Multicolor şubat mart kesinleşmeleri - mayıs ödemeleri

• Kullanıcı Oppon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri
ödeme alınmıştır. arkadaşlara teşekkür ederim ilgi alakalarından dolayı.

şubat ödemesini eksik aldım hocam, skype den ilgileneceğiz demiiştiniz ama hala ses yok ?

subat ayından kucuk bir odeme alacagım vardı. gelmemisti ve arkadaslara skype uzerinden ulastım. sagolsun cok ilgili arkadaslar ve 5dk sonra para hesabıma gecti. ilgi ve alakalarından ve yaptıkları temiz isten dolayı tesekkurler.

Partnerin eksik gönderdiği parayı bugün kurusu kurusuna yatıran hüseyin hocama teşekkürler.

YT işlerinde yeniyim, çok iyi kazanan bir kanalımı Multi Col. a bağladım, kanal 15 gün çok iyi kazanırken atıldı. Hasan ve Hüseyin partner ile görüşüp kazancımı %35 yerine %50 almaya çalışırız dediler. Abi ödemezlerse biz seni mağdur etmeyiz demişlerdi, aslında başta pek inanmadım. Gün geldi eksik gelen şubat ödememi dedikleri gibi % 50 ye ikinci eft yaparak tamamladılar , çok şaşıdım ve sevindim.Çünki sanal alemde bu ana kadar yaptığım 3 alışverişte mağdur olmuştum, dürüst insan kamadığını düşünüyordum. Ticari ahlakları ve saygınlıklarından dolayı Hasan ve Hüseyine çok teşekkür ederim, onları kutlarım, her iki kardeşi hiç tanımam, bilmem ama çok güvenilir olduklarını gösterdiler.

YT işlerinde yeniyim, çok iyi kazanan bir kanalımı Multi Col. a bağladım, kanal 15 gün çok iyi kazanırken atıldı. Hasan ve Hüseyin partner ile görüşüp kazancımı %35 yerine %50 almaya çalışırız dediler. Abi ödemezlerse biz seni mağdur etmeyiz demişlerdi, aslında başta pek inanmadım. Gün geldi eksik gelen şubat ödememi dedikleri gibi % 50 ye ikinci eft yaparak tamamladılar , çok şaşıdım ve sevindim.Çünki sanal alemde bu ana kadar yaptığım 3 alışverişte mağdur olmuştum, dürüst insan kamadığını düşünüyordum. Ticari ahlakları ve saygınlıklarından dolayı Hasan ve Hüseyine çok teşekkür ederim, onları kutlarım, her iki kardeşi hiç tanımam, bilmem ama çok güvenilir olduklarını gösterdiler.

neden %50 atmışlar normal yapmaları gerekmiyomu ödemeyi %70 yani ?

neden %50 atmışlar normal yapmaları gerekmiyomu ödemeyi %70 yani ?

Kanal atıldıktan sonra nihat abi silmişti hatırladığım kadarıyla; partnerle görüştük o zamanın şartlarında %50 dedi. Bizde bunun sözünü verdik. Partner 35% ödeyince de durumlar böyle gelişti hocam. Normal bir atılma değil; atıldıktan sonra kanal, kanal sahibi tarafından silinmişti.

Saygılarımla,
Hüseyin.

---------- Spam Engelliyici 20:58 ---------- Önceki Mesaj 20:56 ----------

@donmez7530 abi güzel yorumun için teşekkür ederim ayrıca :) elimizden geldiğince birşeyler yapmaya çalışıyoruz.

Hayırlı akşamlar dilerim.

Yani onu yazmayı unuttum, kanal atıldığında adsenseye geri döndü (para kazanması kırmızı olabilir yanlış hatırlamıyorsam).. Bende adsense spama düşmesin diye kanalı ve hesabı komple sildim, dolayısıyle partner istese ödemeyebilirdi.. Yani en kötü ihtimalle kapanmış muamelesi yapardı kana ID si olmadığı için. Ama arkadaşlar özel olarak ilgilendiler ve vakit harcadılar... Herşeyden önemlisi başlarını biraz ağrıtmama rağmen hiç şikayetçi olmadılar, her defasında ellerinden geleni yaptılar, uğraşmayabilirlerdi..

Yani onu yazmayı unuttum, kanal atıldığında adsenseye geri döndü (para kazanması kırmızı olabilir yanlış hatırlamıyorsam).. Bende adsense spama düşmesin diye kanalı ve hesabı komple sildim, dolayısıyle partner istese ödemeyebilirdi.. Yani en kötü ihtimalle kapanmış muamelesi yapardı kana ID si olmadığı için. Ama arkadaşlar özel olarak ilgilendiler ve vakit harcadılar... Herşeyden önemlisi başlarını biraz ağrıtmama rağmen hiç şikayetçi olmadılar, her defasında ellerinden geleni yaptılar, uğraşmayabilirlerdi..

estağfurullah abi; buradaki ilk sıkıntı kanal silinmesinin partnerden habersiz olarak yapılması; yoksa belki bir şekilde izah edilse 70% de alınabilirdi ama silinmenin partnere zarar verdiğinin düşünülmesi ve partner tarafından 50% olarak belirlenmesi sebebiyle 50% ödendi.

Şikayetçi olmak ne haddimize abi, baş ağrıtmak ne demek estağfurullah. Sizlere hizmet etmekten mutluyuz biz. Bir soru/sorun olduğunda buralardayız elimizden geldiğince inşallah.

estağfurullah abi; buradaki ilk sıkıntı kanal silinmesinin partnerden habersiz olarak yapılması; yoksa belki bir şekilde izah edilse 70% de alınabilirdi ama silinmenin partnere zarar verdiğinin düşünülmesi ve partner tarafından 50% olarak belirlenmesi sebebiyle 50% ödendi.

Şikayetçi olmak ne haddimize abi, baş ağrıtmak ne demek estağfurullah. Sizlere hizmet etmekten mutluyuz biz. Bir soru/sorun olduğunda buralardayız elimizden geldiğince inşallah.

Jeito benim sorunuda aynı şekil çözebilirseniz sevinirim...çunku baya bi eksik yattı, skypeden yazmıştım...

Jeito benim sorunuda aynı şekil çözebilirseniz sevinirim...çunku baya bi eksik yattı, skypeden yazmıştım...

Abi senin sorun için de partnerle iletişime geçildi, karşıdan cevap bekleniyor ama senin durum bundan farklı. Konuşuyoruz bakalım dilimizin döndüğünce partnerle. Çözebilirsek çözeceğiz inşallah; bazı durumlarda kontrol bizim elimizde değil bildiğiniz gibi.

Hayırlı kandiller; camide olduğumdan geç yazabildim.

Eksik yatan tek ben değilmişim demekki.Benim de bir kanalın kazancı ödenmedi sebebi şuan bilinmiyor.Bekliyorum bakalım çözüme kavuşmasını.

hocam benim kanal 2-3 ay önce kapandı ama halen ödeme yapılmadı 2-3 defa form doldurdum bir sıkıntımı var bir kontrol edebilirmiyiz

Eksik yatan tek ben değilmişim demekki.Benim de bir kanalın kazancı ödenmedi sebebi şuan bilinmiyor.Bekliyorum bakalım çözüme kavuşmasını.

bekliyoruz abi valla bi haber gelse.

hocam benim kanal 2-3 ay önce kapandı ama halen ödeme yapılmadı 2-3 defa form doldurdum bir sıkıntımı var bir kontrol edebilirmiyiz

tabi kanal linki at abi skype dan müsait bir anda bakalım eski raporları bulup.

Saygılarımla,
Hüseyin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri