krtzyn - Samet Gür İsimli Sahte Telifciden Şikayetçiyim

• Kullanıcı SameT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Şikayetim Var

oo başlamaz mı şimdi bu burdan banlanınca iyice hırslanır takar maskeyi herkesi hacklemeye başlar :D :D :D

18hyfk3t3yfo7jpg.jpg

---------- Spam Engelliyici 13:48 ---------- Önceki Mesaj 13:45 ----------

Hocam evli çocuklu biriyim, onun yerine kendimi koydum üzüldüm açıkçası ne bileyim o sicil işlendimi alın yazısı gibi çıkmıyor, sonradan kesin pişman olacaktır diye düşündüm. Ne bileyim vicdan mıdır nedir anlamadım

böyle konularda vicdanı karıştırmamak lazım
bak sen kendini düşünmüssün eğer ondada biraz şeref namus olsaydı oda bunları düşünürdü

oo başlamaz mı şimdi bu burdan banlanınca iyice hırslanır takar maskeyi herkesi hacklemeye başlar :D :D :D

18hyfk3t3yfo7jpg.jpg

Yok canım onun yolu belli artık, eğer süreçfilm maillere bakıyorsa, o korkudan sonra youtuba bile giremez artık. bu adamlar işin peşini bırakmaz.

Son düzenleme:
[MENTION=8286]krtzyn[/MENTION] karakter yoksunu ******** sende israilin o tek üretimlik tohumlarındansın galiba

Konuyu yeni gördüm,

Yaklaşık 1 ay önce SameT isimli arkadaşla böyle bir olay olduğu doğrudur.

Gerekli açıklamaları yapıp, yardımcı olup, hatta telifini bile kaldırtmama rağmen canı yandığı için can yakacak kişiler aramayı sürdürmesine anlam veremedim.

Ben gerekli açıklamaları o şahısa sunup yardımcı olmak için elimden gelen her şeyi yapmıştım. Başka bir diziden telif yiyerek kanalı kapatıldı diye biliyorum detayını bilmiyorum.
Sahte teliften canı yanan bir tek sen değilsin
Screenshot by Lightshot
Screenshot by Lightshot

Bunlar sonrası uzun bir ara vermiştim, şimdi yeni yeni bu işlere tekrar girdim. Beni tanıyan tanır, tanımayana da artık açıklama yapma ihtiyacı bile duymuyorum.

Surecfilm'e de Doğan Holding'e de dilediğiniz şikayetlerde bulunabilirsiniz.

İyi Akşamlar.

o deilde online oldugu halde niye foruma yazmiyo merak ediyom :D

Konuyu yeni gördüm,

Gerekli açıklamaları yapıp, yardımcı olup, hatta telifini bile kaldırtmama rağmen canı yandığı için can yakacak kişiler aramayı sürdürmesine anlam veremedim.

Ben gerekli açıklamaları o şahısa sunup yardımcı olmak için elimden gelen her şeyi yapmıştım. Başka bir diziden telif yiyerek kanalı kapatıldı diye biliyorum detayını bilmiyorum.
Screenshot by Lightshot
Screenshot by Lightshot

Bunlar sonrası uzun bir ara vermiştim, şimdi yeni yeni bu işlere tekrar girdim. Beni tanıyan tanır, tanımayana da artık açıklama yapma ihtiyacı bile duymuyorum.

İyi Akşamlar.

Telifi kaldırtma çabasında bulunduğun kişilerin bu olaydan haberi bile yok :) görüşme kayıtları yukarıda. Hala onlarıda mı inkar ediyorsun ?

---------- Spam Engelliyici 16:57 ---------- Önceki Mesaj 16:56 ----------

Başka yayından dolayı kanalımın kapatıldığı doğrudur . Bu senin attığın telifi hiçe saymayacak maalesef

Konuyu yeni gördüm,

Screenshot by Lightshot
Screenshot by Lightshot

İyi Akşamlar.
merak etme o sahte domain in hesabını sadece burada vermeyeceksin...
adam olsan bir özür dilerdin.
burdan mail satışı yapan arkadaşlara soralım istersen o domaini aldığın maili kime satmışlar.arşivlerine baksınlar...

Konuyu yeni gördüm,

Screenshot by Lightshot
Screenshot by Lightshot

İyi Akşamlar.

telif atmaktan camdan dısarı bakmadın galiba daha öglen vakti yahu :D

Konuyu yeni gördüm,

Screenshot by Lightshot
Screenshot by Lightshot

İyi Akşamlar.

Doğuş grubunu arayarak teyit ettirdim arkadaşlar. Siz de arayın [email protected] size mi ait diye sorun isterseniz.

Tavsiyem videolarınızı silmeniz, gizli videoya da eski indexlerinden dolayı telif gelebiliyor.

kardeş payına gelen teliflerden sendendir kesin başka bir konuda gördüm

Konuyu yeni gördüm,

Screenshot by Lightshot
Screenshot by Lightshot

İyi Akşamlar.

Yuh sana hala neler yazmış.. Sana acıyanın ben, şu an direk süreç filmi telefonla arıyorum.

Son düzenleme:
Telifi kaldırtma çabasında bulunduğun kişilerin bu olaydan haberi bile yok :) görüşme kayıtları yukarıda. Hala onlarıda mı inkar ediyorsun ?

---------- Spam Engelliyici 16:57 ---------- Önceki Mesaj 16:56 ----------

Başka yayından dolayı kanalımın kapatıldığı doğrudur . Bu senin attığın telifi hiçe saymayacak maalesef

SameT adlı şahıs, bak artık arkadaşım vs. demiyorum.
Sen böyle bir tezgah açsan kabul eder misin? Dediğim gibi açılsın dava surec film tarafından, benim lokasyonuma ait herhangi bir bulgu rastlanırsa gider ne hüküm verilirse kabul ederim.

İnsanların emeği üzerinden para kazanmanın adını legal yaptığınız bu dönemde gelip de bana emekten, şereften bahsetmeyin.

Yukarılarda bana şereften haysiyetten bahseden şahıslar için de bir kaç diyeceğim var.

Ne kadar özgünsün?

İnsanların günde 17-18 saat setlerde sabahladıkları diziler üzerinden milyarlar kazanmanız mı sizin şerefli olduğunuzu gösteriyor, yoksa hemen katl-i vaciptir diye atıp tuttuğunuz ben mi şerefliyim.

Önce bi aynaya bakın ne kadar helal iş yapıyorum diye sonra gelin 3 çocuk 5 çocuk babasıyım derdine düşün.

O çocuklarınıza burda milletin videolarını çalarak (editlesen de çalmaktır) kazandığınız paraları yedirirken de gülücükler saçıyorsunuzdur etrafınıza, hatta aldığınız araba resimlerini paylaşırsınız.

Ben 2-3 aydır bu işleri bırakmıştım şimdi de kendi çapımda özgün çalışma yürütüyorum.

Banlıyor musunuz dava mı acıyosunuz ne halt ediyosanız edin ama kendinizi vicdanlı insanlar olarak göstermeyin.

Adamın rahatlıgına bakarmısın böyle ********ce ithamlarla karşı karşıya ve iyi akşamlar diyip gidiyor.

Söyle kardeş payı dizllerinede sen gönderiyordun diyimi telifleri o kadar büyük günaha girdinki, o kadar ah aldınki sen bu ahlarla nasıl yaşayacaksın bilmiyorum ?

[MENTION=8286]krtzyn[/MENTION] Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Doğuş grubunu arayarak teyit ettirdim arkadaşlar. Siz de arayın [email protected] size mi ait diye sorun isterseniz.

Tavsiyem videolarınızı silmeniz, gizli videoya da eski indexlerinden dolayı telif gelebiliyor.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri