MultiColor Network - Kapanan Kanallara Ödeme!

• Kullanıcı Jeito
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kasımda kapanan kanalın ödemesi de Ocak'ta mı hocam? Kanalım atılmadı, spamdan kapanmıştı.

Son düzenleme:
KANAL SAHİPLERİ İÇİN KONTRAT LİNKİ: https://secure.echosign.com/public/...WSdS9PLvDx8TXh7L7GFo5qmBDG19kOC01nSdIypcfPhI* Lütfen Doldurmayın, başvurunuz kabul edilmediyse anlaşılacak zaten sadece gereksiz iş yükü çıkarmış olursunuz.[/CENTER]

Benim kabul edilen kanallarım var bu gün davatiye gelmiş bu formu doldurmam gerklimi?[/QUOTE]

hayır hocam doldurmayın. multicolornetwork.com/apply dan başvurduysanız orada kabul ettiğiniz terms and conditions kısmı yeterli olacak.

Bir şey danışcam size müsait olunca skypea bakarmısınız.

böyle iki mail gelmiş, ordan oraya taşınma

.................. adlı kanalınızın Ozone Prime adlı içerik sahibinden Vetro Digital adlı içerik sahibine taşındığını bildirmek istedik. Bu değişiklik hakkında sorularınız varsa daha fazla bilgi edinmek için lütfen ağınızla iletişime geçin.

Saygılarımızla,
- YouTube Ekibi

..................... adlı kanalınızın Vetro Digital adlı içerik sahibinden Ozone Prime adlı içerik sahibine taşındığını bildirmek istedik. Bu değişiklik hakkında sorularınız varsa daha fazla bilgi edinmek için lütfen ağınızla iletişime geçin.

Saygılarımızla,
- YouTube Ekibi

2 gündür uğraşıyorum bir türlü davet alamadım problem bende
1- kayıt olacağım mail adresini yani kanalın mailini yazıyorum
2- kendi adımı yazıyorum
3-channel url kısmına kanalım bölümünün linkini atıyorum
4-channel screenshot link kısmına içerik oluşturucu stüdyonunun resmini atıyorum
5-paypalımı yazıyorum ama davet falan gelmiyor.
hata nerde yardımcı olurmusunuz.
son noktaya check atıyorum

neredeyse 60K-100K olan kanallarıma başvuru yaptım nedense kabul olmuyor. Token verme ekranı gelmiyor. Token silme linkine girdiğimde hiçbir yere token vermemiş görünüyorum. Buna rağmen tekrar başvuruyorum olmuyor.

Mail aracılığıyla ulaştım. Sistemdeki hatadan dolayı kanallar kabul olmuyor. Saçmalık.

neredeyse 60K-100K olan kanallarıma başvuru yaptım nedense kabul olmuyor. Token verme ekranı gelmiyor. Token silme linkine girdiğimde hiçbir yere token vermemiş görünüyorum. Buna rağmen tekrar başvuruyorum olmuyor.

Mail aracılığıyla ulaştım. Sistemdeki hatadan dolayı kanallar kabul olmuyor. Saçmalık.

hocam kanallarını kabul ederim etmesine de ödeme günü kanallarını bulamazsak veya karışırsa esas saçmalık o zaman olur. Şuanda karışık bir süreçteyiz. Teknik bir altyapı kurmaya çalışıyoruz olabildiğince az karışıklıkla atlatmaya çalışıyoruz.

hocam kanallarını kabul ederim etmesine de ödeme günü kanallarını bulamazsak veya karışırsa esas saçmalık o zaman olur. Şuanda karışık bir süreçteyiz. Teknik bir altyapı kurmaya çalışıyoruz olabildiğince az karışıklıkla atlatmaya çalışıyoruz.

Tamam hocam öyle diyorsan öyle olsun. Umarım alımlar hemen kapanmaz da şartları yerine getirince ekleriz bir adet.

Tamam hocam öyle diyorsan öyle olsun. Umarım alımlar hemen kapanmaz da şartları yerine getirince ekleriz bir adet.

inşallah, yoksa ben kanal almak istemez miyim bu işle hepimiz para kazanıyoruz. Büyük resme odaklanalım hocam :) Anlayışın için teşekkürler.

Arkadaşlar hüseyinin 2 cenazesi olduğundan dolayı 2 gün süreliğine işlerden uzaklaşacaktır. Forumu konu ile ilgili bilgilendirmemi istedi. Kendisine başsağlığı diliyorum

ALIMLAR AÇILMIŞTIR. http://www.multicolornetwork.com/apply/

Allah rızası için telif riski aşırı yüksek, bugün sokulup yarın telif getirecek içerikler sokmayın.
Bu zorlu süreçte bizi idare eden herkese teşekkürler. Reel hayatta herşey üstüste geldiği için pek bakamıyoruz skype a, çok teşekkürler arkadaşlar tekrar anlayışınız için.

Teşekkürler.

ALIMLAR AÇILMIŞTIR. http://www.multicolornetwork.com/apply/

Allah rızası için telif riski aşırı yüksek, bugün sokulup yarın telif getirecek içerikler sokmayın.
Bu zorlu süreçte bizi idare eden herkese teşekkürler. Reel hayatta herşey üstüste geldiği için pek bakamıyoruz skype a, çok teşekkürler arkadaşlar tekrar anlayışınız için.

Teşekkürler.

başınız sagolsun hocam Allah rahmet eylesin

Başvuru yaparken name kısmına kendı şahsi isim soyısmımızı paypal ıd yede paypal hesabımı yazıyoruz banka ıbanda ıstıyorlardı eskıden

[MENTION=18764]Jeito[/MENTION] slm kardeşim. Atılmış kanalı bir daha sokma ihtimalimiz varmıdır? Çizgi film? Günlük 500-1000 izlenim falan alıyor.

yeni kanallar ile başvuracagız bakalım uygunsa alınır :) elinize saglık güzel kardeşlerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri