Life Network Ekim Ayı Kazançları Kasım Ödemeleri 2014.

bende hala gelisme yok pqypalin limitini dusurdum bu ay cekim limiti 360tldi sikintu olur mu ? 750e be zaman tumlenir ?

Life bağlı kanallarımın çoğunun ödemesi gelmiş.Hepsi 3 haneli

life den gelen ödemelerde kanal ismi yada linki olmuyor kanalları nasıl ayırt edebiliyorsunuz.

Bana daha tek kanalın gelmiş dğper ppler boş hadi gece gece sevindir bizi :(

---------- Spam Engelliyici 01:55 ---------- Önceki Mesaj 01:53 ----------

:)
Geçen ay tek kanal vardı bulmak zor olmadı ama bu ay 4 kanal var artık yazı tura atarım.

sende 4kanal bende 104kanal :D

Bu arada benim dün gece aldığım 3 haneli ödemem kapanan kanalın idi.

eyler bi kanalım 3 gün önce falan spamdan kapanmış , videoları gizlmiştim ödeme bekliyordum bunun bu ödemsi ayın 5ine kadar yapılır mı?
ne zaman yapılır?
içinde 2 ayın toplam kazancı vardı türk parasıyla tam 5 haneli oluyor
ayrıca lifye mail atmıştım ödemeyi bankaya istemiştim kapanan kanalın parasını bankaya öderler mi?

ilk defa bi partnerden para alıcaz. Hala gelmedi. Kanal 5 ekimden beri açık. Umarım alırız parasınıda düzlüğe çıkarız

Son düzenleme:
eyler bi kanalım 3 gün önce falan spamdan kapanmış , videoları gizlmiştim ödeme bekliyordum bunun bu ödemsi ayın 5ine kadar yapılır mı?
ne zaman yapılır?
içinde 2 ayın toplam kazancı vardı türk parasıyla tam 5 haneli oluyor
ayrıca lifye mail atmıştım ödemeyi bankaya istemiştim kapanan kanalın parasını bankaya öderler mi?

1 ay gecikmeli odeyebilirler. Mail atip sor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri