MCN (Multi Channel Network) Hakkında Tüm Sorularınızı Yanıtlıyorum.

EnesUsta

Kayıtlı Üye
Selamlar,

MCN Hakkında aklınıza takılan soruları yanıtlıyorum.

Sevgiler.

Son düzenleme:
spam kanalları alıyor musunuz ? alıyorsanız gerekli şartlar nelerdir

Hocam sizin mcn ye bağlı bir kanal telif hakkı olan film yükledi diyelim Bu filmin hak sahibi sizi mahkemeye verebılırmı direk hiç uyarmadan benim filmim sizin mcn de diye

Hocam sizin mcn ye bağlı bir kanal telif hakkı olan film yükledi diyelim Bu filmin hak sahibi sizi mahkemeye verebılırmı direk hiç uyarmadan benim filmim sizin mcn de diye

YouTube üzerindeki bir video'dan direk mahkemeye veremez. Önce şikayet eder, Strike bildirimini atar. Biz'de haklı ise onaylar ve uzlaşırız.

Hakları onlarda ise ve YouTube üzerinden yayına devam ediyor ve YouTube müdahale etmek istemiyor yada etmiyorsa o zaman mahkemeye gidilir. İlk etapta gidilmez, çünkü böyle bir başvuru yapılmamıştır. Yapılmayan bir şey için mahkeme fuzuli masraf.

spam kanalları alıyor musunuz ? alıyorsanız gerekli şartlar nelerdir

Resmi olarak Türkiye'de Offical MCN olanlar Spam kanal almazlar. Alıyorsalar da 3. şahıs olarak açtıkları MCN Ağına alıyorlardır. Biz almıyoruz, alan var mı bilmiyorum. Ama ararsan bulursun.

[MENTION=57944]EnesUsta[/MENTION] hocam konu ile alakas yokda :D benim özgün bi oyun kanalım var Oynuyoruz Abisi adı yeni adı OA - Oğuzhan orda devamlı yorum atan bi arkadaş var onunda adı Enes Usta siz olma olasılığı varmı acaba merak ettim de görünce :D

bu partnerler niye insanları soyuyor büyük vurgun yapıp kaçıyorlar

Nasıl yani? Ben neredeyse günde 250 300 kanal incelemesi yapıyorum. Emin ol bazı işler kazanılan 100 200$ ile dönmüyor. Türkiye'de YouTube üzerinde gördüğün kanalların %92 %93'ü 100$ barajını bile geçemiyor.

Hatta aylık olarak 50$ barajını geçemiyor. O yüzden bana bu tarz söylemler başarısız olmuş insan algısı yaratıyor açıkçası. Ben hiç harbiden YouTube'da başarılı olmuş birinin bunlar bizi soydu şu firma beni kazıkladı gibi bir yazısını okumadım.

Okuduğum kişilerin, bu mecrada başarısı olmayan yada olduğunu zannedip hakkının yendiği kişiler. Tabi birde başarıyı neye göre değerlendiriyorsunuz o da önemli

[MENTION=57944]EnesUsta[/MENTION] hocam konu ile alakas yokda :D benim özgün bi oyun kanalım var Oynuyoruz Abisi adı yeni adı OA - Oğuzhan orda devamlı yorum atan bi arkadaş var onunda adı Enes Usta siz olma olasılığı varmı acaba merak ettim de görünce :D

Sanmıyorum, ama abone oldum :) Benim kanalımın ismi yine Enes Usta olarak geçiyor eğitim videoları çekiyorum ben. :)

Sanmıyorum, ama abone oldum :) Benim kanalımın ismi yine Enes Usta olarak geçiyor eğitim videoları çekiyorum ben. :)

Eyvallah hocam demek ki isim benzerliğimiş bende sizin kanala abone oldum yardımı dokunur baya :) o degılde su doğrulama rozetini bi ben alamadım ya :D

Eyvallah hocam demek ki isim benzerliğimiş bende sizin kanala abone oldum yardımı dokunur baya :) o degılde su doğrulama rozetini bi ben alamadım ya :D

Doğrulama rozetinin kanal istatisliklerine bir faydası yok. Aynı Facebook ve
Twitter'da ki resmi hesap algısı oluşturuyor.

MCN ile çalışmadığın sürece 100.000 altı YouTube arayüzü üzerinden alamıyor.

Doğrulama rozeti nasıl alınır?
YouTube, isim doğrulaması almaya ilişkin genel talepleri kabul etmez. Kanalınız doğrulama için nitelikleri karşılıyorsa doğrulama rozeti alabilirsiniz. Kanalınızın 100.000'den daha az abonesi varsa genellikle doğrulama rozeti için uygun olmaz.

Kanalınızın adını değiştirirseniz varsa doğrulama rozetini kaybeder. Ancak, kanal nitelikleri karşılıyorsa otomatik olarak incelenir ve yeniden bir doğrulama rozeti alır.

Support : https://support.google.com/youtube/answer/3046484?hl=tr

Son düzenleme:
özgünden bahsetmiyorum ben spam alan partnerler hep dolandırıyor forumda hep konuları açılıyor görüyoruz
Nasıl yani? Ben neredeyse günde 250 300 kanal incelemesi yapıyorum. Emin ol bazı işler kazanılan 100 200$ ile dönmüyor. Türkiye'de YouTube üzerinde gördüğün kanalların %92 %93'ü 100$ barajını bile geçemiyor.

Hatta aylık olarak 50$ barajını geçemiyor. O yüzden bana bu tarz söylemler başarısız olmuş insan algısı yaratıyor açıkçası. Ben hiç harbiden YouTube'da başarılı olmuş birinin bunlar bizi soydu şu firma beni kazıkladı gibi bir yazısını okumadım.

Okuduğum kişilerin, bu mecrada başarısı olmayan yada olduğunu zannedip hakkının yendiği kişiler. Tabi birde başarıyı neye göre değerlendiriyorsunuz o da önemli

[MENTION=57944]EnesUsta[/MENTION] referans sistemi derken kişi vs. değil.
Örnek vermek gerekirse ,
X adlı MCN , Y adlı başka bir şirket-grup vs.ye referans olarak MCN olmasına yardımcı oluyor.Bu sistem hakkında bir bilginiz var mıdır?

[MENTION=57944]EnesUsta[/MENTION] referans sistemi derken kişi vs. değil.
Örnek vermek gerekirse ,
X adlı MCN , Y adlı başka bir şirket-grup vs.ye referans olarak MCN olmasına yardımcı oluyor.Bu sistem hakkında bir bilginiz var mıdır?

Böyle konuya hiç vakıf olmadım. Ama MCN Açmak için bir MCN şirketinin referans olmasına gerek yok. Kendin başvurabiliyorsun.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri