Bugün mesaj attım ödeme yapmadınız diye.Çünkü bana 5 kadar ödeme yapıcaz yapmassak mail atın demişlerdi.Cevap daha gelmedi.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hala parasını alamayan var mı? pes!
yemin ediyorum bütün işlerim aksadı. Ödüceklerimi ödücektim geçe kaldı. 10 aralıkta doğum günüm kız arkadaşım falan güzel bi eğlence yapıcaktm biyerde dedim en geç 5 inde gelir o aksadı. Bide bunun paypaldan bankaya geçme süresi var. En güvendiğimiz partnerin yaptığı olaya bak arkadaş.
kasımda 4 hanelide bende birikti bakalım ödeyeceklermi.
şuan bendede bu korku var.önceki ödeme az bişeydi,pek takmadım.1 teliften atılan kanalın parası vardı almayı bekledigim sadece ama onu zamanında mı ödüyorlar yoksa kapanan kanal gibi gecikmeli mi ödüyorlar onu dahi bilmiyordum.sadece belki gönderirler dedim ama gelen bişey olmadıfakat,kasımda bende yüksek bi mebla kazandım.inşallah sorunsuz bi şekilde alırız ödemeyi bu ay sonunda.
Lifeında bir gün bozucağı belliydi .
Hocam 5ine kadar ödemeler bitecek diyede vurgulamışlar. Paypal bu hafta sonuda yatırabilirler. 5ini geciktirdikleri gibi hafta sonu bide tatil yapıyo adamlar.hocam facebook sayfalarında yazdıklarına göre 1-7 aralık arası çok nadiren çalışacaklarını belirtmişler. Rusya'daki bir tatilden dolayı sanırım. Bence yarın ödemesi gelmeyen herkesin ödemesi yollanır.
Acil lazımdı[MENTION=13872]Psi[/MENTION] halen burda mısın sengit kafa dinlen dedim yaw yarın alacaz
almazsak o zaman kötüleriz
![]()
Acil lazımdıkaç gündür cehennemden kombine aldım
![]()
İlk defa böyle birşey yapıyorlar. Belki de ödemelerimiz yapılmayacak
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.