krtzyn - Samet Gür İsimli Sahte Telifciden Şikayetçiyim

• Kullanıcı SameT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Şikayetim Var
ftjnhPw.png

Adam küçüklükten belliymiş hırsız dolandırıcı :D

ohaa :D:D:D

Bu arkadaş kendini uyanık sandı herşeyini siliyor. Esip gürlüyordu tehdit ediyordu korkmuyorum vs.. filan diyordu. Şimdi tek tek siliyor herşeyi. Bilişim suçuna vermek isteyen veremeyen varsa ben uğraşırım ben veririm siz sadece kanıtları gönderin bana yeterlidir.

kanıtlar ilk mesajda sundum ;)

O kadar sahte telifci dalyaprak var en malıda bu çıktı içeri girecek la şaka maka :D

adamın bütün kirli camasırlarını dökmüşsünüz korkulur bizim forumdan :D

kanıtlar ilk mesajda sundum ;)

Benim çok sevdiğim bilişim polisi olan bir abim gelecek akşama bu konuyu gösterecem bu üyeyi şikayet edecem ona. Uğraşırsa iyi olacak dolandırıcılardan kurtulmuş olacaz ve hak ve adelet olacak. Olmazsa yazıyı yazıcıdan çıkartıp yarın bilişim şubeye gidecem şikayet edecem bu kişi dolandırıcı diye.

Şükür yaklaşık iki senedir bir kez bile telif göndermeyen (hatta nasıl gönderildiğini bilmeyen ) birisi olarak bu konuyu görünce tüm kanallarımı silip yt işini bırakasım geldi.Korkulur sizden:)

inşallah en ağır biçimde ceza alır. internet aleminin çakalı

krtzyn okuyorsundur hala buraları banlanmışsın ama. Sanırım şimdiye kadar kendini onlar da spam yapıyor diye rahatlatmışsın. Şimdi de gelmiş burda millete siz de spam yapıyorsunuz yazmışsın (ki sen de yapıyormuşsun onu da buldular).

Bu insanların saatlerce günlerce emek vererek yaptığı işin korsan cd/kitap satmaktan farkı var. Öncelikle bir değer yaratılıyor gerçekten; youtube'un izlenimi artıyor, youtube daha çok tıklanıyor, bu reklam olarak geri dönüyor, youtube'da para kazanıyor spam yapanlar da. Öte yandan bu dünyanın en çok tıklanan sitesinden birinde spamini yaptıkları kişi, eser gibi şeylerin de reklamı oluyor. Daha büyük kitlelere ulaşıyor bu çalışmalar. Ama eğer sen böyle bir şey yaptıysan kendinden başka kimseye faydası olmayan bir işe kalkışmışsın ve spam yapmak ile karşılaştırılamayacak bir davranış bu.

Herkes bu kazancının kendine göre muhasebesini yapar fakat bunu yargılamak sana hiç düşmez. O hakkın sahibi zaten istemiyorsa yayınlanmasını kaldırtıyor ya da reklam gelirini üzerine alıyor. Bu arkadaşların günlerce, saatlerce çalışarak verdiği emekler de bir nevi boşa gidiyor. Zaten bunu yapanlar da bu riski göze alıyorlar.

Eğer sen böyle bişey yaptıysan; herşeyi öğrendiğin bu foruma, burada şimdiye kadar yazan değerli bilgiler paylaşanlara, sana bu işi öğretenlere sinsice, haince yapılmış bir saldırı bu. "Ekmek yediği kaba pislemek" diye bir söz vardır. Bir de "Üzüm yemek değil, bağcıyı dövmek." diye bir söz.

İtiraf edip özür dilemek şansın varken bunu yapmadın. Buradaki arkadaşları da baya bir kızdırdın. Youtube işi için bu kadar detaylı çalışanlara karşı böyle bir işe kalkışmak büyük cesaret doğrusu, bu kızgınlıkla sana karşı da aynı detayda çalışacaklardır.

Şu olaydan tek umudum iki ders alman. Birincisi sinsi, hain planlar yapmayı bırakıp kendini çok zeki, diğer insanları aptal yerine koymayı bırakman. Senden zeki olmasa da tecrübeli insanlar karşına çıkacaktır, saygı duymayı öğrenmen. İkincisi ise özür dilemeyi öğrenmen. Evet hepimiz hatalar yapıyoruz zaman zaman ve özür dilemenin insanın gururunu kırabildiği anlar oluyor ama bu insanın hatasını kabul edip bundan sonra daha dikkatli davranması ve ders alması için çok önemli.

Genç bir kardeşimizsin, umarım ders alırsın bu yaşadıklarından ve yaşayacaklarından.

[MENTION=11620]era[/MENTION] mümkünse konu onaysızlara kapatılsın.

Geçen bir olayda ortalığı bir birine katanlar hani neredesiniz ? Bekliyoruz sizleri de bu konuya !

[MENTION=8286]krtzyn[/MENTION] ile bir zirve yapalım. derdini dinleyelim :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri