Life Network Aralık ayı kazançları Ocak ayı ödemeleri

• Kullanıcı hemato
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diğer Partner Networkleri
ödeme yöntemini adam gibi değişsinler,paypalla uğraşmasınlar o zaman. ayın 10unda mail attık dashboard gelecek öyle değiştirirsiniz dediler. dashboard gelmedi ayın 13ünde mesaj attık bu ay değiştiremeyiz bidahaki ay değiştirin dediler. daha ödemelere baslamaya 1 hafta varken neyine değişmiyolar anlamıyorum. al böyle uğraşırız işte paypalla.

ödeme yöntemini adam gibi değişsinler,paypalla uğraşmasınlar o zaman. ayın 10unda mail attık dashboard gelecek öyle değiştirirsiniz dediler. dashboard gelmedi ayın 13ünde mesaj attık bu ay değiştiremeyiz bidahaki ay değiştirin dediler. daha ödemelere baslamaya 1 hafta varken neyine değişmiyolar anlamıyorum. al böyle uğraşırız işte paypalla.

bi ton mesaj attım dedim bak değiştirin ben paypala komisyon ödemek istemiyorum ben size yazdım önceden sizin sorununuz dedim yok değiştirmediler bide üstüne değiştirmiyorum mail atma dedi dahada kıl oldum şimdi kendileride uğraşırlar böyle bizide uğraştırırlar :)

bence paypal ödeme seçeneğini kaldırsınlar direk ne bu amariganlılara paramız gider nede fazladan komisyon öderiz

ben hem life hem quizdeki kanalları birer birer webmoney ve bankaya geçiriyorum,kazancına göre.yeni kanalları zaten webmoney olarak baglıyordum,öylede devam edicem :)

bir kaç sorum var hocam..
Life in da alt ödeme limiti 100 dolara indi mi ? banka için
ikinci soru örneğin bi kanal kapandı ve 30 dolar kazandırmış onu bankadan alabilecek miyiz nasıl bi yol çizecekler?

paypal odemelerinde sorun oldugunu nerden ogrendiniz acaba ?

life ın bu ayki ödemeleri quiz tarafından yapıldı,parasını alan arkadaşlara tabi.ödemeler tamamlanamadan quiz-paypal arasında sorun çıktı.bunla ilgili biçok konu var zaten forumda,hepimiz diken üzerindeyiz şuan bu quiz-paypal arasındaki sorun yüzünden.quiz kendi ödemelerini yapamıyorken,life ın ödemelerinide yapamayacaktır haliyle.

---------- Spam Engelliyici 03:24 ---------- Önceki Mesaj 03:21 ----------

bir kaç sorum var hocam..
Life in da alt ödeme limiti 100 dolara indi mi ? banka için
ikinci soru örneğin bi kanal kapandı ve 30 dolar kazandırmış onu bankadan alabilecek miyiz nasıl bi yol çizecekler?

hem quiz hem life da banka limiti 100$ a indi,bunu her ikisinede mesaj atıp sordum ve dogruladılar daha önce.zaten başka arkadaşlarda sorup,cevabını eklemişti bi ara foruma.ayrıca,life da paypal alt limiti 30$ deniyordu eskiden.ama o ara 10-15$da iken kapanan kanalın parasını life ödedi aynı şekilde paypala.banka için de tabi net cevabı onlardan almak gerekiyor ama prosedür aynı şekilde işleyecektir.zaten her kanala ayrı ayrı banka hesabı açmayacaksınzı heralde :) 100$ limit her kanal için degil,o banka hesabına alınacak toplam kazanç.

ben hem life hem quizdeki kanalları birer birer webmoney ve bankaya geçiriyorum,kazancına göre.yeni kanalları zaten webmoney olarak baglıyordum,öylede devam edicem :)

bankaya geçirmek istediğin kanalların vardı onları geçirdiler mi webmoneye ? geçirdilerse sana zahmet bana anlat hocam şu webmoneyi halledeym bende olmucak böyle yoksa içim içimi yiyo valla yüklü miktar gelcek bloke yemeyelm yazık olur :)

[MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] hocam açıklar için sorun yok dediğin gibi zaten ama kapananlar için merak ediyorum.. gerçi bir ayda kapanan sayısı baya oluyor ama atıyorum 1 tane kapandı ve 30 dolar kazandırdı.. acaba bunu ödicekler mi ödeyeceklerse kesinti miktarı ne olacak aklımı bu olay kurcalıyor yoksa webmoney ile hiç uğraşmak istemiyorum direk bankadan almak mantıklı

bankaya geçirmek istediğin kanalların vardı onları geçirdiler mi webmoneye ? geçirdilerse sana zahmet bana anlat hocam şu webmoneyi halledeym bende olmucak böyle yoksa içim içimi yiyo valla yüklü miktar gelcek bloke yemeyelm yazık olur :)

bankaya çekmek istediklerimi önce geçirmeyi kabul ettiler,sonra o arada benim banka hesabında sorun çıktı ve iptal etmek zorunda kaldım.ben bankadaki sorunu çözdükten sonrada artık bu ay geçti,gelecek ay bakarız dediler yani bende paypala alıcam onların ödemelerini bu ay.gelecek ay içinde işte banka ve webmoneye geçirdim nerdeyse lifedakilerin hepsini,quizinde yarısı bitti.onlarıda paypaldan kurtarırsam tamamdır :)

[MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] hocam açıklar için sorun yok dediğin gibi zaten ama kapananlar için merak ediyorum.. gerçi bir ayda kapanan sayısı baya oluyor ama atıyorum 1 tane kapandı ve 30 dolar kazandırdı.. acaba bunu ödicekler mi ödeyeceklerse kesinti miktarı ne olacak aklımı bu olay kurcalıyor yoksa webmoney ile hiç uğraşmak istemiyorum direk bankadan almak mantıklı

benimki söyledigim gibi tahmindi sadece,klasik banka kesintisi ne ise o da aynı olur.sadece 30$ göndericek olsalar,hepsi kesintiye gider herhalde zaten :D ama şöyle bişey var.sonuçda kapanan kanalın ödemesi 1 ay gecikmeli yapılıyor bildinizi üzere hocam.o kanal o ay kapanırsa,bloke yer.o süre içerisinde sizde gerekirse bi webmoney hesabı açar,ödemeyi bu hesaba yapın dersiniz ve para webmoney hesabına gelir.yoksa söyledigim gibi 30$ gelicek olsa hepsi kesintiye gider zaten :D

Şimdi ödeme miz yapılmicakmı Lifede beş kanal var paypala bağlı

Beyler daha önce bankaya (iş bankası) yurt dışından dolar olarak hiç ödeme almadım.. Dolar olarak alabilmek için bankaya gidip bildirmem mi gerekiyor? Hesabım muhtemelen dolara açık değil.. İnternet ortamından halledebilir miyim acaba?

Aynı şekil WebMoney içinde geçerli oraya banka hesabını eklediğimde dolara olarak mı yollanıyor? Yoksa paypalda ki gibi doları tl ye çevirebiliyor muyuz?

Beyler daha önce bankaya (iş bankası) yurt dışından dolar olarak hiç ödeme almadım.. Dolar olarak alabilmek için bankaya gidip bildirmem mi gerekiyor? Hesabım muhtemelen dolara açık değil.. İnternet ortamından halledebilir miyim acaba?

Aynı şekil WebMoney içinde geçerli oraya banka hesabını eklediğimde dolara olarak mı yollanıyor? Yoksa paypalda ki gibi doları tl ye çevirebiliyor muyuz?

Web money de TL olarak gönderir, ama kurları türkiyeye çok yakın ve 15 dk içinde geliyor ödeme.

Web money de TL olarak gönderir, ama kurları türkiyeye çok yakın ve 15 dk içinde geliyor ödeme.

Sevindim, dolar vs uğraşmaya gerek yok o zaman. Ben direk bankaya almak yerine webmoney e alayım öemelerimi bundan sonra :)

quiz aralık parasını pp ye göndermedi bana-life de blokelenecek büyük ihtimal,sanırım olayın çözülmesini bekliyor-çözülmezse kanallar için yeni bir ödeme yöntemi seçin diyecek..

Son düzenleme:

banka hesabının dolara açık olması diye bişey yok hocam.senin kullandıgın tl hesabı zaten,ona quiz-life para göndersede hesabına gelmeden geri gidiyor.gidip bankaya yeni bi hesap açtıracaksın ama bu kez $ hesabı olucak.yada iş bankasının web sitesini kullanıyorsan,ordanda 2dkde $ hesabı açabilirsin.

Sanirim herkes quizin paypal blokelerine odaklandigindan burasi unutulmus :)
Kuveyt turk hesaba odeme geldi sabah.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri