Arkadaşlar bir yaşında bir kızım var ve bu gece çok kötü bir olay yaşadık kızım evde bulunanan usb yi yuttu malesef. usb bilgisayara takılıydı kızım da geldi yanıma ve gelip oynadı kurcaladı bilgisayardayken ben de çıkarıp eline verdim usbyi oynasın diye uzun olduğundan hiç tahmin etmedim yutacağını.allahtan hemen kustu ve ben de farkına vardım usb yi yuttuğunu bir iki dakika uğraştık çıkarmak için ama çıkmadı lanet olası şey.hmn hastaneneye götürdüm kızımı apar topar allahtan hastane hmn evin karşısında.hastanede fazla bir işleme gerek kalmadan kendi kendine çıkardı kızım usbyi.kızımın o anlardaki çaresiz bakışı beni mahvetti öldüm ölüdm dirildim adeta.lütfen çocuğunuz kardşinz yeğeniniz her kim varsa ise lütfen çok çok dikkat edin gerçekten bazı şeyler uzaktan çok kolay basit geliyor ama insanın başına geldiğinde anlıyor insan.
lütfen her zaman dikkat edin ve her zmn önleminizi alın evde odada çocukların olduğu yerlerde ufak tefek şeyler yutabilecek şeyleri ortaya bırakmayın
bu konuyu açmak istedim belki birilerini uyarmak belki birilerine bir faydam olmak amacıyla belki vicdan azabıyla belki çok üzülüdm belki derdimi sıkıntımı paylaşmak istedim,işte açmak iştedim iyi geceler herkese
lütfen her zaman dikkat edin ve her zmn önleminizi alın evde odada çocukların olduğu yerlerde ufak tefek şeyler yutabilecek şeyleri ortaya bırakmayın
bu konuyu açmak istedim belki birilerini uyarmak belki birilerine bir faydam olmak amacıyla belki vicdan azabıyla belki çok üzülüdm belki derdimi sıkıntımı paylaşmak istedim,işte açmak iştedim iyi geceler herkese