı olacak ilk ,sonrası en korkunç senaryo zaten..

distopya okuyun gençler ileride lazım olur :D bir de bol bol distopik filmler izleyin.

Hatırlayan varmı Baba Vanga 2019 da avrupanın ekonomik olarak çökmeye başlayacağını ve 2026 da avrupa nüfusunun hızla tükenme noktasına geleceğinden bahsetmişti..

Hatırlayan varmı Baba Vanga 2019 da avrupanın ekonomik olarak çökmeye başlayacağını ve 2026 da avrupa nüfusunun hızla tükenme noktasına geleceğinden bahsetmişti..

avrupanın çökeceğini bilmek için kahin olmaya gerek yoktu hocam sadece avrupa birliği zorlu testlerden geçmiyordu.Yunanistan 2011 de battığında avrupa birliği dağılıyordu almanlar para verdide kurtardı. İspanda öyle portekizde öyle alayı borç içinde bogulurken almanya para verip kurtardı avrupa birliğini.

avrupanın çökeceğini bilmek için kahin olmaya gerek yoktu hocam sadece avrupa birliği zorlu testlerden geçmiyordu.Yunanistan 2011 de battığında avrupa birliği dağılıyordu almanlar para verdide kurtardı. İspanda öyle portekizde öyle alayı borç içinde bogulurken almanya para verip kurtardı avrupa birliğini.

öylede tarihleri bilmesi enteresan..ayrıca avrupanın en yaşlı nüfusu italyadaymış,arkasından almanya ve ispanya geliyormuş..bu virüs avrupayı yok edebilir..

bu virüs daha önce varolan ama bizle alakası olmayan bi virüsmüş yani levent kırcada filan yoktur bunla alakalı bişeyler.virüsün ismine dikkat ederseniz yeni tip corona diye geçiyor ve daha önce de var olan bi virüs oldugu biliniyor.daha önce 3-5 farklı tipi görülmüş,tedavi edilmiş belliki.şuan başımıza musallat olan da onun degişmiş yada bilerek degiştirilmiş hali kısacası.asya dizilerinde mutlaka vardır mesela eski tipleri ile ilgili sahneler.sonuçda bu da daha önceki corona virüsleride oradan çıkmış...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri