Mart Ayı Ödemeleri Kesinleşti

• Kullanıcı ugur242424
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
arkadaşlar kesinleşmişkazanç beli oldu biz bu ay o kesinleşmiş kazancı tekmi alcaz yoksa bu ayın kazancı da eklenecekmi üstüne ?

youtube ıstatıstıkden ne kadar kazandıgınıza bakabılırsınız youtube dan
mesela bana youtubedan 181 $ gelecek

arkadaşlar kesintileri nereden görüyoruz. birde ödemem kesinleşti bankaya havale olmasınımı bekleyecem ay sonunda sadece başka işlem yapmama gerek varmı. şimdiden teşekkürler k.gelsin herkese

1 dolar kesintim olmus cok sukur bu ay ilk odememi alacam :)

Cevap: Re: Mart Ayı Ödemeleri Kesinleşti

arkadaşlar kesintileri nereden görüyoruz. birde ödemem kesinleşti bankaya havale olmasınımı bekleyecem ay sonunda sadece başka işlem yapmama gerek varmı. şimdiden teşekkürler k.gelsin herkese

adsense panelinde bi geçen ay yazar bir de kesinleşen kazanç yazar arasındaki fark kesinti oluyor..

benden 36$ kesmişler neyse.pin gelse bi harlısıyla

Benim bu ay merakla bekledigim tek sey var,Oda youtube'dan gelecek kazanclar.isi gucu biraktim tek dusuncem bu oldu suan icin.Cunki Youtube'dan yaklasik tahminen 1K Euro civari bir kazancin yansitilmasini bekliyorum.Eger istedigim duzeyde kazanc gelmezse youtube'dan bu isi birakacam.. :)

Min : 750
Max : 1100 arasi gelmesi lazim.Gorecez bakalim.
Muslera, youtube kazançları tam olarak ne oluyor, neye göre belirleniyor?

benimde kesinleşmiş.yanlız 2 ayı geçti pin gelmedi 2 pin isteyigini göndrelide 15 gün oldu bakalım gelse hayırlısıyla.acaba 3pinden sonra e posta yoluyla ikametmi istiyor yada üzerime elektrik su vs de kabulediyormu bilen varmı.

Bana da 56 $ eklemişler bu para nerden geldi arkadaşlar?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri