MultiColor Alım Duyurusu! 16.01.16

• Kullanıcı Jeito
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben de biraz önce bi kanalımla başvuru yaptım kanalın alınıp alınmayacağını nsl bildireceksnz acaba bir de ortalama geri dönüşler kaç saat içinde yapılıyor acaba?

Arkadaslar acele etmeyin. Kanallar degerlendirilip aliniyor her zaman. Degerlendiriyorlardir muhtemelen. Bende hastanede oldugum icin birebir cevaplayamiyorum. Kendi skype ima bakiyorum, arada partnere gecmeye calisiyorum. Caninizi sikmayin yarin veya oburgun en gec belli olur.

SM-G928C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaslar acele etmeyin. Kanallar degerlendirilip aliniyor her zaman. Degerlendiriyorlardir muhtemelen. Bende hastanede oldugum icin birebir cevaplayamiyorum. Kendi skype ima bakiyorum, arada partnere gecmeye calisiyorum. Caninizi sikmayin yarin veya oburgun en gec belli olur.

SM-G928C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geçmiş olsun hocam umarım sıkıntılı bir şey yoktur.İyi misiniz ?

Mobil olarak gönderildi.

Geçmiş olsun hocam umarım sıkıntılı bir şey yoktur.İyi misiniz ?

Mobil olarak gönderildi.

hocam eski komsumuz kanser hastası. Üzerimde çok emeği var, 2 gün önce ameliyata alındı bağırsağı ve midesi delinmiş. Şimdi yoğun bakımda ve bağırsağı dışarda duruyor bildiğiniz. Ben de üzerimde emeği var diye; kızını ve torununu yalnız bırakamıyorum ailemle birlikte sürekli yanındayız. Hasanın da finalleri olduğu için pek ilgilenemiyor bu bir kaç günü de atlatırsak inşallah rahatlayacağız tekrardan.

Anlayışınız için çok teşekkürler.

Davetler yarın belli olacakmış arkadaşlar; analitik gibi 2 gün sonrasında yani. 1 güne indirmek için gerekli çalışmaları yapıyorum.

Kanal formuna channel screenshot bölümü ekletildi. Gyazo veya lightshot gibi programlarla linki alıp direk yapıştırabilirsiniz. Uğraşmanıza gerek yok artık.

---------- Spam Engelliyici 07:35 ---------- Önceki Mesaj 07:34 ----------

Alımlar açıldı. Yalnız bu iyi haberin yanında bir de kötü haberim var, maille topladığımız çoğu başvurunun da formla toplanması gerekiyor. Partner özellikle ödemelerde karışıklık olmaması için istiyor bunu arkadaşlar.

ÖNEMLİ NOT: KANALA TOKEN VERMEK İÇİN GİRMİŞKEN ANALİTİK RESMİNİ ALIP SON 28 GÜNÜN RESMİNİ [email protected] adresine gönderirseniz alınmayan veya alınma ihtimali düşük olan kanallarınızın alınma ihtimali artacaktır. O nedenle bunu da sizin için bir zorunluluk olarak koyuyorum.
Arkadaşlar Dashboard ana ekran sayfasının görüntüsü yeterlidir. Çok aşırı kasmanıza gerek yok 4 parça resim atmayın :)

Teşekkürler.

Başvuru linki: www.multicolornetwork.com/apply

Mail olayı gerçekten çok çok önemli 1 dk nızı alır arkadaşlar. Sizin için uğraştığımızı unutmayın lütfen.

DETAYLI AÇIKLAMA

1- Önce firefox da gizli sekme açıyoruz

2- Multicolornetwork.com/apply adresine giriyoruz.

3- Formu dolduruyoruz (mail-iletişime geçilecek mail; channel screenshot link; kanalın panel resmini gyazo veya lightshot la alıp linki oraya yapıştırmanız).

4- Token i başvuracağımız kanalla kabul ediyoruz.

5- Kanala giriyoruz ve ana panelin ekran görüntüsünü veya analitiğin ekran görüntüsünü kanalın adı ve son 28 gün istatistikleri görünecek şekilde alıyoruz ve channel screenshot bölümüne yapıştırıyoruz formda.

Artık maile gerek yok.

hocam eski komsumuz kanser hastası. Üzerimde çok emeği var, 2 gün önce ameliyata alındı bağırsağı ve midesi delinmiş. Şimdi yoğun bakımda ve bağırsağı dışarda duruyor bildiğiniz. Ben de üzerimde emeği var diye; kızını ve torununu yalnız bırakamıyorum ailemle birlikte sürekli yanındayız. Hasanın da finalleri olduğu için pek ilgilenemiyor bu bir kaç günü de atlatırsak inşallah rahatlayacağız tekrardan.

Anlayışınız için çok teşekkürler.

Davetler yarın belli olacakmış arkadaşlar; analitik gibi 2 gün sonrasında yani. 1 güne indirmek için gerekli çalışmaları yapıyorum.

Kanal formuna channel screenshot bölümü ekletildi. Gyazo veya lightshot gibi programlarla linki alıp direk yapıştırabilirsiniz. Uğraşmanıza gerek yok artık.

---------- Spam Engelliyici 07:35 ---------- Önceki Mesaj 07:34 ----------

Alımlar açıldı. Yalnız bu iyi haberin yanında bir de kötü haberim var, maille topladığımız çoğu başvurunun da formla toplanması gerekiyor. Partner özellikle ödemelerde karışıklık olmaması için istiyor bunu arkadaşlar.

ÖNEMLİ NOT: KANALA TOKEN VERMEK İÇİN GİRMİŞKEN ANALİTİK RESMİNİ ALIP SON 28 GÜNÜN RESMİNİ [email protected] adresine gönderirseniz alınmayan veya alınma ihtimali düşük olan kanallarınızın alınma ihtimali artacaktır. O nedenle bunu da sizin için bir zorunluluk olarak koyuyorum.
Arkadaşlar Dashboard ana ekran sayfasının görüntüsü yeterlidir. Çok aşırı kasmanıza gerek yok 4 parça resim atmayın :)

Teşekkürler.

Mail olayı gerçekten çok çok önemli 1 dk nızı alır arkadaşlar. Sizin için uğraştığımızı unutmayın lütfen.

DETAYLI AÇIKLAMA

3- Formu dolduruyoruz (mail-iletişime geçilecek mail; channel screenshot link; kanalın panel resmini gyazo veya lightshot la alıp linki oraya yapıştırmanız).

5- Kanala giriyoruz ve ana panelin ekran görüntüsünü veya analitiğin ekran görüntüsünü kanalın adı ve son 28 gün istatistikleri görünecek şekilde alıyoruz ve channel screenshot bölümüne yapıştırıyoruz formda.

Artık maile gerek yok.

Çok geçmiş olsun hocam.Allah acil şifalar versin.Sevenlerine sabır versin.

Mobil olarak gönderildi.

davetler 2 gün gecikmeli dünküle yarın, bugünküler öbür gün gelir arkadaşlar. Mobil olarak skype a bakmaya çalışacağım ama zamanında cevap veremeyebilirim bu 1 2 gün içerisinde. Özür dilerim. anlayışıınız için teşekkür ederim.

Teşekkürler.

DETAYLI AÇIKLAMA

Artık maile gerek yok.

slm hocam
Channel Screenshot Link ile Channel Url aynı şey değil mi? anlatırmısınız hangisi hangisi diye

hocam davetiye gönderilen kanallar için mail göndereceksiniz degil mi?

Başvuru sırasında resim atmadım maille mi göndereyim tekrar mı başvuru yapayım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri