Mekaonee nickli üyeden şikayetimiz var.

VDSMerkezi

NETDC.NET
Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.netdc.net
Merhaba,
[MENTION=2457]Mekaonee[/MENTION] üye 1 ay önce kampanyamızdan yararlanarak vds almıştır.
VDS hesabını bir ikinci kişiye vererek ddos attack yapıldığı tespit edilip hesabı silinmiştir.
VDS bilgilerini daha önceden bu foruma saldırı yapıp özür dileyen ahlaksız kişiliğe sahip şahısa vermiştir.

Şuanki kampanyamız olan konumuza yorum atarak firmamızı kötülemektedir.

Bundan dolayı üye'den şikayetciyiz, gereğinin yapılmasını arz eder iyi çalışmalar dileriz.

Sizin işiniz de zor hocam böyleleriyle uğraşmak zor olsa gerek. Gereği yapılır umarım.

Tuncay bir kanıt varsa eklersen işlem yapalım!

Attack sysrq varsa atabilir misim?

herhangi bi saldırı var ise ben bilgileri veremden önce olmuştur. son 1 hafta server aşırı yavaslamıstır kontrol etmesi için arkadasa verdim. Ertesi gün hesabıma girmeyi denediğimde giremedim.

---------- Mesaj saat 07:59:06 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 07:58:08 civarında gönderildi. ----------

Ve servere girilipte atak(saldırı) yapıldığı kesinlikle yalandır

Merhaba,
[MENTION=2457]Mekaonee[/MENTION] üye 1 ay önce kampanyamızdan yararlanarak vds almıştır.
VDS hesabını bir ikinci kişiye vererek ddos attack yapıldığı tespit edilip hesabı silinmiştir.
VDS bilgilerini daha önceden bu foruma saldırı yapıp özür dileyen ahlaksız kişiliğe sahip şahısa vermiştir.

Şuanki kampanyamız olan konumuza yorum atarak firmamızı kötülemektedir.

Bundan dolayı üye'den şikayetciyiz, gereğinin yapılmasını arz eder iyi çalışmalar dileriz.

Konuya Deyinelim Şimdi. VDSMerkez'i Demişki ; Mekaonee'den Şikayetciymiş.
Evet Şimdi Açıklık Getirek. 2-3 Gün önce makaone $kypeden ekledi beni. normal muhabbet $ohbet derken , konu vds olarak girildi. varmı dedim ? var dedi. ver bende yararlanayım dedim. tamam dedi $ağol$un oda. bilgileri verdi giriş yaptım herşey normaldi girerken , fakat vds açılmıyordu. Makaone'e $ordum kim bu diye $ahipleri. VDSMerkez dedi. bi bakayım ekleyim diye. meğer$em bende daha önce ekliymiş. bendede ekli olanların çoğu , GÜVENLİK AÇIĞI TESPİT ETTİĞİM KURUMSAL FİRMALARDIR. diyerekten adam'a yazdım. adama derdimizi anlatıyoruz. $itendede güvenlik açığı te$pit ettim diye yazıyorum bak ne güzel konuşuyoruz der demez. adam kalkıp şu kelimeyi kullanma$ın mı ! " [23.9.2013 22:36:29] VDSMerkezi: Ne diyorsun lan sen lavuk
[23.9.2013 22:36:32] VDSMerkezi: Kendini ne sanıyorsun sen ? "
bunu der demez beynimden aşağı kaynar $ular indi. be adam ! vds nin bitimine 1 hafta var iken , kalkıp dandirik bir $i$tem kurup $özde bişeler $atıyor$un ama , verdiğin hizmet hiç bir şeye yaramıyor. o kadar kurum$al firmaların teşekkür me$ajlarını alırken , kalkıp $en bana o " lavuk " kelime$ini kullanıyor$un. Türkiyenin En Büyük Domain , Ho$ting , $unucu ve her hizmeti Veren Markum'dan İş Teklifi , YEmek Teklifi Alan Ben , Kalkıp $eninle uraşacam ? Onuda Geçtim , Kendi Hatalarını Görmeyip , Milletin Hatalarını Forum'a $unupda Kendini Rezil Etme. Muslera06 Serkan Abi İlede Bu Tür Şeyle Tartıştık ve konu tatlıya bağlanıp şimdi buradayım. ben her zaman $ölüyorum. Do$t'a Do$t , Düşmana Düşman. Eğer Biri Benim hakkımı Yiyor$a , $ana DDOS Değil , Bütün $unucularını kapatırım , ve ekmeğin e'sini Gö$termem $ana bile$in. kim$e burada cocuk değil. herkezin aklı başında in$anlar. eğer hizmet veriyor$an , kaliteli bir hizmet ver. öyle 1 hafta kala vds'i kapatmakla olmuyor bu işler. İster$en İp numaramıda vereyim git dava et. ben hakkımı $avundum , geri$i yalandır..bunun için $uçlanıyor$am , var$ın $uçla$ın. hade eyvallah !

Ayrıca Açtığın konuyu tam olarak okumadan yorum yaptım . arkadaş şunu demiş çok güldüm . :) " VDS hesabını bir ikinci kişiye vererek ddos attack yapıldığı tespit edilip hesabı silinmiştir. " VDS den DDos Attack Yapılmamıştır. Attack'ı , Cafe Ve Restaurant WrileSSlerinden gerçekleşmiştir.
DİpNot: Kendinizi Benim Yerime Koyunuz.. Biri Senin Hakkını Yer Ve Sen Susarsın. ?

Arkadaş özel mesaj atmış bana...

"
Mekaonee nickli üyeden şikayetimiz var.
İşlem Yapalım demiş$in. neye dayanarak işlem yapacan çok merak ediyorum. İşlem yapmak $enin bi özel karakterin olmuş $anki . . artık içine yapışmış dimi ? şuanda $e$$izce izliyorum $iz ve $izin gibileri. 1 ışık yandığında , o yanan ışığı $öndüreceğimden emin olmanı temin ederim. iyi günler...
"

Tekrar söylüyorum yine söylüyorum... Eksik olan şey SAYGI!

Süresiz uzaklaştırıldı!

Evet Şimdi Açıklık Getirek. 2-3 Gün önce makaone $kypeden ekledi beni. normal muhabbet $ohbet derken , konu vds olarak girildi. varmı dedim ? var dedi. ver bende yararlanayım dedim. tamam dedi $ağol$un oda. bilgileri verdi giriş yaptım herşey normaldi girerken , fakat vds açılmıyordu. Makaone'e $ordum kim bu diye $ahipleri. VDSMerkez dedi. bi bakayım ekleyim diye. meğer$em bende daha önce ekliymiş. bendede ekli olanların çoğu , GÜVENLİK AÇIĞI TESPİT ETTİĞİM KURUMSAL FİRMALARDIR. diyerekten adam'a yazdım. adama derdimizi anlatıyoruz. $itendede güvenlik açığı te$pit ettim diye yazıyorum bak ne güzel konuşuyoruz der demez. adam kalkıp şu kelimeyi kullanma$ın mı ! " [23.9.2013 22:36:29] VDSMerkezi: Ne diyorsun lan sen lavuk
bunu der demez beynimden aşağı kaynar $ular indi. be adam ! vds nin bitimine 1 hafta var iken , kalkıp dandirik bir $i$tem kurup $özde bişeler $atıyor$un ama , verdiğin hizmet hiç bir şeye yaramıyor. o kadar kurum$al firmaların teşekkür me$ajlarını alırken , kalkıp $en bana o " lavuk " kelime$ini kullanıyor$un. Türkiyenin En Büyük Domain , Ho$ting , $unucu ve her hizmeti Veren Markum'dan İş Teklifi , YEmek Teklifi Alan Ben , Kalkıp $eninle uraşacam ? Onuda Geçtim , Kendi Hatalarını Görmeyip , Milletin Hatalarını Forum'a $unupda Kendini Rezil Etme. Muslera06 Serkan Abi İlede Bu Tür Şeyle Tartıştık ve konu tatlıya bağlanıp şimdi buradayım. ben her zaman $ölüyorum. Do$t'a Do$t , Düşmana Düşman. Eğer Biri Benim hakkımı Yiyor$a , $ana DDOS Değil , Bütün $unucularını kapatırım , ve ekmeğin e'sini Gö$termem $ana bile$in. kim$e burada cocuk değil. herkezin aklı başında in$anlar. eğer hizmet veriyor$an , kaliteli bir hizmet ver. öyle 1 hafta kala vds'i kapatmakla olmuyor bu işler. İster$en İp numaramıda vereyim git dava et. ben hakkımı $avundum , geri$i yalandır..bunun için $uçlanıyor$am , var$ın $uçla$ın. hade eyvallah !

Ayrıca Açtığın konuyu tam olarak okumadan yorum yaptım . arkadaş şunu demiş çok güldüm . :) " VDS hesabını bir ikinci kişiye vererek ddos attack yapıldığı tespit edilip hesabı silinmiştir. " VDS den DDos Attack Yapılmamıştır. Attack'ı , Cafe Ve Restaurant WrileSSlerinden gerçekleşmiştir.
DİpNot: Kendinizi Benim Yerime Koyunuz.. Biri Senin Hakkını Yer Ve Sen Susarsın. ?

Sen guvenlikcimisin,sanane firmanin acigindan kapalisindan,sanami kaldi gerizekali ?

Benim ilgim yok da çalıştığım firma ve tanıdığım kişiler arasında geçtiği için tam olarak anlamaya çalışıyorum. [MENTION=291]Triqalx[/MENTION], abi mesajı atan ve uzaklaştırılan Logic nickli üye sanırım, değil mi?

Düzenleme: Tamam öyleymiş, ben yazdığımda yasaklanmış gözükmüyordu da şimdi gördüm, problem yok :)

Benim ilgim yok da çalıştığım firma ve tanıdığım kişiler arasında geçtiği için tam olarak anlamaya çalışıyorum. [MENTION=291]Triqalx[/MENTION], abi mesajı atan ve uzaklaştırılan Logic nickli üye sanırım, değil mi?

Düzenleme: Tamam öyleymiş, ben yazdığımda yasaklanmış gözükmüyordu da şimdi gördüm, problem yok :)

Evet...

Klavye işte konuşturuyor adamı yapacak bir şey yok!

---------- Mesaj saat 17:48:43 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:19:48 civarında gönderildi. ----------

Sen guvenlikcimisin,sanane firmanin acigindan kapalisindan,sanami kaldi gerizekali ?

Saygı karşılıklıdır!

Her ne olursa olsun hakaret etmeye hakkın yok!

3 gün uzaklaştırıldın!

Tuncay bir kanıt varsa eklersen işlem yapalım!

Attack sysrq varsa atabilir misim?

Olay 10 günü geçtiğinden dolayı herhangi bir print almadık keşke alsaydık.

herhangi bi saldırı var ise ben bilgileri veremden önce olmuştur. son 1 hafta server aşırı yavaslamıstır kontrol etmesi için arkadasa verdim. Ertesi gün hesabıma girmeyi denediğimde giremedim.

---------- Mesaj saat 07:59:06 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 07:58:08 civarında gönderildi. ----------

Ve servere girilipte atak(saldırı) yapıldığı kesinlikle yalandır

Her ne kadar sunucuda problem çıksa bile muhattabınız biziz, skype geçmişine baktığımda download probleminizin olduğunu söylemişsiniz vds hesabına giriş yapıp test etmiş ve size örnek olarak download yaptırıp bırakmışız sizde problem olmadığını teşekkür edip işinize bakmışsınız.

Daha önceden bu foruma saldırı yaptığınızı ve hiç bir şey olmamış gibi özür dilediğinizi bildiğimden size sert çıkıştım, çünkü alaycı ve kendinizi beğenmiş tavırlarınız hiç hoşuma gitmediğinden dolayı size, lavuk dedim hak ettiğinizide biliyorum.

1. Müşterimiz değilsiniz herhangi birinin kullanıcı bilgilerini alarak bizden hesap soramazsınız.
2. Kendinizi güvenlik bilmem ne sorumlusu olarak tanıtıyorsunuz siz önce türkçe yazmasını öğrenin.
3. Tehditkar mesajlarını kendine sakla skype'de biraz sonra görürsün demelerinide biliyorum keşke engelleyip silmeseydim seni konuşmaları atardım.
4. Havalı tavırlarını kendine sakla, exploit'ler ile ancak çoluk cocuk kandıra bilirsin juno kullanarak kendini bişey sanma.
5. Biz burda bir aile'yiz bir şeyler öğreniyoruz emek sarf ediyoruz ticaret yapıyoruz evimize ekmek görütüyoruz.

Burada VDSMerkezi'ni belki bir çoğunuz tanımamakta, biz kimsenin hakkını yemedik inşallah ALLAH'ta nasip etmez.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri