Lütfen Dikkat ve Okuyalım Lütfen

askbahcesii

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar bir yaşında bir kızım var ve bu gece çok kötü bir olay yaşadık kızım evde bulunanan usb yi yuttu malesef. usb bilgisayara takılıydı kızım da geldi yanıma ve gelip oynadı kurcaladı bilgisayardayken ben de çıkarıp eline verdim usbyi oynasın diye uzun olduğundan hiç tahmin etmedim yutacağını.allahtan hemen kustu ve ben de farkına vardım usb yi yuttuğunu bir iki dakika uğraştık çıkarmak için ama çıkmadı lanet olası şey.hmn hastaneneye götürdüm kızımı apar topar allahtan hastane hmn evin karşısında.hastanede fazla bir işleme gerek kalmadan kendi kendine çıkardı kızım usbyi.kızımın o anlardaki çaresiz bakışı beni mahvetti öldüm ölüdm dirildim adeta.lütfen çocuğunuz kardşinz yeğeniniz her kim varsa ise lütfen çok çok dikkat edin gerçekten bazı şeyler uzaktan çok kolay basit geliyor ama insanın başına geldiğinde anlıyor insan.
lütfen her zaman dikkat edin ve her zmn önleminizi alın evde odada çocukların olduğu yerlerde ufak tefek şeyler yutabilecek şeyleri ortaya bırakmayın
bu konuyu açmak istedim belki birilerini uyarmak belki birilerine bir faydam olmak amacıyla belki vicdan azabıyla belki çok üzülüdm belki derdimi sıkıntımı paylaşmak istedim,işte açmak iştedim iyi geceler herkese

Cok gecmis olsun hocam

Geçmiş olsun. Herkese bir uyarı niteliğinde olmuştur elbet.

geçmiş olsun daha dikkatlı olmak lazım bu konularda

Arkadaşlar bir yaşında bir kızım var ve bu gece çok kötü bir olay yaşadık kızım evde bulunanan usb yi yuttu malesef. usb bilgisayara takılıydı kızım da geldi yanıma ve gelip oynadı kurcaladı bilgisayardayken ben de çıkarıp eline verdim usbyi oynasın diye uzun olduğundan hiç tahmin etmedim yutacağını.allahtan hemen kustu ve ben de farkına vardım usb yi yuttuğunu bir iki dakika uğraştık çıkarmak için ama çıkmadı lanet olası şey.hmn hastaneneye götürdüm kızımı apar topar allahtan hastane hmn evin karşısında.hastanede fazla bir işleme gerek kalmadan kendi kendine çıkardı kızım usbyi.kızımın o anlardaki çaresiz bakışı beni mahvetti öldüm ölüdm dirildim adeta.lütfen çocuğunuz kardşinz yeğeniniz her kim varsa ise lütfen çok çok dikkat edin gerçekten bazı şeyler uzaktan çok kolay basit geliyor ama insanın başına geldiğinde anlıyor insan.
lütfen her zaman dikkat edin ve her zmn önleminizi alın evde odada çocukların olduğu yerlerde ufak tefek şeyler yutabilecek şeyleri ortaya bırakmayın
bu konuyu açmak istedim belki birilerini uyarmak belki birilerine bir faydam olmak amacıyla belki vicdan azabıyla belki çok üzülüdm belki derdimi sıkıntımı paylaşmak istedim,işte açmak iştedim iyi geceler herkese
gecmıs olsun,evet evde cocuk varken herseye dıkkat etmek lazım

geçmiş olsun, büyük şans ki bugün ekmek parçasından bile boğulup ölen yetişkinler olabiliyo düşün yani.. Allah yardım etmiş birde küçücük bebek nefes borusu yetişkinlerin yarısı kadar bile gelişmemiştir.. büyük küçük herkesin bişey yerken çok dikkat etmesi gerek.

geçmiş olsun abi, Allah korumuş vallahi

Hacı ALLAH korumuş uzun usbi yavrucak nasıl yutsun onu diye düşünmeden verdin. Çok kötü bir olay yaşamışsın ölüp ölüp dirilmişsin neyseki kusmuş kızın, artık her şeyden sakınırsın daha dikkatli olursun iyikide açtın bu konuyu insan bazen düşünemiyor bide çocuklar kıpır kıpır her dakika gözü üzerinde olmalı insanın..

Geçmiş olsun çok şükür çıkarmış hemen.

Herşeyden önce geçmiş olsun.

21 aylık oğlum var, evde azına sokabileceği her şeyi ulaşamayacağı yükseklikte tutuyoruz.

Tüm kumandaların pil hazneleri bantla sarmaladım, oyuncak alırken dahı tekerleri parçaları kolay çıkıyormu ilk onu kontrol ediyorum.

Kesinlikle dikkat edilmesi gereken şeyler.

Tekrardan geçmiş olsun.

Gecmis olsun benimde ufak kizim var , bir saniye bos birakmaya gelmiyor bu yasta cocuklar , tekrardan gecmis olsun.

Çok geçmiş olsun dikkat etmek gerek

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

çok geçmiş olsun okurken içim acıdı. Çocuklar her bulduğunu atıyorlar ağzına dikkat etmek gerek.

arkadaşlar hepinize çok çok teşekkür ediyorum güzel dilekleriniz için lütfen üzülmemek için birşeyleri yitrmemek için elimzden gelenin fazlasını yapalım çocuklar hakikaten boş bırakmaya gelimyor bunu bu gece bir daha anladım.usb yi hemen çıkaramasaydı yada boğazında takılı kalsaydı nolurdu bilmiyorum onu düşünmek bile insanı öldürüyor herkes aynı şansta olmuyor bu hayatta malesef.çok şükür biz bu sefer şanslı olanlardandık.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri