Konuya Deyinelim Şimdi. VDSMerkez'i Demişki ; Mekaonee'den Şikayetciymiş.
Evet Şimdi Açıklık Getirek. 2-3 Gün önce makaone $kypeden ekledi beni. normal muhabbet $ohbet derken , konu vds olarak girildi. varmı dedim ? var dedi. ver bende yararlanayım dedim. tamam dedi $ağol$un oda. bilgileri verdi giriş yaptım herşey normaldi girerken , fakat vds açılmıyordu. Makaone'e $ordum kim bu diye $ahipleri. VDSMerkez dedi. bi bakayım ekleyim diye. meğer$em bende daha önce ekliymiş. bendede ekli olanların çoğu , GÜVENLİK AÇIĞI TESPİT ETTİĞİM KURUMSAL FİRMALARDIR. diyerekten adam'a yazdım. adama derdimizi anlatıyoruz. $itendede güvenlik açığı te$pit ettim diye yazıyorum bak ne güzel konuşuyoruz der demez. adam kalkıp şu kelimeyi kullanma$ın mı ! " [23.9.2013 22:36:29] VDSMerkezi: Ne diyorsun lan sen lavuk
[23.9.2013 22:36:32] VDSMerkezi: Kendini ne sanıyorsun sen ? "
bunu der demez beynimden aşağı kaynar $ular indi. be adam ! vds nin bitimine 1 hafta var iken , kalkıp dandirik bir $i$tem kurup $özde bişeler $atıyor$un ama , verdiğin hizmet hiç bir şeye yaramıyor. o kadar kurum$al firmaların teşekkür me$ajlarını alırken , kalkıp $en bana o " lavuk " kelime$ini kullanıyor$un. Türkiyenin En Büyük Domain , Ho$ting , $unucu ve her hizmeti Veren Markum'dan İş Teklifi , YEmek Teklifi Alan Ben , Kalkıp $eninle uraşacam ? Onuda Geçtim , Kendi Hatalarını Görmeyip , Milletin Hatalarını Forum'a $unupda Kendini Rezil Etme. Muslera06 Serkan Abi İlede Bu Tür Şeyle Tartıştık ve konu tatlıya bağlanıp şimdi buradayım. ben her zaman $ölüyorum. Do$t'a Do$t , Düşmana Düşman. Eğer Biri Benim hakkımı Yiyor$a , $ana DDOS Değil , Bütün $unucularını kapatırım , ve ekmeğin e'sini Gö$termem $ana bile$in. kim$e burada cocuk değil. herkezin aklı başında in$anlar. eğer hizmet veriyor$an , kaliteli bir hizmet ver. öyle 1 hafta kala vds'i kapatmakla olmuyor bu işler. İster$en İp numaramıda vereyim git dava et. ben hakkımı $avundum , geri$i yalandır..bunun için $uçlanıyor$am , var$ın $uçla$ın. hade eyvallah !
Ayrıca Açtığın konuyu tam olarak okumadan yorum yaptım . arkadaş şunu demiş çok güldüm .

" VDS hesabını bir ikinci kişiye vererek ddos attack yapıldığı tespit edilip hesabı silinmiştir. " VDS den DDos Attack Yapılmamıştır. Attack'ı , Cafe Ve Restaurant WrileSSlerinden gerçekleşmiştir.
DİpNot: Kendinizi Benim Yerime Koyunuz.. Biri Senin Hakkını Yer Ve Sen Susarsın. ?