Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
konuyu okuyan 490,beğenen 140 olduğunda paylaşıcam,çok fena gelişme
konuyu okuyan 490,beğenen 140 olduğunda paylaşıcam,çok fena gelişme
kanal kapanması ile partnerden atılması aynı.alırsın ama geç alırsın hocam![]()
Başlık hatalı. Life Aralık ayı kazançlarını Şubat ayında öder.
Hayir kasim ayi kazancini aralikta odedi araligida ocakta odeyecek ayin ilk gunlerine sarkar ama subat diyemeyiz genelde hepsi ocakta odeniyor
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2-5 Şubat yazdılar.
Kasım erken ödendi yılbaşı nedeniyle.
kapanan kanalların kasım kazancıyla ilgili bir gelişme varmı
kanal kapanması ile partnerden atılması aynı.alırsın ama geç alırsın hocam![]()
sağolun hocam bir sorum daha var kanalımın hangi partnerde olduğunu nerden anlayabilirim ya quizdi ya lifeydi e postasına bakıyorum 2 sindende mail vs hiç bişi gelmemiş hangisinde acaba buya .(
sağolun hocam bir sorum daha var kanalımın hangi partnerde olduğunu nerden anlayabilirim ya quizdi ya lifeydi e postasına bakıyorum 2 sindende mail vs hiç bişi gelmemiş hangisinde acaba buya .(
E kanalına gir bakyoutube hesabına.. Kanal kısmında yazıyor işte hangisi olduğu. He giremiyorum diyorsan herhangi bir videoya gir. Sağ tıkla sayfa kaynak kodundan arat. Life yaz Quiz yaz falan filan..
Aynen daha basidi![]()
hocam banka olarak seçmek istiyorum ama kanal çok her kanalın kendi mailiinden mail mi atmam lazım yoksa xxxxpaypal a bağlı hesapları şu bankaya alabilirmiyim şeklinde olurmuArkadaşlar aralık kazançları muhtemelen 15 inde kesinleşecektir
Olası soruları şimdiden cevaplandırayım;
Aralık kazancı blockedsiz Ödemeleri ocak 20 ile şubat 5 i arasında yapılır
Aralık kazancı blockedli ödemeleri için şubat 20 de tekrar mail atıp bilgi almalısınız, sıkıntı çıkarmazlarsa şubat 20 mart5 arası alırsınız.
Kasım ayının blockedli kazançlarıda şubat 20 de mail atıp bilgi alın eğer sıkıntı çıkarmazlarsa ve atıcaklarsa ocak20 şubat5 yapılır
Life'ın en son facebook durumunda banka limitinin 100$ a indirildiği söylendi.
Ödeme yöntemi değiştirmek için Life network'e:
yazmanız yeterli olucaktır sonrasında size şablon göndercekler.
Ödeme yöntemlerinizi en geç o anki ayın 15 ine kadar değiştirebilirsiniz, yoksa bir sonraki aya atar.
Konuya Life ödemeleri ile ilgili sorun problemleriniz varsa belirtin, konu dışı muhabbette bulunmayın lütfen, vakit oldukca cevaplarım.Umarım herkez istediğini alır.
Sizler için üşenmedim konuyu hazırladım, umarım beğenirsiniz.
hocam banka olarak seçmek istiyorum ama kanal çok her kanalın kendi mailiinden mail mi atmam lazım yoksa xxxxpaypal a bağlı hesapları şu bankaya alabilirmiyim şeklinde olurmu
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.