Laptop onerilerinizi alayim

Laptop alacaksan ya Lenovo al yada Asus al.. 2 side taş gibi verdiğin linklerden Asus'u öneririm aynı laptop ın sadece işlemcisi i5 olanı geçen 1790 tl ye bizim müdüre aldırttım gerçekten harika bi laptop.

Laptop alacaksan ya Lenovo al yada Asus al.. 2 side taş gibi verdiğin linklerden Asus'u öneririm aynı laptop ın sadece işlemcisi i5 olanı geçen 1790 tl ye bizim müdüre aldırttım gerçekten harika bi laptop.

dell de çok iyi gibi geldi bana. bilgisayarcı bi tanıdık önermişti dell i

Kesinlikle msi al keyfine bak. Ayni özelliklerde diger markalarda fiyat farki 1.5 katina kadar cikiyor.

Abi Asus marka laptoptan yazıyorum şuan sana . Destek konusunda hiç sıkıntın olmaz hdd mı bozmuştum 1 haftada elime geri ulaştı ki araya hafta sonu girmese 3 günde bile alırdım gibi .Ücretsiz her işlem her zaman e postalarına cevap veriyorlar destek konusu çok iyi . Isınma sorunuda yok Asus'larda genel olarak . Yani kullandığım modeller ve internette okuduğum bilgilerden bunu açıkça belirtebilirim .

Abi Asus marka laptoptan yazıyorum şuan sana . Destek konusunda hiç sıkıntın olmaz hdd mı bozmuştum 1 haftada elime geri ulaştı ki araya hafta sonu girmese 3 günde bile alırdım gibi .Ücretsiz her işlem her zaman e postalarına cevap veriyorlar destek konusu çok iyi . Isınma sorunuda yok Asus'larda genel olarak . Yani kullandığım modeller ve internette okuduğum bilgilerden bunu açıkça belirtebilirim .

model ne hocam ve kaça aldınız

lenovo kullanıyorum bırak ısınmayı soğuk üflüyor yawru :) pes felan oynarken hafif sıcak üflüyor başka ısınma yok [MENTION=83]OzanErsin[/MENTION]

Kardeş ona bakarsan dell teknik servisi eve gönderiyor. :D Laptopun bozuldu servis gelip eve soruna bakıyo

hocam model yazın sizde inceleyelim hep birlikte :)

benimki lenovo B590 i5 işlemci 2.5 ghz (turbobit 3.2 ghz) çift ekran kartlı ( 1gb paylaşımlı 1 gb paylaşımsız ) 500 gb hdd, 64 bit , 4gb ram... ram düşük ama pc canavar.6 ay önce 1000 tlye aldım.çok memnunum.kusura bakma link bulmaaya erindim :)

Kardeş ona bakarsan dell teknik servisi eve gönderiyor. :D Laptopun bozuldu servis gelip eve soruna bakıyo

Tamam hocam ona bir şey demedim ama ben şuan laptop alıyor olsam dell almam çünkü zor bi zamandan geçiyor el değiştirdi vs. laptop üretimini durdurursa ve 1 sene sonra falan garantiyle pek uğraşmazsa sıkıntı olabilir .

---------- Mesaj saat 00:00:20 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:58:20 civarında gönderildi. ----------

model ne hocam ve kaça aldınız

Asus K55VJ-SX077D 10 ay kadar oluyor alalı fiyatını hatırlamıyorum . Benim gibi çok oyun oynamıyorsanız yani ekran kartına çok önem vermiyorsanız alınabilecek bir ürün ön kısmı alimiyum olduğu için bilek kısmı hep soğuk hoş bir laptop tek eksiği ekranı kötü

Güzel laptop hocam işlemcide 4. nesillerede bakabilirsiniz fiyatlarını bilmiyorum gerçi 2200 aşabilir belki 4. nesiller . Ama oyun vs işlerle uğraşıyorsanız bu tür ekran kartları size yetmeyebilir belli bir zaman sonra

öyle oyun delisi değilim hocam. açarım arada 5-10 adam vurur çıkar crysis battlefield tarzı oyunlarda :)

öyle oyun delisi değilim hocam. açarım arada 5-10 adam vurur çıkar crysis battlefield tarzı oyunlarda :)

Ben kendi laptopumda craysis 3 ü rahat oynadım makinamı övdüm o kadar ama temmuz ayında bir kez sıcaktan kapandı crysis 3 oynarken oda hava sıcaktı deyip geçiyorum :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri