Life Network Aralık ayı kazançları Ocak ayı ödemeleri

• Kullanıcı hemato
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diğer Partner Networkleri
Excel dosyasi attilar ocakta atilan kanal listede yok :( 3 telif yemisti tekrar mail attim bakim ne dicek.

Lifedan gelen cevap

Пока Гугл нам на пришлет инфо по ним, оплаты не будет. Я думаю недели 2-3 еще.

google info gondermezse odeme olmuyacaq 2-3 haftda daha bekliyin

[MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] yazabiliyosan sen yaz hocam şunlara 9 ocakta yazmışım aralık ödememi bankaya yatırın diye sallamamışlar geç oldu değiştiremeyiz diyip duruyolar şimdi sor bakayım seninkini değiştircekler mi ? 20 si demişlerdi sana .

ben dün gece uyumadan hemen önce mesaj atmıştım,ögle saatlerinde gördüm cevaplarını hocam.1 saat içerisinde dönüş yap hemen banka hesabını diye fakat ben bu mesajı 1-2 saat geç gördüm.tabiki yinede cevap attım ama bu ay geçti artık ocak ayı için degiştirebilirim dediler.bende tekrar mesaj attım şimdi ve 12.01.2015te mesaj atıp işte ödememi paypaldan bankaya degiştirmek istiyorum dedim sizde bana "Please mail me on 21.01" dediniz.hala zamanım var,şimdi neden degiştirmem diyorsunuz dedim.henüz cevap gelmedi,bakalım napıcaz...

---------- Spam Engelliyici 19:23 ---------- Önceki Mesaj 19:22 ----------

dünya engeli gelmişti partnerden atmışlar öderlermi?

hocam kanal kapanırsa,partnerden atılırsa ödeme 1 ay sonraya kalır.benim bildigim...

öyle şey olur mu ya sahte teliften gitse kanalım ona mı gidicek para olur mu öyle şey.

Hayır kardeş Gerçek video sahibi parayı geri isterse gidiyor :) belgesini sunuyor parasını alıyor

arkadaşlar aynı paypal ile farklı kanallardan ödeme alabiliyoruz mu lifede?

ben dün gece uyumadan hemen önce mesaj atmıştım,ögle saatlerinde gördüm cevaplarını hocam.1 saat içerisinde dönüş yap hemen banka hesabını diye fakat ben bu mesajı 1-2 saat geç gördüm.tabiki yinede cevap attım ama bu ay geçti artık ocak ayı için degiştirebilirim dediler.bende tekrar mesaj attım şimdi ve 12.01.2015te mesaj atıp işte ödememi paypaldan bankaya degiştirmek istiyorum dedim sizde bana "Please mail me on 21.01" dediniz.hala zamanım var,şimdi neden degiştirmem diyorsunuz dedim.henüz cevap gelmedi,bakalım napıcaz...

---------- Spam Engelliyici 19:23 ---------- Önceki Mesaj 19:22 ----------

hocam kanal kapanırsa,partnerden atılırsa ödeme 1 ay sonraya kalır.benim bildigim...
İşlerinemi gelmiyo anlamıyorm ki saygısız saygısız cevaplarda veriyolar. Adamlarm keyfi yüzünden paypala bi ton komisyom ödücem

Baktm şimdi benim bi kanalım 17 ocakta kapanmş sahte flagtan kapandı güzelm kanal aralık parası nolcak acaba kesinti yapçaklar mı çok merak edyrm sallayp duruyolar. Bu kadar bozucağını hiç tahmin etmezdim bu partnern ne hallere düşürdü milleti be yazık.

Baktm şimdi benim bi kanalım 17 ocakta kapanmş sahte flagtan kapandı güzelm kanal aralık parası nolcak acaba kesinti yapçaklar mı çok merak edyrm sallayp duruyolar. Bu kadar bozucağını hiç tahmin etmezdim bu partnern ne hallere düşürdü milleti be yazık.

Bu ay life nerdeyse 1k dolar kaldı.İnşallah önümüzdeki ay öderler.Ama birdaha büyük ihtimal life sokmuycam.Quiz yine daha iyi ya

Bu ay life nerdeyse 1k dolar kaldı.İnşallah önümüzdeki ay öderler.Ama birdaha büyük ihtimal life sokmuycam.Quiz yine daha iyi ya
Benim kasım ayından 300 dolar gibi bi rakamda blokeli öderlermi belli değil bu ay alıcammı belli değil. Quizde aynı lifeta ikiside aynı.

2 tane çok kazandıran kanalım kapanmış. allahtan paralar kesinleşmişti diyecemde bu seferde ocak kazancıma blocke konacak :) stres hastası oldum resmen

İşlerinemi gelmiyo anlamıyorm ki saygısız saygısız cevaplarda veriyolar. Adamlarm keyfi yüzünden paypala bi ton komisyom ödücem

bende aynı durumdayım hocam ne yazıkki.21inde mail at tekrar demişlerdi şimdi geçti artık diyorlar.cevap gelmedi henüz ama büyük ihtimalle o parayı vericez biz paypala :(

para kazanması kapatılan fakat açık olan kanalın ödemesi de 1 ay sonra mı alınıyor, tecrübeli olan var mı bu konuda?

1 ay sonra alırsın hocam,ama kazanca da bağlı 500$ üstüyse dediğim geçerli..

yüklü bi miktardı hocam, mail attım facebooktaki son paylaşımımıza bakın yazmış.

Kod:
Guys, for your information:
If your channel has been terminated for any reason at the time when we make the list for payment (15-20 numbers): it will NOT be paid during this period.
It's connected with new G. policy regarding terminated channels. Until we don't get detalization about such channels, we have to wait (currently we received information about October terminated channels).
Payment for such channels will take us only one or as maximum two payment periods more, but IT WILL BE paid in any way (except cheat CPM channels), just with a little delay and (maybe) with a little correction (0-15%).
Hope for your understanding.

Bunu biri tam olarak çevirirse çok sevinirim.

beyler size bir sorum var hazır konuyu görmüşken sorayım
şimdi zamanında bir kanalımı life sokmustum ama kazancı cok azdı gecenlerde girdin baktım kazanc 200 dolar olmus ama gelen sözleşmeyi imzalamamısım simdi de imzalanmıyor süresi geti gibi birsey yazıyor simdi ben tekrar sözleşmeyi nerden isteyecegim ege rmail atacaksam maile ne yazayım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri