Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
KANAL SAHİPLERİ İÇİN KONTRAT LİNKİ: https://secure.echosign.com/public/...WSdS9PLvDx8TXh7L7GFo5qmBDG19kOC01nSdIypcfPhI* Lütfen Doldurmayın, başvurunuz kabul edilmediyse anlaşılacak zaten sadece gereksiz iş yükü çıkarmış olursunuz.[/CENTER]
.................. adlı kanalınızın Ozone Prime adlı içerik sahibinden Vetro Digital adlı içerik sahibine taşındığını bildirmek istedik. Bu değişiklik hakkında sorularınız varsa daha fazla bilgi edinmek için lütfen ağınızla iletişime geçin.
Saygılarımızla,
- YouTube Ekibi
..................... adlı kanalınızın Vetro Digital adlı içerik sahibinden Ozone Prime adlı içerik sahibine taşındığını bildirmek istedik. Bu değişiklik hakkında sorularınız varsa daha fazla bilgi edinmek için lütfen ağınızla iletişime geçin.
Saygılarımızla,
- YouTube Ekibi
neredeyse 60K-100K olan kanallarıma başvuru yaptım nedense kabul olmuyor. Token verme ekranı gelmiyor. Token silme linkine girdiğimde hiçbir yere token vermemiş görünüyorum. Buna rağmen tekrar başvuruyorum olmuyor.
Mail aracılığıyla ulaştım. Sistemdeki hatadan dolayı kanallar kabul olmuyor. Saçmalık.
hocam kanallarını kabul ederim etmesine de ödeme günü kanallarını bulamazsak veya karışırsa esas saçmalık o zaman olur. Şuanda karışık bir süreçteyiz. Teknik bir altyapı kurmaya çalışıyoruz olabildiğince az karışıklıkla atlatmaya çalışıyoruz.
Tamam hocam öyle diyorsan öyle olsun. Umarım alımlar hemen kapanmaz da şartları yerine getirince ekleriz bir adet.
ALIMLAR AÇILMIŞTIR. http://www.multicolornetwork.com/apply/
Allah rızası için telif riski aşırı yüksek, bugün sokulup yarın telif getirecek içerikler sokmayın.
Bu zorlu süreçte bizi idare eden herkese teşekkürler. Reel hayatta herşey üstüste geldiği için pek bakamıyoruz skype a, çok teşekkürler arkadaşlar tekrar anlayışınız için.
Teşekkürler.
başınız sagolsun hocam Allah rahmet eylesin
allah razı olsun orhan hocam. Dünya hali, bugün de düğün var 10 yıllık arkadaşımınher gün ne olacağı değişiyo
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.