Life Network Aralık ayı kazançları Ocak ayı ödemeleri

• Kullanıcı hemato
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diğer Partner Networkleri
B6mfi5DCQAEfoUC.jpg

Hayirdir

konuyu okuyan 490,beğenen 140 olduğunda paylaşıcam,çok fena gelişme

kanal kapanması ile partnerden atılması aynı.alırsın ama geç alırsın hocam :)

benım kasımda para kazanma halen acık patnerden atıldım tek telif yuzunden odenmedı param bloke kondu dunde kanal acık sadece 1 topluluk vardı ıcındede guzel bı para vardı patnerden atmıslar arkadaş kanal ayakta dursun paramızı alak dıe elımızden gelenı yapıoruz bu seferde patnerden atıorlar hayır 18 artı v.s hıcbırseyde yok kanalda of :(

Başlık hatalı. Life Aralık ayı kazançlarını Şubat ayında öder.

Başlık hatalı. Life Aralık ayı kazançlarını Şubat ayında öder.

Hayir kasim ayi kazancini aralikta odedi araligida ocakta odeyecek ayin ilk gunlerine sarkar ama subat diyemeyiz genelde hepsi ocakta odeniyor

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayir kasim ayi kazancini aralikta odedi araligida ocakta odeyecek ayin ilk gunlerine sarkar ama subat diyemeyiz genelde hepsi ocakta odeniyor

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2-5 Şubat yazdılar.
Kasım erken ödendi yılbaşı nedeniyle.

kanal kapanması ile partnerden atılması aynı.alırsın ama geç alırsın hocam :)

sağolun hocam bir sorum daha var kanalımın hangi partnerde olduğunu nerden anlayabilirim ya quizdi ya lifeydi e postasına bakıyorum 2 sindende mail vs hiç bişi gelmemiş hangisinde acaba buya .(

sağolun hocam bir sorum daha var kanalımın hangi partnerde olduğunu nerden anlayabilirim ya quizdi ya lifeydi e postasına bakıyorum 2 sindende mail vs hiç bişi gelmemiş hangisinde acaba buya .(

E kanalına gir bak :) youtube hesabına.. Kanal kısmında yazıyor işte hangisi olduğu. He giremiyorum diyorsan herhangi bir videoya gir. Sağ tıkla sayfa kaynak kodundan arat. Life yaz Quiz yaz falan filan..

Aynen daha basidi :D

E kanalına gir bak :) youtube hesabına.. Kanal kısmında yazıyor işte hangisi olduğu. He giremiyorum diyorsan herhangi bir videoya gir. Sağ tıkla sayfa kaynak kodundan arat. Life yaz Quiz yaz falan filan..

Aynen daha basidi :D

arkadaşın kanalı partnerden atılmış,atılmadan önce hangi partnerdeydim diye soruyormuş hocam... işi zor yani.

Arkadaşlar aralık kazançları muhtemelen 15 inde kesinleşecektir

Olası soruları şimdiden cevaplandırayım;

Aralık kazancı blockedsiz Ödemeleri ocak 20 ile şubat 5 i arasında yapılır
Aralık kazancı blockedli ödemeleri için şubat 20 de tekrar mail atıp bilgi almalısınız, sıkıntı çıkarmazlarsa şubat 20 mart5 arası alırsınız.
Kasım ayının blockedli kazançlarıda şubat 20 de mail atıp bilgi alın eğer sıkıntı çıkarmazlarsa ve atıcaklarsa ocak20 şubat5 yapılır

Life'ın en son facebook durumunda banka limitinin 100$ a indirildiği söylendi.

Ödeme yöntemi değiştirmek için Life network'e:

yazmanız yeterli olucaktır sonrasında size şablon göndercekler.

Ödeme yöntemlerinizi en geç o anki ayın 15 ine kadar değiştirebilirsiniz, yoksa bir sonraki aya atar.

Konuya Life ödemeleri ile ilgili sorun problemleriniz varsa belirtin, konu dışı muhabbette bulunmayın lütfen, vakit oldukca cevaplarım.
Sizler için üşenmedim konuyu hazırladım, umarım beğenirsiniz.
Umarım herkez istediğini alır.
hocam banka olarak seçmek istiyorum ama kanal çok her kanalın kendi mailiinden mail mi atmam lazım yoksa xxxxpaypal a bağlı hesapları şu bankaya alabilirmiyim şeklinde olurmu

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri