40 sene önce dünyaya kafa tutarak aldığımız yavru vatan elden gidiyor .Ama daha önemli mevzularımız var pek takmamak lazım.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yavru vatandaki insanlar Türkleri kendileri istemiyor. Stratejik olarak önemli bir toprak olabilir ancak halkı için şunları söyleyim; Türk askerini sevmezler, Kumar turizmi olmasa aç kalırlar ama kendilerini rumlara yamamaya çalışıyorlar, Türk öğrencilere yüksek kira bedeli ile ev vermeye bayılırlar, en kötü olanı da o dönemde Türkler kıbrıs için ölmüşler bu insanların buna gram saygıları yok. Bunları da yaz dostum..
nankörlükte sınır tanımazlar belirteyim dedim.
Belki bunları konuşmak acı ama kıbrıstan Ege Üniversitesine öğrenci olarak gelen karaktersiz birisi bana aynen şunu söylemişti;
"Türkler o dönem kendi menfaatleri için kıbrısa gelip işgal etmişler, bir tek kıbrıslı bile Türkleri çağırmamış. Türkler yüzünden Kıbrıs yıllardır bu halde tanınmamış olarak kalmıştır"
Bakın abartmıyorum, aynen bunları söyledi. Kafasına bira şişesi fırlatmıştım karaktersize o bile denk gelmemişti. O kadar da bu hayatta şanslı insanlardır.
Kurak toprakları bizim ülkemizde kumar yasaklandığı için bir an değerlenmiştir (kumarı savunmuyorum yanlış anlaşılmasın)
Yıllarca içme suyu, gıda yardımı, askeri yardım, sağlık yardımı gibi hayati yardımı Türkiyeden almışlardır.
Bence Kıbrıs, Türkiye'nin kangrenli koludur. Bırakalım rumların himayesine geçsinler. Türkiye bu toprakların bu coğrafyanın en önemli ülkesidir.Türkiye varken rumlarla ittifak yapsınlarda bakalım nasıl yaşayabilecekler. Türkler olmasa bunlar o kç kadar adada rumlarla ancak birbirlerini yerler.
Arkadaşlar şu Türkiye'yi sevmeyen Kıbrıslılar meselesini fazla abartıyorlar emin olun şuan sayım yapsalar bu kitle en fazla %30 çıkar. Bunlarda oranın komunisti,anarşisti işte lakin TV'lerde basında bilinçli olarak hep bunlar gösterilerek Kıbrıs halkı Türkiye'yi sevmiyor gibi bir imaj çiziliyor yıllardır. Kıbrıs'ta da aynı şekilde Türkiye Kıbrıs'ı işgal ediyor şeklinde ajanlar, casuslar ve provakatörler tarafından propaganda yapılıyor. Ülke olarak yapmamız gereken bu provakatör ve ajanları imha edip, doğru düzgün bir eğitimle Kıbrıs Halkını ve Türk halkını birbirine düşman değil dost olmasını sağlamaktır.
Bakın Arkadaşlar İsrail bayrağının üst ve alt çizgileri Fırat ve Nil Nehirleri'ni ortadaki Davud yıldızı da Yahudileri temsil eder. İsrail'in çevresi düşmanlarıyla sarılı. Eğer İsrail'e Askeri Bir Müdahale Olursa En Yakın Yardım Kıbrıs Üzerinden Gönderilebilir..
Oyüzden Bindoküzyüzlü Yılların Başında İngiltere İlk Olarak, Kurulacak Olan İsrail'den Önce Kıbrıs'ı İşgal Altına Almış ve Daha Sonra 1948'de İsrail Kuruluşunu İlan Etmiştir..
Yunanistan'ı Taşeron Olarak Kullanan Dünya Siyonizm'i Devamlı Kıbrıs'ı Tamamen Kontrol Altına Almak İçin Tahriklerde ve Katliamlarda Bulunmuştur..
Erbakan'ın 1974 Kıbrıs Harekatı İle Kıbrıs'ta Bağımsız Bir Türk Devleti Kurulmuş ve Kıbrıs Kontrol Altına Alınmıştır..Yalnız Asıl Dikkat Çekici Nokta KKTC Bayrağının İsrail Bayrağı İle Benzer Özellik Göstermesidir..
Yukarıda Belirttiğimiz Gibi İsrail Bayrağı; Fırat ve Nil'i Temsilen İki Mavi Çizgi Arasında Siyon Yıldızı'nın Oluşudur..
Kıbrıs Bayrağında İse İki Kırmızı Çizgi Arasında, Ay-Yıldız Bulunmaktadır..
Erbakan'ın Küresel Güçlerle Olan Mücadelesi ve "Yeni Bir Dünya" İsteği Gözönüne Alınırsa Bu Bayrak Dünya Siyonizmine Bi Meydan Okumadır:
" Fırat ve Nil'i Kanla Doldururum Ama Bu Toprakları Sana Vermem!!.."
Yani Kıbrıs ister bizi sevsin ister sevmesin bizim o toprakları verme gibi bir lüksümüz yok. Verirsek zaten dünya tarihi boyunca bir daha ne caydırıcılığımız ne ciddiliğimiz kalır kendi kendimizi atıp tutup dururuz.
Belki bunları konuşmak acı ama kıbrıstan Ege Üniversitesine öğrenci olarak gelen karaktersiz birisi bana aynen şunu söylemişti;
"Türkler o dönem kendi menfaatleri için kıbrısa gelip işgal etmişler, bir tek kıbrıslı bile Türkleri çağırmamış. Türkler yüzünden Kıbrıs yıllardır bu halde tanınmamış olarak kalmıştır"
Bakın abartmıyorum, aynen bunları söyledi. Kafasına bira şişesi fırlatmıştım karaktersize o bile denk gelmemişti. O kadar da bu hayatta şanslı insanlardır.
Kurak toprakları bizim ülkemizde kumar yasaklandığı için bir an değerlenmiştir (kumarı savunmuyorum yanlış anlaşılmasın)
Yıllarca içme suyu, gıda yardımı, askeri yardım, sağlık yardımı gibi hayati yardımı Türkiyeden almışlardır.
Bence Kıbrıs, Türkiye'nin kangrenli koludur. Bırakalım rumların himayesine geçsinler. Türkiye bu toprakların bu coğrafyanın en önemli ülkesidir.Türkiye varken rumlarla ittifak yapsınlarda bakalım nasıl yaşayabilecekler. Türkler olmasa bunlar o kç kadar adada rumlarla ancak birbirlerini yerler.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.