Koronavirüs Salgını - Tek Konu

onu atlamışım bak,bide o vardı :) normalde beklenen açıklama,3 ay para almayacaz demeleriydi ama bunun yerine zam olmayacak dendi.gerçekten çok sıkıntılı bi durum...Allah sonumuzu hayır etsin.

Hocam bari vergisini almasalar sayaç okuma bedeli alınmasa..

Ben ne edeyim uçağı vergisini ya. Ne edeyim ev kredisini..

Hersey cokomelli arkadaslar )))))vergi kutsaldir , verin verginizi ....

Tarihi bir dönem yaşıyoruz şu anda büyük bir felaket geliyorum diyor fakat halen ciddiye alınmış değil. Sadece istanbulda günde 1 milyon kişi toplu taşıma kullanıyor. Şaka gibi resmen daha da şakası devlet ihale peşinde, halkı hiç umursamıyor. İnsanlar açlık ile ölüm arasında gidip geliyor halk mecbur ne yapsın... İtalyada bugün bin kişiye yakın kişi öldü Türkiyeyi daha kötü senaryo bekliyor umarım öyle bir şey olmaz ama perşembenin geleceği çarşambadan belli sonumuz hayrolsun...

Tarihi bir dönem yaşıyoruz şu anda büyük bir felaket geliyorum diyor fakat halen ciddiye alınmış değil. Sadece istanbulda günde 1 milyon kişi toplu taşıma kullanıyor. Şaka gibi resmen daha da şakası devlet ihale peşinde, halkı hiç umursamıyor. İnsanlar açlık ile ölüm arasında gidip geliyor halk mecbur ne yapsın... İtalyada bugün bin kişiye yakın kişi öldü Türkiyeyi daha kötü senaryo bekliyor umarım öyle bir şey olmaz ama perşembenin geleceği çarşambadan belli sonumuz hayrolsun...

Devlet ihale pesinde degil , dikta ihale basinda , ama kacacak yerleri yok.... hicbiri kacamadi.....

fransız doktor ölüm tehtitleri alıyordu sıtma aşısı uygulaması yüzünden sanırım adamlar ciddiymiş doktor evinde ölü bulunmuş
adam 5 saat önce paylaşım yaptı. Öldürülmedi ki yaşıyor adam öyle bir bilgi göremedim internette

Rus biyomedikal ajansı: Korona ilacını bulduk

"ÇİN VE FRANSA DENEYİMLERİNİ GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURDUK"

Ajansın basın dairesinden yapılan açıklamada, "Rusya FMBA'ya ait 'Farmzashchita Araştırma ve Üretim Merkezi, Çin’in ve Fransa’nın deneyimlerini göz önünde bulundurarak, sıtmaya karşı kullanılan Meflokin ilacının bazında koronavirüs enfeksiyonunun tedavi şemasını geliştirdi." ifadelerine yer verildi.

Ajansın basın dairesinden yapılan açıklamada, "Rusya FMBA'ya ait 'Farmzashchita Araştırma ve Üretim Merkezi, Çin’in ve Fransa’nın deneyimlerini göz önünde bulundurarak, sıtmaya karşı kullanılan Meflokin ilacının bazında koronavirüs enfeksiyonunun tedavi şemasını geliştirdi." ifadelerine yer verildi.

yok ya 2 günde 1 çıkıp biri ilacı bulduk diyor boşver yok öyle birşey 1de bu uçuşlar yasak thy ucmuyor falan diyenlere gelsin

türkiye üzerindeki uçan yolcu ve kargo ucakları millet fıldır fıldır gezmeye devam

https://www.flightradar24.com/

yok ya 2 günde 1 çıkıp biri ilacı bulduk diyor boşver yok öyle birşey 1de bu uçuşlar yasak thy ucmuyor falan diyenlere gelsin

türkiye üzerindeki uçan yolcu ve kargo ucakları millet fıldır fıldır gezmeye devam

https://www.flightradar24.com/

Haber de sıtma muhabbeti geçtiği için paylaştım ruslar ve fransızlar sıtma muhabbeti çözüyor felan diyorlar :D

2 tane arkadaşım havalimanın da çalışıyor bir tanesi istanbul havalimanın da kendisini nisanın sonuna kadar izine çıkartılmış sebebini sorunca uçak gelmiyor yolcu gelmiyor diye çıkartılmış diğer hala atatürk havalimanın da çalışıyor kargo bölümün de oraya kargolar vs geldiği için devam ediyormuş yolcu uçakları çalışmıyor.

Haber de sıtma muhabbeti geçtiği için paylaştım ruslar ve fransızlar sıtma muhabbeti çözüyor felan diyorlar :D

2 tane arkadaşım havalimanın da çalışıyor bir tanesi istanbul havalimanın da kendisini nisanın sonuna kadar izine çıkartılmış sebebini sorunca uçak gelmiyor yolcu gelmiyor diye çıkartılmış diğer hala atatürk havalimanın da çalışıyor kargo bölümün de oraya kargolar vs geldiği için devam ediyormuş yolcu uçakları çalışmıyor.

attığım linkte bir sürü yolcu uçağı iniş kalkış yapıyor bakmanı tavsiye ederim

Zirveye oynuyoruz resmen bu nasıl artış ya 1704 yeni vaka!!!!

her ne kadar akılları hep pislige çalışsada,rus doktorları/bilim adamları çok yetenekli insanlar.şuanda hergün birileri buluyor,yalan hepsi bence ama açıkcası rusların bulma ihtimali yüksek bana göre.ama 6 ay sonra mı bulurlar,1 yıl sonramı bilmem.adamlarda kafa zehir,milleti zombi yapma deneyleri filan yapacaklarına bi işe yararlar umarım :D

edit : bu arada rusyadaki yapılan test sayısı ve hasta/ölüm oranı ne kadar dogru bilemem ama dogruysa,muhteşem...

her ne kadar akılları hep pislige çalışsada,rus doktorları/bilim adamları çok yetenekli insanlar.şuanda hergün birileri buluyor,yalan hepsi bence ama açıkcası rusların bulma ihtimali yüksek bana göre.ama 6 ay sonra mı bulurlar,1 yıl sonramı bilmem.adamlarda kafa zehir,milleti zombi yapma deneyleri filan yapacaklarına bi işe yararlar umarım :D

edit : bu arada rusyadaki yapılan test sayısı ve hasta/ölüm oranı ne kadar dogru bilemem ama dogruysa,muhteşem...
Ruslar kadar kitap okumasını seven bir millet görmedim daha,adamlar boşuna süper güç olmamış :)

" test sayısı ve hasta/ölüm oranı " Söyleseydin bare sonucu :D

Rusların aşı bulduk açıklamaları hergün bir ülkenin ilaç bulduk demesiyle aynı.
Cem Uzan'a hapis şoku tadında.

- Yeni yasaklar kapsamında otobüslerle şehir dışına çıkışlar VALİLİK iznine bağlandı, fakat 30 ile THY uçmaya devam edecek.
( Anlaşılamayan bir yasak daha. :D )
- Pazar yerlerine çocuklar alınmayacak.

Birde piknik vs yerleri hafta sonları kapalı diye bas bas bağırdılar, bugün tüm haber sitelerinde Ormanlık alanlara akın akın giden mangalcıların kapıdaki videoları vardı.
İnsanları anlamak cidden güç, yasak işte sanki size kapıları açacaklar.

aşırı votka tükettiklerinden virüsün kafa 1 milyon olunca çiğerlere gitmeye mecali kalmıyor :D

bence bu işten en az etkilenecek ülkelerden birisi ruslar olur.çünkü adamların yaşam ortamı zaten normal degil.orada hayatta kalmak için senden benden daha dirençli olması gerekiyor vücutlarının.hani yetkililer sürekli diyor ya işte yaş degil önemli olan,gençlerede bulaşır yada öldürebilir bu virüs diye.olay bagışıklık sistemin güçlü olması,vüdüt direncinin yüksek olması.bu adamlar o sogukta hayatta kalabilmek için çocuklukdan böyle yetişiyor zaten.haliyle virüs bu adamlara daha az etki eder bence.tabi işin alkol tarafıda var :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri