Multi (Birden Fazla Üyelik) Konusu

[MENTION=15224]Cruzel[/MENTION] arasıra benim eve geliyo. benim evden girerse foruma banlayın gitsin. ben kefilim :D

[MENTION=18593]kyocera42[/MENTION] ile aynı interneti kullanıyoruz. Az önce davetiye attım.

[MENTION=29017]polo44[/MENTION] [MENTION=29018]RAGO[/MENTION] ile aynı yerden bağlanıyoruz. Biraz önce davetiye yolladım. ( YTCenter personelleri :D )

Son düzenleme:
[MENTION=26428]Güneşlipazartesi[/MENTION] benimle ayni yerden bağlanabilir

Mobil

[MENTION=9224]mNote[/MENTION] hocam @zynpzeren kendisi abim oluyor davetiye yolladım aynı ip denk gelebiliriz

[MENTION=29787]mir[/MENTION] [MENTION=29018]RAGO[/MENTION] [MENTION=29017]polo44[/MENTION] aynı ip den bağlanıyoruz (YTCenter ekibi )

[MENTION=25667]zackmartin[/MENTION] ile aynı ip den girdiğim oluyor yakın arkadaşımdır

[MENTION=30079]YusufMurat[/MENTION] öz kardeşimdir.Aynı evden baglanıyoruz.

[MENTION=30077]zorasa[/MENTION] ile aynı ip den girdiğim oluyor arkadaşımdır kendileri :)

Ben daha önce belirttiğim gibi kimse ile ortak kullanmıyorum Ytpara hesabımı. Sadece Firefox'un Anonymox programı ile giriyorum. Forumda gezerken, diğer Türkiye lokasyonuna downloadı kapalı olan sitelerden video indirmek için.

Tekrar belirtmek istedim.

[MENTION=7910]M.A.A[/MENTION] ve [MENTION=12447]egva06[/MENTION] ile Aynı ipden girebiliriz hatta birazdan [MENTION=7910]M.A.A[/MENTION] girecektir benim evden.ban atmayın pilis :D

[MENTION=15192]embermoon[/MENTION] ve ben aynı üniversitenin wifisinden bağlanıyoruz no bann :D

[MENTION=30137]TolgaDemo[/MENTION] ile aynı ip den bağlanıyoruz

Bence bunun onune gecilemez benim 2 uyeligim olsa ama yok gelir burda derim kardesimle ortak kullaniyoruz banlamayin ee ne oldu hic [emoji14]

bende multi yokta..
işyerinde açamıyorum youtube yazan sayfaları.

almanya vds de forum açıkken unutup ingiltere fransa vds de de açabiliyorum
inşallah sıkıntı yaratmaz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri