Mail Satan Arkadaşlar Dikkatli Olun

• Kullanıcı Sabırlı
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Gmail Hesapları Alış - Satışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mail alanda satanda çok dikkatli olmalı. Mail satanların sattıkları kişilerin kategorilerini öğrendiklerini düşünürken, birde bu çıktı demek. Yazıklar olsun hakikaten 3 kuruş kazanacam diye bu kadar adice ********ce işlere bulaşanlara.. +18 ne olursa olsun açılmaması lazım o maillerle. Mail satanlar kesinlikle kime sattığını iyice araştırmalı..

Arkadaşlar kişi tam olarak tespit etmiş degilim.Tespit etmiş olsam zaten konu açmadan önce neler yapılabilecegini araştırıp gereken yasal yollara başvururdum.Tespit konusunda çalışmam devam ediyor, prensip geregi sattış yaptıgım mailleri sistemimden siliyordum, bulmak biraz zaman alacak ama mutlaka bu kişiyi bulacagım.

sildiyseniz nasil bulacaksinizki.?

Merhaba Arkadaşlar

Forumda aktif bir konu açmadan yaklaşık 1 aydır onaylı ve onaysız mail satışı yapmaktayım.Quiz patner satışım ve skype deki müşterilerime ancak yetişebildigim için satış konusunu yakın bir zamanda açmayı planlıyordum.Bu baglamda onaylı ve onaysız hesap satışımı forumdan fazla arkadaş bilmiyordur diye düşünmekteyim.

Bundan 3-4 gün önce forum gündemini meşgul eden bir konudan esinlenmiş olsa gerek, bir arkadaşımız benden aldıgı onaysız maile kanal oluşturup paso çocuk po.... su içerik yüklemiş.Konuyu hatırlayan arkadaşlar yine bir mail satan arkadaşımızın evine polis baskının oldugunu, sattıgı mailden dolayı ifade verdigini belirtigini hayırlayacaktır.

Bu durum sizlerden alınan maillerde de yapılabilir aman dikkat.Tesadüfen bir hata sonucu tespit ettik.Kanal linkini konu ile ilgilenecek admin arkadaşlara verebilirim.

Artık para kazanma hırzı hırsı bu derece düşmanlık ve karşıdaki insanın hayatını mahfetmeye yönelik davranışlara dogru hızla yol almakta arkadaşlar.Bazılarımızın canı yanmadan bu durum hakkında ne yapabiliriz fikir üretip, ortak bir yol izlemeliyiz diye düşünmekteyim.
Allah sonumuzu hayır etsin...
Saygılar...

Kim o en azından ifşa edinki bilelim hocam

Son düzenleme:
kim ya onu yapan bulundu mu o videoyu atan kişiler, ben hiç mail alma ve mail satma taraftarı değilim paypal da aynı şekilde bulaşmayın bence kişisel görüşüm bu

Son düzenleme:
Harbiden serefsizlik yapmış bu forumda herkez bu iş için emek harcıyor allahsızn önde gideniymiş ******** böylelerini forumda tutmamak gerek

ve dip not spamladıgnız videolara dıkkat edın

Hocam tespit edilir edilmez hemen suç duyurusunda bulunun cezasını çeksin ********

Bu iş herkes yapmasın! Yönetim belli kriterler hazırlasın bu konuyla ilgili.
Yapacak olanlar yönetim tarafından hazırlanan kriterleri karşılıyorsa izinli olarak yapsın.
Hem kaliteli olur hem güvenli olur hiç değilse.

Merhaba Arkadaşlar

Forumda aktif bir konu açmadan yaklaşık 1 aydır onaylı ve onaysız mail satışı yapmaktayım.Quiz patner satışım ve skype deki müşterilerime ancak yetişebildigim için satış konusunu yakın bir zamanda açmayı planlıyordum.Bu baglamda onaylı ve onaysız hesap satışımı forumdan fazla arkadaş bilmiyordur diye düşünmekteyim.

Bundan 3-4 gün önce forum gündemini meşgul eden bir konudan esinlenmiş olsa gerek, bir arkadaşımız benden aldıgı onaysız maile kanal oluşturup paso çocuk po.... su içerik yüklemiş.Konuyu hatırlayan arkadaşlar yine bir mail satan arkadaşımızın evine polis baskının oldugunu, sattıgı mailden dolayı ifade verdigini belirtigini hayırlayacaktır.

Bu durum sizlerden alınan maillerde de yapılabilir aman dikkat.Tesadüfen bir hata sonucu tespit ettik.Kanal linkini konu ile ilgilenecek admin arkadaşlara verebilirim.

Artık para kazanma hırzı hırsı bu derece düşmanlık ve karşıdaki insanın hayatını mahfetmeye yönelik davranışlara dogru hızla yol almakta arkadaşlar.Bazılarımızın canı yanmadan bu durum hakkında ne yapabiliriz fikir üretip, ortak bir yol izlemeliyiz diye düşünmekteyim.
Allah sonumuzu hayır etsin...
Saygılar...

Hocam konuyu biraz açabilir misiniz. Bu yükleyen arkadaş 1 tane mi yüklemiş, yoksa onlarca mı yüklemiş, yoksa onlarca videonun içine 1 tane karışmış mı?

Benim anlamadığım youtube bu içeriğe nasıl izin verebiliyor, nasıl şikayet edilmiyor ya da bunun gerçekten belli bir izleyicisi var ki adamların işine geliyor şikayet edemiyor. Olaya bak nasıl dünyada yaşıyoruz.

Diğer başlıkta da yazdığım gibi işin en kötü tarafı bu afedersiniz hayvan ruhlu kişilik bizimle aynı forumda barınıyor.

Bu iş herkes yapmasın! Yönetim belli kriterler hazırlasın bu konuyla ilgili.
Yapacak olanlar yönetim tarafından hazırlanan kriterleri karşılıyorsa izinli olarak yapsın.
Hem kaliteli olur hem güvenli olur hiç değilse.

Sorun Mail satanlarda değil ki mail alanlarda.

Allah akıl fikir versin, hiç mi sonucunun ne olucağını bilmezsin, onu yükleyenlerde çoluk çocuk nereye ucu dokanıcağının farkında değiller.

Yakinda ben belli başlı kisilere satış yapacagim onlardan bir kağıda kimlik fotokopisi ve adres telefonunu yazmasını isticem telefonuna dogrulama mesajı yollucam adresine mektup yollucam pin şeklinde tövbe tövbe ya ne günlere kaldık nasıl insan bunlar ya yapmasin Abi böyleleri gram para kazanmasın bizden uzak dursunlar bana göre resmen satıcıları işten soğutmak zor durumda birakmak için yapiyorlar

Son düzenleme:
Hocam konuyu biraz açabilir misiniz. Bu yükleyen arkadaş 1 tane mi yüklemiş, yoksa onlarca mı yüklemiş, yoksa onlarca videonun içine 1 tane karışmış mı?

Benim anlamadığım youtube bu içeriğe nasıl izin verebiliyor, nasıl şikayet edilmiyor ya da bunun gerçekten belli bir izleyicisi var ki adamların işine geliyor şikayet edemiyor. Olaya bak nasıl dünyada yaşıyoruz.

Diğer başlıkta da yazdığım gibi işin en kötü tarafı bu afedersiniz hayvan ruhlu kişilik bizimle aynı forumda barınıyor.

tek kanala 78 adet yükleme yapmış hocam, bildigimiz tek kanal başka varmı bulmaya çalışıyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri